RE: اگه یه جاری 13 ساله داشتید باهاش چطور برخورد میکردید؟
سارا جونم :43::43:
منم حرف شما رو بد برداشت نکردم :163:متوجه شدم منظور شما چیه و خیلی خییییییلی هم ازت ممنونم عزیزم . منم که گفتم حرفتو قبول دارم واقعا با اومدن یه آدم جدید توی یه خانواده حالا میخواد عروس جدید باشه یا داماد جدید این اتفاقها میفته و شاید اکثر مواقع سوء تفاهم باشه . اما همونطور که گفتم من سعی میکنم از این حرفها ناراحت نشم چون چیزی که برام مهمه اینه که برای همسرم همیشه جدید و تازه باشم .
عزیز دلم حرفهای شما هم خیلی به من کمک کرد و اصلا حرفی نزدی که نیاز به معذرت خواهی باشه ولی فکر کنم من جواب شما رو خیلی درست و خوب ندادم و باعث سوء تفاهم شد . پس من معذرت میخوام:72::72::72:
سوالم رو بهتر میپرسم تا سوءتفاهم نشه
اگه یه جاری 13 ساله داشته باشید که 13 سال از شما کوچک تر باشه چطور باهاش ارتباط برقرار میکنید ؟ آیا مثل یه خواهر کوچکتر ؟ یا نه مثل یه جاری کوچکتر ؟ کدوم ارتباط واقعا میتونه جواب بده و موفقیت آمیز تره برای اینکه یه رابطه ی جدید و شیرین رو تو زندگی بدست بیارید ؟
:325::46:
سلام مهر گل جان
فکر پسر دیگه ای پیدا بشه همسری با 12 سال اختلاف سنی رو بپذیره ولی واقعیت اینه که سن ازدواج نسبت به سالهای پیش در مورد دختر ها داره پایین میاد و جدیدا هر پسری میخاد ازدواج کنه دنبال دختر کوچیک تر میگرده و برای من جالب تر اینجاست که این دختر ها چطور راضی میشن دوران نوجوانی خودشونه به ازدواج گره بزنن.
عزیزم مشکل من هم تا حدودی مثل مشکل شماست ( فرق گذاشتن خانواده شوهر بین دو عروس رو بخون )
ولی با این تفاوت که مادر شوهر شما از شما زیاد تعریف میکنه و مادر شوهر من برعکس ولی با این وجود اگه تایپیکم رو خوب بخونی متوجه میشی که مشکل شما هم مشکل مهمی نیست و باید فراموشش کنی و به چشم یه مشکل بهش نگاه نکنی . کاری که من میخام بکنم اینه که با جاریم مثل یه خواهر کوچکتر برخورد کنم و تلاش کنم که اگه چیزی توی زندگیم یاد گرفتم به اون هم یاد بدم و اگه اون چیزی میدونه ازش یاد بگیرم عزیزم توهم سعی کن باهاش مثل یه خواهر باشی . رفتار کردن با یه دختر 13 ساله نمیتونه خیلی سخت بشه اگه سعی کنی به چشم جاری بهش نگاه نکنی . در مورد برادر شوهرتون هم باید بگم رابطه خودتو باهاش یه کم سنگین تر کن , نه اونقدری که جلب توجه کنه و همه متوجه بشن یا فکر کنن مشکلی پیش اومده و لی حداقل تا وقتی که برخورد خانمش رو خوب نشناختی جلوی خانمش باهاش سنگین تر برخورد کن حتی اگه باهات شوخی کرد شوخیشو بدون جواب بذار.
هر مشکلی توی زندگی مهمه ولی همیشه مهمترین و بزرگترین مشکل اونی نیست که ما فکر میکنیم , این چیزیه که من از بچه های این تالار یاد گرفتم.
سلام مهرگل عزیزم
من فکر میکنم بهتره کم کم شوخی هات رو با برادر شوهرت کم کنی وبا جاریت یکمی شوخی کنی و باهاش خوب باشی البته شوخی هایی که احترام رو بینتون از بین نبره ویادت باشه که اون توی سن نوجوانیه و دوران حساس وبه این فکر کن که اگه یه خواهرتوی این سن داشته باشی باهاش باید چطوری رفتار کنی پس اول باید با جاریت خوب باشی وجدا از حرفهای دیگران اون رو به سمت خودت بکشی با این کار اون هم باهات صمیمی میشه و بینتون حساسیت هم بوجود نمیاد وکم کم با برادر شوهرت دوبار می تونی خوب بشی بدون هیچ حساسیت وحسادتی واینجوری به همه چیزهایی که می خواهی می رسی البته شوخی های شما باید بین جاریت و برادرشوهرت تقسیم بشه و با هردوی اونها شوخی کنی تا در آینده ام مشکلی پیش نیاد به خاطر اینکه جاری همچنان در حال رشد و فکرش هر لحظه در حال تغییر.:325:
فقط باید دوباره با صبر وشکیبایی کارهایت رو انجام بدی موق باشی:43:
861010100 و ترگل عزیز :72:
از راهنماییهاتون ممنون
این کارها رو انجام میدم و تمام تلاشم رو میکنم :303:
امیدوارم موفق بشم:310:
آرزوی من اینهکه با همه ی اعضای خانواده همسرم رابطه ای خوب و صمیمی داشته باشم و تمام تلاشم رو میکنم .
فکر میکنم به جوابی که میخاستم رسیدم , البته قبلا شک داشتم آخه میشنیدم که میگن هیچوقت نمیشه با جاری رابطه خوبی داشت , ولی با چیزایی که اینجا یاد گرفتم , تصمیمم عوض شد و میدونم که میشه , همونطور که به خواهر شوهر و مادر شوهرم تونستم نزدیک بشم و باهاشون ارتباط خوبی برقرار کنم حالا دیگه مطمئنم با جاریم هم میتونم رابطه خوبی برقرار کنم .