RE: زمان مقدر برای ازدواج
[quote=shayana]
نقل قول:
اینی که شما میگی یه رشته ساده بخونه،فک کنم بیشتر
بخاطر مدرکش میگی،یعنی خیلی نفس درس خوندن و کجا خوندن واست مهم نیست،بیشتر حرف اطرافیانت واست مهمه،اره؟اگه اینجوریه،بنظرم باید دیدگاهتو عوض کنی.
نه اگر به خاطر اطرافیانم بود که اصلا نباید اجازه میدادم بیان خواستگاری وفقط هم به خاطر مدرک نیست،من خودم دوست دارم بعد از اینکه درسم تموم شد تدریس کنم تو محیط دانشگاه کلا از محیط دانشگاه خوشم میاد،و منظورم از اینکه ایشون یه رشته ساده بخونن این بود که فشار و زوری از سوی من نیست که حتما این رشته خاص رو بخونن کلا نمیخوام در آینده اختلاف دیدگاه به وجود بیاد اینه که با ادامه تحصیل میتونن رشد کنن.
دختر مهربون حرفای شما رو هم قبول دارم اما در کل نمیدونم چی کار کنم،همین جا بهشون بگم نه یا اینکه ....
كتاب "ايا تو ان گمشدهام هستي" نويسنده باربارا دي انجليس را بخون كمكت ميكنه
ببین دوست عزیز، sepi جان،
بنظرمن دو نفر با سطح تحصیلات متفاوت فقط به شرطی میتونن با هم زندگی خوب و آرومی داشته باشن که اولاً هر دو دیدشون به تحصیلات خوب باشه دوماً دیدشون خیلی باز و انعطاف پذیر باشن.
اما به قول شایانا، این موضوع برای اختلاف تا یکی دو سطحه. نه اینکه یکی(مخصوصاً خانم) استاد دانشگاه باشه و اون یکی دیپلم.
راستش من فکر میکنم گفتنی ها رو گفتم. (یعنی هر چیزی که به ذهنم میرسید)
اینا رو بذار کنار هم و در آخر خودت باید تصمیم بگیری.
امیدوارم دوستان دیگه هم بیان و به شما کمک کنن.
با آرزوی موفقیت و خوشبختی:72::72:
ممنون دختر مهربون از وقتی که گذاشتید،شاید باهاشون در اینباره صحبت کردم و مدتی صبر میکنم ببینم در صورت پذیرش اقدامی هم میکنن یا خیر.
اما یه چیزی راستش از بی تجربگی و ناپختگی هست و اونم اینکه پدر و مادرم که هم سطح من تحصیلاتشون نیست پس چرا مشکلی باهاشون ندارم !!
میخوام بدونم چه موقع و یا اینکه حتما بین زن و شوهر این مشکلات به وجود میاد؟
sepi عزیزم،
راستش من کارشناس نیستم. کاش یکی از دوستان که تجربه و علم بیشتری دارن میومدن و شما رو (و همینطور به من رو) راهنمایی میکردن.
روی صحبتی که داشتی فکر کردم. اینکه رابطه پدر مادر،فرزندی رو با رابطه ی زن و شوهری مقایسه کنی، به نظرم زیاد درست نیست. چون نوع روابط به کلی فرق میکنه.
توضیحاتی که در ادامه میدم شاید مطلب رو برات روشن تر کنه.
بعد از اینکه متن رو تا آخر خوندی، دقت کن ببین مسائلی که پایین میگم، هیچ کدوم توی روابط والدین و فرزند پیش نمیاد.
من یکی از دوستام خودش لیسانسه، شوهرش دیپلمه. یه زندگی خیلی خوب دارن.
به زندگیشون که نگاه میکنم چند تا اصل مهم میبینم که باعث میشه هیچ تنشی بینشون اتفاق نیافته.
یکی اینکه شوهر دوستم مدام دوستم رو تشویق به ادامه تحصیل میکرده. (قبل از کنکور دوستم، عقد کرده بودن.) یعنی با اینکه پسر خودش دیپلم بوده، سعی نکرده خانمش رو توی سطح خودش نگه داره و علاوه بر اون تشویقش هم میکرده. این یعنی مرد از تحصیلات خانمش لذت میبره. نه اینکه اون رو یه نقطه ضعف برای خودش در نظر بگیره.
یکی دیگه اینکه دوستم خیلی خوب با این مسأله کنار اومده. اصلاً براش مهم نیست که مثلاً توی جمع دوستان، یکی بگه من همسرم دکترا میخونه، اون یکی بگه همسرم فوق لیسانسه و... اونم خیلی راحت میگه همسر من دیپلم هست. و به انتخابش افتخار هم میکنه. چون همه ی نقاط مثبت همسرش رو انقدر بزرگ و مهم میبینه که تحصیلات بعنوان یه جزء به چشمش نمیاد.(البته برخورد همسرش خیلی تأثیر مثبت میذاره تا دوستم این حس خوب رو داشته باشه)
ضمناً؛ هم دوستم فخر فروشی نمیکنه. هم اینکه همسرش دچار بد فهمی رفتارهاش نیست که فکر کنه: نکنه این حرفش تیکه بود به من. نکنه با اون رفتارش میخواست به من بفهمونه که از من بالاتره و ...
من خیلی این مورد رو دیدم که بعد از یه مدتی نمیدونم بخاطر رفتارهای خانم یا به خاطر چی، آقا فکر میکنه بخاطر تحصیلات پایین تر، اقتدارش زیر سوال رفته. و هر حرف خانم رو بعنوان فخر فروشی در نظر میگیره (در صورتیکه ممکنه خانم هیچ قصدی هم نداشته باشه)و اینجوری میشه که روابط سالم از بین میره.
یا حتی خانم بعد از یه مدت تحت تأثیر صحبتای اطرافیان، تازه تحصیلات شوهرش براش مهم میشه و چون نمیتونه مجبورش کنه تا به خواست اون بره و ادامه تحصیل بده، نا خواسته به رابطشون آسیب میزنه.
با همه ی این حرفا، فکر میکنم اگه میبینی مورد خیلی خوبی هست و توی شخصیت خودت و شخصیت خودش میبینی که بعداً احتمالش کمه که دچار مشکل بشید، با هم به یه مشاور مراجعه کنید تا خیلی بهتر بتونی تصمیم بگیری.
امیدوارم موفق باشی دوست عزیزم:72::72:
ممنونم دختر مهربون شما هم موفق باشی عزیزم:72: