tell me عزیز فکرنمیکنی بهترین راه حلت انتقام گیریه؟
چرا تابحال هیچ شکایتی ازایشون نکردید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
tell me عزیز فکرنمیکنی بهترین راه حلت انتقام گیریه؟
چرا تابحال هیچ شکایتی ازایشون نکردید؟
نه تورو خدا این رو نگو انتقام گیری؟ من اگه دهنم باز شه ایل و طایفه از ریشه منفجر می شه!!! سپردمش به خدا...
تاوان نده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tell me
این مسئله رو جز خودتون مادرتون میدونه ؟یاخواهربزرگتر؟
این مسئله چون توی دلتون مونده وشده سرجهاز دلتون..شده مایه ی عذاب ودردورنجت
من خواهر ندارم مادرم که بدونه دیگه هیچی.... مطمئنم یه جایی ضربه می خوره مطمئنم
از خواندن پست شما بسیار متاثر شدم... درد عظیمی سرتاسر وجودم را فرا گرفت
ولی بزارید نکات مثبت را براتون یاد اوری کنم
خیلی از افرادی که به انها تجاوز میشه زندگی اینده خود را از دست می دهند . ولی شما اینطور نیستید . شما با اراده و با تلاشی که دارید سعی در برطرف کردن این مشکلات دارید . شما میخواهید روی پای خودتان بایستید
پس شما مطمئنا 50% راه را امده اید( همین تصمیم شما برای حل مشکل)
50% باقی را باید با اگاهی و قدرتی که خداوند در وجود پاک شما قرار داده طی بکنید
خدا شما را دوست دارد
این را باور کنید .... خدا به شما عشق می ورزد
این گذشته متعلق به شما بوده ... شما باید تولدی دیگر از خاطرات گذشته تان داشته باشید
مثل ققنوسی که از خاکستر ققنوس قبلی به دنیا می اید
به این فکر کنید که ان کسی که مورد ظلم واقع شده از میان رفته و شما انسان جدید متولد شده ای هستید که یک امتیاز بزرگ دارید:
تجربه و اگاهی
برای رفع استرس باید با انها مقابله کنید
آیدین عزیز حرفهات خیلی آرومم می کنه:72:
, اینکه بهم اطمینان می دی بازنده نیستم و نکات مثبتم رو بهم می گی... گاهی واقعا ناامید می شم از همه چی, خیلی خوشحالم که می تونم بیام اینجا و درد و دل کنم:72:
اینجا هم حس همنوع دوستی م رو ارضاء می کنه هم خودم می تونم دردو دل کنم:72:.
[b]سلام عزیزم[/size][size=x-large]:72:
متین عزیزم.تو خیلی قوی هستی که با این مشکلات که تو بچگی داشتی الان درست و خوندی و رو پای خودت واستادی.:104:
میدونم دختر مستقل و مهربون و عاقلی هستی.
اون قدر با فهم و عاقل هستی که میخوای با مطالعه مقالات و کتابهای مختلف مهارت هاتو تو زندگی زیاد کنی.
من دلم خیلی روشنه واست.اینو جدی میگم.:305::310:
خدا هم خیییییییلی دوست داره.البته اون مهربون همه رو دوست داره ولی واسه بعضی از بنده هاش احترام خاصی قائله.
که من فکرمیکنم تو ازاون بنده های خاصشی.
فقط ازش بخواه و ایمان داشته باش همین طور صبر.:305:
و همین طور تلاش واسه اون چیزایی که میخوای داشته باشی.(البته باز هم میدونم که همشو داری انجام میدی)[/b][size=large]
گیتی جونم ازت خیلی ممنونم... بیشتر از چیزی که هستم داری ازم تعریف می کنی و این نظر لطفته...:72:
فکر نکنم اونقدر ها هم خدا دوستم داشته باشه... منم خیلی جاها خطا کردم و دل شکوندم و شاید اون لحظه فکر نمی کردم.:316:
من هم خیلی دلم روشنه... امیدوارم خدا کمکم کنه و این بنده ی خطاکارش رو ببخشه.:323:
امیدوارم تو و همه ی آدمای دنیا به آرامش برسید و به مشکلاتتون فائق بیاید.:72: