نه دیگه! نشد! تو پست اولمم گفتم یا رویکرد سنتی یا مدرن! نمیشه که گلچین کرد!نقل قول:
نوشته اصلی توسط pupak1360
نمایش نسخه قابل چاپ
نه دیگه! نشد! تو پست اولمم گفتم یا رویکرد سنتی یا مدرن! نمیشه که گلچین کرد!نقل قول:
سلام. ببينيد دوست عزيز، اگر در كشور هاي اروپايي و ... مهريه نميكنند، اما بعد از ازدواج اگر خدايي نكرده بخوان طلاق بگيرن، مال و اموالشون نصف ميشه. اما شما چي؟ اگر طلاق گرفتين پشتوانه تون چيه؟
به نظر من اگر شما به اين پشتوانه احتياجي ندارين، با شرايط حق طلاق و حضانت فرزند و ... اي كارو بكنيد، اما اگر به اين پشتوانه احتياج دارين و ميدونين اگر اتفاقي افتاد، خيلي چيزا رو از دست ميدين، بهتره اين درخواستش رو رد كنيد.
نقل قول:
مگر ايشون بايد لازم بدونه؟؟؟؟؟؟؟؟
من مشاوره روانشناسی نمی دهم(چون خودم به اون نیاز دارم!) اما مشاوره حقوقی می دهم
سوال شما بیشتر یک سوال حقوقی هست. شما باید با توجه به قوانین کشوری که در اون زندگی می کنید تصمیم درست رو بگیرید. اول این را بدانید که مهریه فقط در برخی کشورها (مثل ایران) ضمانت پرداخت و اجرا دارد. آن هم مشروط بر اینکه اسنادی وجود داشته باشد که دلایلت بر ازدواج و تعیین مهریه از جانب دو طرف بکند. مثلا عقد ازدواج شما در حضور دو نفر شاهد مرد مسلمان (و ترجیحا قابل دسترسی در ایران) منعقد شده و در صورتجلسه ای که به عقدنامه معروف است با تعیین میزان مهریه و شروط ضمن عقد، مکتوب شود.
راه بهتر این است که عقد در سفارت ایران در کشوری که هستید واقع شود. در این صورت اگر روزی شما به ایران بازگشتید یا همسر آیندهتان در ایران اموالی داشت، می توانید پس از ثبت ازدواج خود بر اساس گواهی صادره از سوی سفارت، مهریه خود را مطالبه کنید و یا مال او را در ایران به جهت مطالبه مهریه توقیف نمائید.
اما اگر همسر آینده شما در ایران اموالی ندارد و قصد بازگشت و ادامه زندگی در ایران را هم ندارد، وجود یا نبود مهریه تاثیری در تحکیم رابطه زناشویی شما نخواهد داشت. در این حالت صرفا به جهت شرعی شدن رابطه زوجیت خود مهریه ناچیزی تعیین کنید و توکلتان اول به خدا و دوم به قوانین حمایتی و خانواده کشوری که در آن زندگی می کنید باشد.
از آنجا که فرمودید باکره هستید و به نظر می رسد شرع و عرف نیز برایتان اهمیت داشته باشد، بنابراین به رضایت پدر خود برای این ازدواج نیاز خواهید داشت. بهتر است تصمیم را در این خصوص به پدر خود واگذار کنید.
دقت کنید در اغلب کشورهای غربی، ازدواج رسمی اهمیتی کمتر از زندگی مشترک دارد. در این کشورها بکارت ارزش مادی یا معنوی ندارد. تفسیر قوانین برخی از این کشورها از مهریه، دریافت اجرت برای یک رابطه است که در برخی از این کشورها ممکن است جرم تلقی شود! سعی کنید در کشوری که هستید یک وکیل ایرانی بیابید و با او مشورت کنید
ممنونم ازپاسخ جامعی که دادید. ما برای ازدواج قطعا به ایران خواهیم امد و البته ایشون در حال حاضر اموالی در ایران ندارن اما خانواده ایشون ایرانند و ازطرفی برنامه ایشون هم 100 % عدم بازگشت به ایران نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط گام به گام