RE: یه وقتایی بدجوری می ترسم و دلم میگیره
آقای تسوکه اگه ما پاکیم و به راه غلط نرفتیم، به خاطر خداست و صد در صد وظیفمونه نباید شاکی باشیم و مدام سر خدا منت بذاریم:311:تازه علاوه بر اراده خودتون:104: خدا هم کمکتون کرده که تونستید ایمانتونو حفظ کنید پس بازم خدا سر شما منت داره.
ولی خدا هم اینارو به عنوان نکات مثبتمون در نظر میگیره و با فکر و اختیاری هم که به خودمون داده راه تصمیم گیری رو واسمون باز میکنه کافیه چشامونو باز کنیم و احساسی تصمیم نگیریم.
اما اصلا نگران نباش،درسته که متاسفانه کمتر کسی رو میبینی که تو این روابط داخل نشده اما باز هم کم نیستن دخترایی که ارزش و قدر خودشونو میدونن و ایمانشونو به باد فنا ندادن.
الان من خودم یه دختر توی دوستای صمیمیم یا فامیلای نزدیکمون نمیشناسم که اهل این جور حرفا باشه.اینو هم که میگم کاملللللللللللللللللا مطمئنم.
کافیه توکلت به خدا باشه و ازش بخوای کمکت کنه.(حتی تو قرآن هم داریم زنان خوب برای مردان خوب و زنان بد برای مردان بد):72:
تسوكه عزيز
اولا تحقيقاتت بايد خيلي عميق باشه بايد تا جدش تحقيق كني چون مثلي است ميگن پرنده از اشيونه بلند ميشه
بايد تا جد جدش تحقيق كني تو محلهايي كه كار كرده با افرادي كه دوستي داشته از اشناها و..
اما اينم بدون خدا كريمه هر چي بخواي بهت ميده من هميشه ميگفتم خدايا شوهري نصيبم كه اولا درك و فهم داشته باشه و پاك باشه فقير هم باشه مسئله اي نيست دقيقا همون قسمتم شد داراي درك و فهم بالا پاك پاك پاك اما بي پول:302::302: كاش اونموقع ميگفتم پولدار :311::311:
ايشالله دختر مورد دلخواهت نصيبت بشه و بياي تو تالار خبرمون كني ايشالله
تاپیکت را خواندم،و درکت میکنم
خواستم اینجا برایت بنویسم،اما طولانی شد،اینجا نوشتم
سلام آقاي تسوكه :72:
فقط يك جمله مي گم : " زنان پاك براي مردان پاكند و مردان پاك براي زنان پاك" :305:
اصلا شك نكن :305:
آقای تسوکه.........
نکنه دلت هوس دوست دختر و اینجور حرفا :163: کرده دنبال توجیه می گردی! :81:
راست بگو کلک .....
حالا از مورد بالا که بگذریم (انشاء ا..)، شما اگه به این پاک موندنت تا الان اعتقاد داری پس تردید به دلت راه نده. در ضمن اطلاعاتت رو راجع به جنس مخالف تا می تونی با خوندن مقالات و کتابهای مختلف بالا ببر (برای شناخت جنس مخالف حتما لازم نیست با شونصد نفر دوست شد!)
سعی کن کنترل احساست رو هم در دست بگیری تا موقع انتخاب که شد یه وقت از روی احساسات چشم عقلت و منطقت بسته نشه و بعد خدا رو مقصر بدونی. سعی کن تا انتخابت قطعی نشده، دل ندی.
بعدش هم بدون درگیر کردن احساست همونطور که دوستان گفتند تو تمام جاهایی که طرفت حضور داشته تحقیق کن و از خدا هم بخواه که تو این زمینه کمکت کنه و هم اینکه اطلاعاتی رو که بدست اوردی رو تو مراحل شناخت و تحقیق و انتخاب بکار بگیر. مطمئن باش حله :104:
با سلام
برای اینکه تاپیک در همین انجمن بماند و به انجمن آزاد منتقل نشود. باید به این نکته توجه فرمایید. که موضوعات کلی ، جامعه شناختی و حاشیه ای نشود.
بلکه صرفا باید معطوف به مشکل خاص پیش آمده برای فرد باشد نه بحث های کلی و ....
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ليلا موفق
سلام آقاي تسوكه :72:
فقط يك جمله مي گم : " زنان پاك براي مردان پاكند و مردان پاك براي زنان پاك" :305:
اصلا شك نكن :305:
بزرگواران،فاز منفی نمیدهم،اما من شک میکنم،
من دیده ام ،خیلی زیاد؛که زنان پاک برای مردان ناپاک، و مردان پاک برای زنان ناپاک
تسوکه عزیز،تاپیک من پرید؛ خیلی چیزها رو نوشتم
اما چشمت رو باز کن ،جنس خوب سوا کن،مواظب باش بهت نندازن،من ترویج رابطه دوست دختر دوست پسر نمیدم،اما اگر کسی بتواند درست و صحیح با دختری آشنا شود،و رابطه داشته باشد؛حداقل خیالش از این بابت راحته که در چند سال گذشته این دختر خانم؛تک پر بوده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سابینا
ثالثا الان جودی ابت به من زنگ زده بود میگفت تسوکه کی میاد خواستگاری؟ چرا دختر مردمو قال می ذارین:324:
به خاطر اولا و دوما ممنون. می دونم باید حواسم باشه و تو مرحله انتخاب حواسم را جمع کنم.:303: به خاطر سوما هم ممنون. البته بهشون بگین که عشق جودی ابت یه عشق یک طرفه است و بهتره خودش بی خیال شه.:305: من اگر هم بخوام با شخصیت کارتنی ازدواج کنم، با پرین توی بی خانمان ازدواج می کنم و نه با جودی ابت.:311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شب نم
نصف دخترها رابطه دارند و نصف دیگه شون هم موهاشون مدل جودی ابوت است. حالا دیگه خود دانی که از کدوم دسته می خوای زن بگیری. فکراتو بکن.:311:
آخه من خودم موهام فرفریه. جودی ابت هم که موهاش اونجوریه. بچه مون می دونید چی از آب درمیاد. موهاش سیم خاردار میشه.:302:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مینا چ
الان من خودم یه دختر توی دوستای صمیمیم یا فامیلای نزدیکمون نمیشناسم که اهل این جور حرفا باشه.اینو هم که میگم کاملللللللللللللللللا مطمئنم.
آخی. واقععععععععععععا. خیلی خوبه که شما ما را دلداری میدین. البته من خودمم هم این جور دخترها را زیاد می شناسم. فقط امیدوارم اونی که مال من میشه، از اول تا آخر مال من باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط blue sky
آقای تسوکه... نکنه دلت هوس دوست دختر و اینجور حرفا :163: کرده دنبال توجیه می گردی! :81: راست بگو کلک .....
باور کنین راستشو میگم. من اصلا به این رابطه ها فکر نمی کنم. این جوری هم نیستم که دلم بخواد و به زور جلو خودمو بگیرم. نه. اصلا فکرم تو درس و ... است. دنبال توجیه واسه چیزی هم نیستم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط blue sky
بعدش هم بدون درگیر کردن احساست همونطور که دوستان گفتند تو تمام جاهایی که طرفت حضور داشته تحقیق کن و از خدا هم بخواه که تو این زمینه کمکت کنه و هم اینکه اطلاعاتی رو که بدست اوردی رو تو مراحل شناخت و تحقیق و انتخاب بکار بگیر. مطمئن باش حله :104:
ممنون.
راستی آقای تسوکه همیشه این جوری نیست که موی بچه، ترکیبی از موهای پدر و مادر باشه! نگران نباشید!:311:
حالا جودی ابت چشه به این با نمکی... اتفاقا خیلی باحاله که موی نی نی هم فر فری باشه:227::310:
ببینید آقای تسوکه به نظر من هیچ کسی اطمینان صد درصد نمی تونه به شما در این حیطه بده... این شما هستی که می تونی تا حدی به این موضوع پی ببری... بهترین راه حل توکل کردن و سپردن امور و اعتماد کردن به خداست... فقط اونه که از همه چیز از گذشته تا حال انسانها با خبره:72:
یکی می بینی تا حالا دوست پسر نداشته اما اونقدر افکارش کثیفه که گناهش از داشتن صد تا دوست پسرهم بیشتره.:305:
امیدوارم خدا کسی رو برات مقدر کنه که شایستگی ت رو داشته باشه و البته شما هم همینطور...:72::310: