عزیزم نگران نباش
به نظر منم موهاتو کوتاه کن مدل فارا دوست منم موهاش کم پشته قبل از مهمانی از سایه سیاه استفاده میکنه و موهاشو پوش میده از کسی که باهاش راحتی بخواه با مادرت صحبت کنه هرچند که از خیرخواهیشه که نگرانه:43:
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیزم نگران نباش
به نظر منم موهاتو کوتاه کن مدل فارا دوست منم موهاش کم پشته قبل از مهمانی از سایه سیاه استفاده میکنه و موهاشو پوش میده از کسی که باهاش راحتی بخواه با مادرت صحبت کنه هرچند که از خیرخواهیشه که نگرانه:43:
ممنون دوستای خوبم ، موهامم به گفتتون کوتاه کردم ولی خوب زیاد تاثیر نداره ، دوستای خوبم من الان یه خواستگاری دارم تو جلسه چندم باید بهش بگم موهام کم پشته ، مادرشون من را دیدن ولی می خواهم بازم بهشون بگم
دوست عزیز:
با اینکه همه دوستان در اینجا از رفتارهای مادرتون تحت عنوان نگرانی نام می برن ( و انشاا... که همینطوره) اما اگر حرفای ایشون باعث می شه که شما اعتماد به نفستان را از دست بدهید پس شاید بهتر باشه که با ایشون در مورد احساستون صحبت کنید زیرا هر چند که مادران همیشه خیرخواه فرزندشون هستند و احترامشان هم واجبه اما شما هم به عنوان یک دختر جوان حق دارید که حرفایی نشنوید که باعث ناراحتی تان بشه آن هم از یک آدم خیلی خیلی نزدیک.
در مورد خواستگاراتون هم به گفته دوستان باید اعتماد نفستون رو زیاد کنید.