گفتنی ها رو بهت گفتم ،
من و امثال من در زندگی شما نیستیم
صلاح مملکت خویش خسروان دانند
تو خودت باید تصمیم بگیری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پریماه
نمایش نسخه قابل چاپ
گفتنی ها رو بهت گفتم ،
من و امثال من در زندگی شما نیستیم
صلاح مملکت خویش خسروان دانند
تو خودت باید تصمیم بگیری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پریماه
عزیزم چرا اینجوری میگی؟ من هنوز اول راهم.میشه خواهش کنم واضح و شفاف راهنمایی کنی .من واقعا گیج شدم....................بچه ها کمک
آروم خانومی
نترس
ببخش اگه یه خرده تند رفتم :72::46:
بالهای صداقت عزیز ، شما مثل آبجی بزرگه واسه من هستین.بخدا نمیدونم چیکار کنم.اگه میخواستم سرسری تصمیم بگیرم که اینجا نمیومدم .اومدم اینجا تا درست قدم بردارم.بگید چیکار کنم ؟
من از وقتی شاغل شدم معمولا بیشتر خرجیامو خودم میدم.از بعد عقدم وقتی خودم تنها یا با دوستام میرفتیم بیرون اگه چیزی میخاستم خودم با پول خودم میخریدم.آرایشگاه میرفتم.باشگاه و............. معمولا با پول خودم .گاهی وقتا هم که پول نقد همرام نبود از شوهرم میگرفتم.
اما حالا که داریم میریم خونه خودمون به گفته ی شما شرایط عوض شده.............
بهم بگین چیکار کنم؟ چجوری باید رفتار کنم؟..........
دوستای گلم منتظر راهنماییهاتون هستم.تنهام نذارین.نمیخام اشتباه کنم
پریماه تاپیک زیر رو بخون
کلیک کن
سلام دوستای عزیزم
ممنون از شما- راستش درنهایت دیروز رفتیم و سکه ها رو فروختیم.با این وجود هنوز یه مقدار کم داریم.شوهرم دیشب داشت باهام درددل میکرد .خیلی حرفاش دلمو سوزوند.هیچی نگفتم .فقط سکوت ولی خیلی میخاستم بهش بگم بقیه پول رهنو من میدم.اما نگفتم.و باهاش همدردی کردمو آرومش کردمو بهش روحیه دادم که همه چی درست میشه....
نمیدونم کارم درست بود یا نه
سلام:72:
پریماه جان نمی شد یه خونه ارزونتر بردارید که این همه مسائل جانبی نداشته باشید؟
صباجونم سلام.ممنون که کنارم هستی و نظر میدی
راستش تا محل کارم سرویس ندارم و این خونه که رهن کردیم و قراردادشو هم نوشتیم (ولی باید چکهاشو پاس کنیم) به محل کارم خیلی نزدیکه. اگه خونه دورتر میگرفتیم باید با تاکسی میرفتم که توی ماه هزینش زیاد میشه .و از طرفی خونه ی مامانم اینا به محل کارم هم نزدیکه و اینجوری اگه شوهرم بره ماموریت یا شب بخاطر کارش دیر بیاد دیگه نگرانی ندارم و میرم خونه مامان اینا.
از طرف دیگه محله و جایی که خونه رهن کردیم خداروشکر آروم و خوبه .و صابخونه ی خیلی خوبی داره ....از طرف دیگه اینقدر رهن و اجاره گرون شده که خیلی زیاد تفاوت نمیکنه که اینجا باشه یا جای دیگه.(مخصوصا اینکه ما میخواستیم رهن کامل باشه که فقط اینجا با توجه به شرایط بهترین گزینه بود)
سلام
من فکر میکنم پیشنهاد شوهرتونو عملی کنید که با یه تیر دو نشون بزنید . البته اینکه شماهم کمک کنید عیبی نداره ولی الان که سکه دارید و مال جفتتونه بهتره همین الان که نیاز دارین استفاده کنین