ممنون میشم بقیه دوستان منو راهنمایی کنن
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون میشم بقیه دوستان منو راهنمایی کنن
سارای عزیز طبیعیه که خیلی از وقتها رفتارهاشون باعث بشه که احساس حسادت پیدا کنی به خصوص اگه ازدواج نکرده باشی
اماهمونطور که شایانا گفتند نباید نشون بدی و هر وقت با هم شوخی می کنند و یا حرف های عشقولانه می زنند به آینده خودت فکر کن خودت هم قراره همین لحظه های شیرین و رمانتیک را داشته باشی :43: و اینکه اگه یه خواهر شوهر داشته باشی دوست نداری به رابطه تو وشوهرت حسودی بکنه
من وقتی روابط عشقولانه دادشم و خانمش را می بینم به خصوص دوران عقدشون خیلی حسودیم می شد اما اصلاً نشون می دادم و خودم توی رویاهام سیر میکردم:310:
خوب بعضی از رفتارهاشون هم باعث میشد که با خودم فکر کنم که در آینده اگه خواهرشوهر داشتم که ازدواج نکرده بودجلوش از این رفتارها نداشته باشم یا اینکه به شوهرم بگم که جلوی خواهرش زیاد عشقولانه با من رفتار نکنه.
و مطمئنم هر چقدر من با زندادشم خوب باشم باز خوردش را در آینده (رفتار های خواهر شوهرم با خودم ) می بینم به خاطر خودم هم که شده محبت میکنم حتی اگه بعضی از رفتارهاش ناراحتم بکنه .
---------------------------------------------------------
شب نم جان به خاطر این گفتم جلوی زن دادشت قربون صدقه دادشت نرو چون زن دادشت حسودیش میشه دوست داره خودش شوهرش را بیشتر از همه دوست داشته باشه دوست داره همه محبت ها از ناحیه خودش باشه (البته همه خانم ها هم این شکلی نیستند اما بیشترشون این شکلی هستند) ...
ممنون پرواز 2010 ، میشه بهم بگید چطوری از این حسادت جلوگیری کنم و آن را نشون ندهم من از قبل ازدواج برادرم و حتی الان دائم خودمو جای زنداداشم میذاشتم و در مورد قضایا حرف می زدم ولی اینطوری که راجع به حسادت میگید می ترسم می خواهم از الان رو خودم کار کم تا کمتر حسودی کنم ، راستش الان ما هرچی فکر می کنیم به نفع آناست به زبون میاریم مثلا یه مقدار پول جمع شد مامانم گفت برید باهاش طلا بگیرید تا براتون بمونه پول خرج میشه ، من فکر می کنم مامانک اشتباه کرد نظر داد بهش گفتم دیگه نظر نده شاید زندادشم فکر کنه ما می خواهیم تو زندگیشون دخالت کنیم این حرفم درست بود؟
اگه در حد یه نظر گفتن باشه چه اشکالی داره. مامان به عنوان یه بزرگتر و فرد با تجربه نظرش را گفته. اجبارشون که نکردید. گفتید به درد فردای زندگیتون می خوره.
اما اگه حس کردید خانم برادرتون ناراحت شدند می تونید دفعه بعد وقتی خانم نیستند، مامانتون به برادرتون بگه اگه این پولها را بدید طلا، الان آنا می تونه استفاده کنه یه روز هم اگه مشکلی داشتید کمک زندگیتون است. حالا باز ببین نظر آنا چیه.
اینجوری برادرتون خودش به آنا خانم می گه و خودشون تصمیم می گیرن. شما هم نظرتون را گفتید. گرچه حالت قبلی بهتر است که در حضور خودش گفتید مشروط به اینکه خیلی حساس نباشد و سریع ناراحت نشه. یه کم بستگی به شخصیت اون خانم هم دارد.