-
RE: ترس از رابطه جنسی
سلام:72:
به همدردی خوش آمدی.:72:
خانمی این نسبتی که شما از وزن و قدت دادی یعنی شما هیکل متناسبی داری .
کافیه یه سرچ تو اینترنت بزنی و یا به یه مشاور تغذیه مراجعه کنی تا با توجه به سن و یه سری چیزای دیگه وزن نرمالت رو بهت بگه.
فقط میمونه بحث ترست . اگه یه مقدار مطالعه ت را در رابطه با این موضوع افزایش بدی متوجه خیلی مسائل میشی .
و مساله بعد اینکه چون به یه موضوع که تا الان تجربه ش نکردی فکر میکنی و شناختت نسبت بهش کمه یه مقدار ترس و استرس طبیعیه . اکثر دخترخانم های مجرد با این موضوع درگیرند ولی اینکه این مساله باعث دادن جواب منفی میشه یعنی اینکه این مساله ریشه ای هست . به فاکتور های اعتماد به نفس و ریشه هایی که این مساله ممکنه در کودکیت داشته باشه دقت کن . اگه موضوع حل نشد از مشاوره حضوری کمک بگیر.
شادباشی:72:
-
عزیزم، خانوم یکمی خیلی خوشگل :72: تو اعتماد به نفست را در مورد هیکلت از دست دادی.
یه نگاه به نوشته ی خودت بکن. کلی توضیح دادی، آخرش هم نگفتی الان وزنت چقده. یه جوری می خوای ازش فرار کنی؟ چرا؟
قدت 156 است. وزنت اگر 46 هم باشد باز هم لاغر وحشتناک نیستی، لاغر معمولی هستی. تازه بستگی به استخوان و اسکلت بندی هم دارد.
اگه یه کم استرست و ترست از این مساله کم بشه، وزنت بیشتر هم می شه. بعد از ازدواج هم به خاطر مسایل هورمونی و یه کمی هم خوش گذشتن در خانه ی همسر گرامی، وزنت بالاتر هم می ره.
در ضمن شما چرا کاسه داغ تر از آش می شی؟ اون کسی که شما را پسندیده، پسندیده دیگه. شما از طرف اون خودت را نمی پسندی و جواب منفی می دی؟
این دفعه لطفا از طرف خودت به خواستگار فکر کن و جواب بده، نه از طرف اون.
-
سلام خانمی :72:
چند سالته؟ البته این سواله همینجوریه از روی فوضولی...:46:
عزیزم bmi ت رو در اووردم... 19.... بین 18 تا 23 یعنی متعادل
bmi معیار اندازه گیری طبیعی بودن وزنه زیر 18 کمبود وزن... بالای 23 اضافه وزن و ...
عزیزم bmi من هم تقریبا 19.30 هست قدم 174 وزنم 56 من دوست دارم کمتر باشه والا... خوش به حالت... چرا اینقدر به خودت تلقین منفی می کنی عزیزم؟ به نظر من سعی کن وزنت رو در همین حد نگه داری, سعی کن تو برنامه ی غذایی ت چیزهای مقوی باشه:72:
من فکر می کنم قضیه لاغری شما نیست... قضیه اینه که اعتماد به نفست کمتر از چیزیه که باید باشه پس سعی کن تقویتش کنی و خودت باشی.
در مورد رابطه ی هم نه تنها در این حوزه بلکه تو هر چیزی که برای انسان ناشناخته باشه و تجربه نکرده باشه ترس وجود داره, مطمئن باش وقتش که برسه با خودت می گی چقدر ماجرا رو برای خودم بزرگ کرده بودم!
:72:
-
بیست و دو سالمه.
bmi خودم رو هم حساب کردم 16.68
کمبود وزن دارم:302:
هر کاری میکنم روم نمیشه دقیق مشکلم رو بگم!!!! :316::302:
ممنون از همه ی دوستان.
همگی شاد و سالم و موفق باشید.:72::43:
-
می شه دقیق وزنت و قدت رو بگی؟ من بر حسب چیزی که نوشته بودی حساب کردم... در حال حاضر؟ اگه کمبود وزن هم داشته باشی می تونی با کم کم اضافه کردن غذات درستش کنی... تازه خدا بهت لطف داشته... به قول دکتر مظاهری اونایی که وزنشون پائینه و هیچ مشکلی هم ندارند خدا بهشون نگاه کرده...
-
سلام
به نظر من مشکل این دوستمون روانی و هیچ ربطی به جسمشون نداره
رابطه جنسی چیزیه که توافقیه و باید زوجین رو راضی کنه
هیچ قائده و قانونی هم نداره که اگر طبق اون استاندارد ها نبود حتما یه مشکلی داره
بهتره که از نظر روحی و روانی روی خودتون کار کنید
موفق باشید
-
عزیزم اونکه شما رو می پسنده لاغری شما رو هم می پسنده دیگه. مطمئن باش مردهای کمی وجودد دارند که حاضر باشن از معیار ظاهر ( شامل هیکل و قیافه) بگذرند. پس شما لازم نیست نگران باشی . در ضمن معمولا زن هایی که در سن شما ازدواج می کنند بعد از ازدواج چاق می شوند و مطمئنا بعد از بچه دار شدن.
من هم وزنم پایینه اما همسرم اینجوری دوست داره. اگر شما نگران کم وزنی قسمت خاصی از بدنت هستی باز هم مردها نظرشون با هم فرق داره. پس به جای خواستگارت تصمیم نگیر.
-
دقیقا
ما هم یکی رو پسند کردیم ولی ایشون اصرار داره که از خودش ایراد بگیره.که البته دارم حلش می کنم
شما هم داری به جای طرف فکر می کنی بابا به جان کی بگم خیلی ها هستند که لاغر دوست دارند :302:
-
سلام،
به نظر من مهمترین مسئله این هست که شما اعتماد به نفس خودت رو بالا ببری.
این نگرانی ها کمی بیهوده هستند.
شما در ذهن خودت یک مسئله رو بزرگ کردی و از ترس اینکه مبادا در آینده مشکلی پیدا کنی، کلاً کنار کشیدی و این اشتباهه!
اولاً شما باید این رو بدونی که ظاهر یکی از مسائل در ازدواج هست و مسائل مهمتری هستند که باعث یک ازدواج موفق می شوند.
دوماً کسی که به خواستگاری شما می آید و ان شا الله شما را به همسری خودش انتخاب می کند، ظاهر شما رو پسندیده و همینطور که هستی شما رو دوست دارد.
همونطور که شما ظاهر همسر آینده ات را باید بپسندی و در غیر این صورت اون خواستگار رو رد خواهی کرد.
پس کسی که جلو می آید، شما رو همینطور که هستی پسندیده!
در ضمن بعد از ازدواج اکثراً آدم وزنش بیشتر می شود و به قولی استخوان می ترکاند :)
با این حال شما برای اینکه کمکی بکنی به بالا بردن اعتماد به نفس خودت، می توانی به دکتر متخصص مراجعه کنی و علت لاغری رو جویا بشی. گاهی این بی اشتهایی به علت استرس هست که باید روی خودتون کار کنید.
همینطور ورزش صحیح خیلی تاثیر مثبتی خواهد داشت و اشتهای شما رو باز خواهد کرد.
نگران نباشید. راه های زیادی برای حل مشکل شما هست.
و این رو هم بگویم که خیلی از پسرها هستند که دختران لاغر می پسندند. به خصوص در حال حاضر که لاغری مد هم هست!
امیدوارم موفق باشید.
-
سلام دوستان.:72:
کلی با خودم کلنجار رفتم که بتونم مشکلم رو بگم. ولی همین حالا هم دارم خفه میشم:316:
:33:
مشکل من سایز سینه است!:(:302:
تو رو خدا جزئیات بیشتر ازم نپرسید. دارم آب میشم.:316: