RE: با عكس بدون روسری تو فیس بوك عضو است
فکر می کنم کاری که شما میخواهید انجام بدید منجر به این میشه که احتمالا در آینده بگید از چاله دراومدم و افتادم تو چاه!
من پست های قبلی تونو خوندم. شما یه بار بقول خودتون نسنجیده تصمیم گرفتید و زندگی خودتون و یه دختر رو به اینجا رسوندین که دارین طلاق میگیرین. حالا هنوز از اون رابطه در نیومده دارین یه رابطه دیگه رو شروع میکنین؟؟؟
شما شاید فک کنین که تازه نفسین ولی باور کنید محاله که آدم از یه رابطه بیاد بیرون در حالی که بخشی از احساسو وجودشو تو اون رابطه جا نذاشته باشه.
فعلا به فکر جداییتون باشین و سعی کنین با کمترین آسیب روحی و احساسی برای هر دو طرف انجام بشه.
به خودتون زمان بدید قول میدم ضرر نمیکنین:72:
من منظورم شناخت از طریق فیس بود و بیشتر تاکیدم روی این بود که شما هنوز طلاق نگرفتید و معلوم هم نیست با این اوضاع مهریه و غیره کی بتونید طلاق بگیرید. بنابراین اصولا فکر به یک رابطه دیگر فعلا اشتباه هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط khoda khaili mehrabone
بهتره ابتدا تكليف اون طرف رو مشخص كنيد بعد بيايد سر اين مساله
بذاريد كامل طلاق بگيريد حتي بذاريد يه مدت بگذره
خانمتون اگه بفهمه شايد فكر كنه كه به خاطر يه نفر ديگه ميخاستيد طلاق بگيريد
دلش ميشكنه اقاي ابوذر:305:
در اين مورد هم با اين مقدار شناخت هيچ اظهار نظري نمي شه كرد
بايد شناخت بيشتري دور ا دور حاصل بشه
زود تصميم نگيريد باز پشيمون ميشيد ها
اصلا رفتارتون حاكي از علاقه نباشه
رفتارهاشو از دور رصد كنيد
سلام
حداقل چقدر زمان برای ازدواج مجدد نیاز است
جایی خوندم که میگفت حداقل 2 سال باید صبر کنید تا به آرامش برسید و بعضی چیز ها فراموشتان شود تا تاثیر منفی در زندگی دوم نداشته باشد
آیا درسته
نمیشه بلافاصله اقدام کرد
توی این سایت مدیر سایت می گفت که حداقل 6 ماه لازمه. بنابراین اگر الان با کسی تموم نکرده و با دیگری شروع کنید، این دو رابطه به شدت بر روی هم تاثیر می گذارند و به هر دوی شما آسیب می زنند.
تکمیل حرف دوستان
درسته شماخانومتون(یابهتربگم خانوم قبلیتون )رو دوست نداشتین ولی آشنائی شما باکسی دیگه قبل ازطلاق قطعی باعث میشه حتی اگر خوب هم باشه به زندگی اون خانوم هم ضربه بزنیدوحتی به خودتون چون خلاء های فعلیتون رو پرمیکنه احساس کنید واقعا همونی هست که یه عمردنبالشین وبعدازمدتی بازهم عین زندگی اولتون پشیمون بشین پس بهتر مسئولیت پذیرباشین ومسئولیت اشتباه اولتون رو بپذیرین به یه سرانجامی برسونیتش بعدفکر کس دیگه ای باشین:305:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سارابختیاری
تکمیل حرف دوستان
درسته شماخانومتون(یابهتربگم خانوم قبلیتون )رو دوست نداشتین ولی آشنائی شما باکسی دیگه قبل ازطلاق قطعی باعث میشه حتی اگر خوب هم باشه به زندگی اون خانوم هم ضربه بزنیدوحتی به خودتون چون خلاء های فعلیتون رو پرمیکنه احساس کنید واقعا همونی هست که یه عمردنبالشین وبعدازمدتی بازهم عین زندگی اولتون پشیمون بشین پس بهتر مسئولیت پذیرباشین ومسئولیت اشتباه اولتون رو بپذیرین به یه سرانجامی برسونیتش بعدفکر کس دیگه ای باشین:305:
حق با شماست. صبر میكنم تا طلاقم قطعی بشه
یکهو دیدنو....یکهو پسندیدن....چه جالب ! امان از دست شما مردها والا ما اینطوری لباس هم نمی خریم اما قضیه خیلی داره جالب میشه من شدیدا بوی تنبیه یه نفر توی زندگی رو به این زودی ها دارم حس می کنم شاید اه اون خانم قبلیتون خیلی شدید بوده من جایه شما بودم خیلی دست به عصا حرکت می کردم:305:
یکهو دیدنو....یکهو پسندیدن....چه جالب ! امان از دست شما مردها والا ما اینطوری لباس هم نمی خریم اما قضیه خیلی داره جالب میشه من شدیدا بوی تنبیه یه نفر توی زندگی رو به این زودی ها دارم حس می کنم شاید اه اون خانم قبلیتون خیلی شدید بوده من جایه شما بودم خیلی دست به عصا حرکت می کردم:305:
نقل قول:
بوی تنبیه یه نفر توی زندگی رو به این زودی ها دارم حس می کنم
نقل قول:
بوی تنبیه یه نفر توی زندگی رو به این زودی ها دارم حس می کنم
این قسمتشو متوجه نشدم. میشه بشكافینش؟ یا به زبان زیر دیپلم ترجمهاش كنین؟