RE: کاسه داغ تر از اش شدم !! شکستم
سلام.
خارپشت عزیز،
سمیا قضیه ریحان رو می دونه؟
یا اگه نمی دونه، قراره بدونه؟
(البته من نمی دونم اون تاپیکتون به کجا رسید، همین قدر یادمه که یه بار می خواستین باهاش در میون بذارین اگه اشتباه نکنم)
منظورم اینه که یه جوری باید متوجه دید شما به این رابطه ی بینتون بشه! (رابطه ی خواهر و برادری رو می گم)
به جوری که زیاد تابلو هم نباشه!
بهتره از هدیه بپرسی چطوری متوجه شد که طرف بهش علاقه نداره؟؟؟؟
سمیا دختره عاقلی هست، فکرم نکنم عاشق شده باشه، در واقع منظورم اینه که شاید اون قسمتهایی که در مورده شما تو دفتر خاطراتش نوشته، مربوط به لحظاتی بوده که خیلی دلش گرفته بوده!
خیلی بعید هم هست که بیاد پیشنهاد بده!
حالا شما از یه تکنیکی استفاده کن و متوجه ش کن که قصد ازدواج با اون رو ندارین!
نظر من در مورد خودت نیست خارپشت عزیز ..بلکه
در مورد سیما خانومه ...
اینو خاطر نشان میکنم به شما خارپشت گرامی که احساس سیما خانوم نابجا نیست !! بلکه یک احساسی که در وجودش جریان پیدا کرده و مهم اینه که شما اون جریانو هدایت کنی نه اینکه سرکوبش کنی ...
شما شاید خودتو در دنیای واقعی ازش محروم کنی ولی نمیتونی خودتو در دنیای اون بگیری !! متوجه ایید !!
پس حواستون باشه که احترام بذارید به احساسات ایشون ...
و بقیشم که دوستان گفتن چه راهکاری انجام دهید !
با تشکر:82:
خارپشت نشنیدی می گن فردین بازی در اوورده طرف, فیلمای قدیمی ایرانی رو دیدی؟ منظورم همون فردینه, شایدم ندیده باشی, منم بیشتر شنیدم, منظورم اینه که حمایتش کردی و تکیه گاهش بودی, از خودگذشتگی کردی... می دونی چی می گم؟ راستی خارپشت در مورد ریحان خانم می دونم که دوستش داری اما آخرین اخبار در دستم نیست اما تاپیکی که گذاشته بودی در مورد مهرداد و سیما رو خوندم یه جا نوشته بودی که
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
این خانوم واقعا متفاوت با خونوادشه و بجز مسئله خونوادش برای ادمایی با طرز فکر من کاملا ایده اله
اتفاقا مسئله اینجاست که مهرداد شاید لیاقت سیما رو نداره
صادقانه بگو آیا به سیما علاقه داری یاعلاقه ش یک طرفست؟ منظورم اینه که اگه این خواهر و برادری قراردادی رو در نظر نگیری چه حسی بهش داری؟:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tell me
خارپشت نشنیدی می گن فردین بازی در اوورده طرف, فیلمای قدیمی ایرانی رو دیدی؟ منظورم همون فردینه, شایدم ندیده باشی,
چرا فیلم فارسی زیاد دیدم http://www.hamdardi.net/images/smilies/wink.gifولی چون هیچ ارتباط معناداری بین این دو مقوله ندیدم . . . :300:
صادقانه بگو آیا به سیما علاقه داری یاعلاقه ش یک طرفست؟ منظورم اینه که اگه این خواهر و برادری قراردادی رو در نظر نگیری چه حسی بهش داری؟:72:
داری بازجویی میکنی ؟؟
سوال من اینه چکار کنم که احساسش نسبت من از بین بره بدون اینکه مجبور بشم رابطمون رو کاملا از بین ببرم؟
به سوالم جواب بده !!!
خارپشت عزيز
به نظرم اگه مشكل بزرگ تر بودنو نداشت شما هم بش كم علاقه نداري ها
درسته؟
اگه اين طوره بايد اول علاقه خودتو از بين ببري
يعني كارهايي كه قبلا براش مي كردي رو تكرار نكني
مثلا توي خاستگاراش دخالت نكني
چي كار داري؟اون خودش عقل داره كه تصميم بگيره
اگرم نخواست مي تونه از خودش دفاع كنه كه كسي مزاحمش نشه
تو الان داري زيادي براش دلسوزي ميكني
كه به نظرم همش هم به خاطر اون نيست يه مقدارش هم به خاطر تنهايي خودته
همون جوري كه توي عنوان تاپيكت نوشتي كاسه داغ تر از اش نشو
فقط اگه احتياج به كمك داشت كمكش كن و اگر ازت درخواست كرد، نه بيشتر نه كمتر
فکر کنم لازم شد بیشتر توضیح بدم
بله من سیما رو دوست دارم کتمانش نمیکنم اما هیچوقت نسبت بهش تمایلی برای ازدواج یا چیزی شبیه به این نداشتم
کمک من به سیما از سر دلسوزی و ترحم صرف نبود اینا هم بود ولی همش این نبود
کسب رضایت الهی و قربه الی الله هم نبود
واسه دل خودم بود احساس خوبی داشتم
چه حس خوبیه وقتی احساس کنی یه نفر بهت نیاز داره یه نفر نمیتونه تنهایی کاری رو انجام بده و بعد تو کمکش کنی
بدون هیچ چشمداشتی
من تو زندگیم کار خیری انچنانی انجام ندادم با اینکار احساس ارامش میکردم البته حتی تو ذهنمم اینو تکرار نمیکردم که بهم نیاز داره نیازمنده !
محور روابط ما احساس نبود نیاز اون به من بود
حمال! راننده شخصی! ضامن! بادی گارد !
منتی به سرش ندارم
ولی این حق من نبود سیما داره نامردی میکنه خودشم میدونه والا یه سال سکوت نمیکرد
اگه گفتم ترس از بد فهمیده شدن ترس از قرار گرفتن در موقعیتی مثل الان بود
که بهت توصیه کنن تنهایی باهاش نباشی! از کلمات احساسی استفاده نکنی! خودتو گول نزنی! خواهر برادر قراردادی وجود نداره!
ما وقتی برای تنها بودن نداشتیم و روابطمون به اون شکل نبود
با هم خوش وبش و بگو بخندی هم نداشتیم اصلا وقتی همو میدیدم که اکثرا اون یه مشکلی داشت کسی حالی واسه خندیدن نداشت
هیچوقت برای سرگرمی یا تفریح باهاش نبودم
اشتباه کردم میدونم باور کنین میدونم اگه غیر این بود این تاپیکو با این عنوان باز نمیکردم
من حقیقتا شکستم تحملش برام خیلی سخته
سیما ادم خاصیه از مصاحبت باهاش احساس خوبی داشتم اما لذتی که بر مبنای هوس باشه نه
تو پست ترین توهماتم هم هیچوقت جایی برای سیما وجود نداشت هیچوقت بهش فکر نکردم هیچوقت
ضمن اینکه بخاطر شرایط خاص سیما و اینکه دو سال از من بزرگتر بود کوچکترین احتمالی برای ایجاد یه رابطه عمیق وجود نداشت
اما همیشه نگرانش بودم و هستم دلم نمیخواد ازارش بدم نمیخوام قلبشو بشکنم نمیتونم اینکارو بکنم
لطفا راجع به ریحان تو این تاپیک حرف نزنین این دو موضوع کاملا از هم جدان ! بله من کس دیگه ای رو دوست دارم کسی رو که از همون لحظه اولی که دیدمش تا به امروز اروم و قرار و ازم گرفته تموم شد دیگه اسمشو نیارین
حتي اگه از علاقشم خبر دار نميشدي اين رابطه نمي تونست ادامه پيدا كنه
كدوم خانمي ايه كه با اين مساله كه شوهرش توجش به يه خانم ديگه هم باشه كنار بياد؟
خودت به اين موضوع فكر نكرده بودي؟
چرا ميگي سيما داره نامردي ميكنه پس؟
اون يه سري رفتار و يه سري كمك و يه سري غيرتي بازي ديده ازت فكر نميكني طبيعيه كه تو اين سن و سال علاقه مند بشه بت؟
اونم اين نيازو داشته كه يه نفر بش محبت كنه و هواشو داشته باشه
همون طور كه تو نياز داشتي كه به يه نفر كمك كني و تكيه گاه يه نفر باشي
اقا خارپشت فكر نكن كه حق نداشته
سهم هر دو يكي بوده اين وسط
الانم بدون اينكه متوجه تغيير خاصي بشه رابطه رو كم كن
البته يواش يواش
چون ممكنه يه بار ديگه ضربه بخوره
و براش دعا كن كه زودتر و زودتر از شما ازدواج كنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tell me
خارپشت نشنیدی می گن فردین بازی در اوورده طرف, فیلمای قدیمی ایرانی رو دیدی؟ منظورم همون فردینه, شایدم ندیده باشی,
چرا فیلم فارسی زیاد دیدم http://www.hamdardi.net/images/smilies/wink.gifولی چون هیچ ارتباط معناداری بین این دو مقوله ندیدم . . . :300:
خارپشت مهربون اصل مطلب رو بگیر من هم گفتم بیشتر شنیدم, کسی که واسه کسی فداکاری می کنه, نمی دونم چرایی ش رو فقط منظورم این حس از خود گذشتگی شما بوده و یا هم نوع دوستی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tell me
[size=medium]
منظورم اینه که حمایتش کردی و تکیه گاهش بودی, از خودگذشتگی کردی... می دونی چی می گم؟
داری بازجویی میکنی ؟؟
سوال من اینه چکار کنم که احساسش نسبت من از بین بره بدون اینکه مجبور بشم رابطمون رو کاملا از بین ببرم؟
به سوالم جواب بده !!!
من کی باشم که بخوام کسی رو بازجویی کنم منظورم از صادقانه این بود که گاهی آدما سعی می کنند رو احساسات واقعی شون چشم ببندند و ممکنه ته قلبشون رو که نگاه کنی اتفاق دیگه ای در جریان باشه
سوال شما رو که همون اول بنده جواب دادم و دوستان دیگه هم مرحمت کردن و جواب دادن و خواهند داد
حالا چرا اینقدر تند و تیز؟ باید بگم اسمت برازندته و این رو هم می دونم ظاهرت اینجوریه و قلب مهربونی داری... مثل برادر من می مونی, اون هم تیز حرف می زنه اما قلبش مهربون و دلسوزه.
[/quote]
آقاي خار پشت اين خيلي نامرديه هر دختري هم باشه اگه اين غيرتي بازي ها و حمايت هاي بي قيد و شرط و از شما مي ديد بهتون علاقه مند ميشد نگيد نه و ندونسته اين كار و كرديد شما دوست داشتيد از يه دختر حمايت كنيد و به نظر من ما مسئول علاقه اي كه در ديگران به وجود مياريم هستي و اگه به كسي علاقه مند ميشم حتما تقصير خود اون فرده.تازه شما كه براش خواستگار هم پيدا ميكرديد فكر كنيد كه اون بنده خدا چه قدر زجر ميكشيده.
شما هر كاري خواستيد كرديد به حريم شخصيش هم تجاوز كرديد و نوشته هاش رو دزديديد.و الان هم داريد به خاطر كاري كه خودتون كرديد محاكمه اش ميكنيد.شما داريد بازيش ميديد برادر من.اين كار ها آخر و عاقبت خوشي نداره چه بسا شكست خوردن در رابطه عشقيتون هم نتيجه شكستن قلب اون دختر باشه.ببينيد كه باهاش چه كرديد كه اين همه سال علاقه اش رو پنهون كرده و به زبون نياورده. پس نگيد:
ولی این حق من نبود سیما داره نامردی میکنه خودشم میدونه والا یه سال سکوت نمیکرد
من نميدونم شما با خودتون چه فكري كرديد منم گرفتار اين رابطه شدم ذره ذره با محبتاش جذبم كرد و بعد آروم آروم اونارو ازم گرفت و حالا هم پشيمونه و دوباره برگشته.
تا به حال كه نسنجيده كار كرديد از اين به بعد ماجرا رو خوب سبك سنگين كن.
اولين اشتباه شما اين بود كه به خودتون دروغ گفتيد رابطه برادر خواهري رو.
چه بد رسميه رسم روزگار كسيو كه دوستمون داره دوستش نداريم و كسيو كه دوستمون نداره عاشقانه ميپرستيم
گاهي اون عشقي كه ميخوايم دم دستمونه و ما بر حسب قانون هميشگي كه دم دستي هارو ناديده ميگيريم وجودش رو قبول نميكنيم و هميشه به دونبال دست نيافتني ها ميگرديم.بياين به كسايي كه دوستمون دارن محبت كنيم همون طور كه دوست داريم كسايي كه دوستشون داريم بهمون محبت كنند مطمئنا اون وقت صاحب بهشتي ابدي خواهيم بود و آرامشي لذت بخش.ما هميشه براي دست نيافتني ها غصه ميخوريم بياييد آن ها را فراموش كنيم و معناي واقعي شادي را بچشيم
:72:
دوست عزیز
می دونی یک بدبختی دخترها اینکه وقتی از یکی خوششون می یاد و عاشق می شند حتی تو فکر شون هم به اون شخص خیانت نمی کنند.
وخیلی طول می کشه تا از لحاظ احساسی کسی رو که قرار نیست مال اونها باشه فراموش کنند.
ولی اقایون خیلی راحت تر می تونند به کسی چه به نگاه حمایت و کمک یا خواهر ی و برادری
یا سوال و درخواست و ........... نزدیک بشند و بدون اینکه وابستگی احساسی و عاطفی براشون پیش بیاد کنار بکشند و فراموش کنند.(نه خانی اومده ونه خانی رفته):160:
احتمالا شما خیلی وقته توی فکر اون خانم هستید شاید بارها اشک ریخته بخاطر این حسش و خصوصا زمانی که شما خواستگار هم معرفی کردی
ای کاش زودتر از اینها خودتون رو کنار کشیده بودید ولی حالا هم دیر نیست اگر واقعا حسی بهش ندارید خواهشا بیشتر از این درگیرش نکنید و سعی کنید خیلی دور وبرش نباشید و حمایتی نکنید.
آرزو می کنم زودتر از شما ازدواج کنه و اگر اینطور نشه خیلی اذیت می شه. :323: