نه متاسفانه فعلا برام مقدور نیست:302:
نمایش نسخه قابل چاپ
نه متاسفانه فعلا برام مقدور نیست:302:
خب ميدونيد ريشه ضعف هاتون كجاست؟
مثلا:
كم بودن اعتماد به نفس
عدم عزت نفس
خجالتي بودن
رمانتيك بودن بيش از حد
خودخوري كردن
استرس داشتن
مورد سرزنش قرار دادن خود
نگراني و منفي بافي
و....
مشاور سعي ميكنه اين ضعف هارو براي شما با برنامه كاهش بده. اما با توجه به اين كه براي شما مقدور نيست بريد مشاوره و ما هم چيز زيادي نسبت به وضع روحي شما نميدونيم، بهتره اين ضعف هارو خودتون ريشه يابي كنيد، تعدايشون مقاله هاش تو تالار هست استفاده كنيد و اگر كافي نبود سعي ميكنيم به صورت تفكيك شده و جداگانه يا تو همين تاپيك يا تاپيك جديد، همراهيتون كنيم. قبوله؟:43::72:
ممنونم:72:
می دونی کلا ادم منفی بافی نیستم عزت نفسمم هم خدارو شکر خوبه ولی درست میگین من خجالتی هستم و اعتماد به نفسم هم پایینه
تا قبل از اینکه فوق قبول شم با وجود همه سختیا خیلی مثبت نگاه می کردم و امیدوار بودم ولی با قبول شدن فوق و یه سری مشکلاتی که در اون رابطه برام پیش اومد یه دفه همه چیز برام عوض شد و نا امیدی شدید برام پیش اومد خیلی زیاد
جوری که دیگه هر وقت به زندگیم فکر می کنم بی اختیار می زنم زیر گریه:302:
پس خلاء احساسيتون از اونجا (ورود به فوق) ناشي ميشه. باشه. شما مقاله هاي اعتماد به نفس رو بخونيد، من خودمم دارم رو اعتماد به نفسم كار ميكنم و البته نتيجه هم گرفتم. هرجا مشكلي بود كمكتون ميكنم. به زودي در مورد خجالتي بودنتون واستون يه پست ميزنم.:227:
ممنون شب بارونی عزیز بازم راهنماییم کن لطفا:72:
ببين دوست خوبم. افراد در ارتباط با ديگران به سه دسته زير تقسيم ميشن:
1. افراد پرخاشگر (هميشه سعي ميكنند در ارتباط با ديگران مغرور و اخمو باشند، هر چند از خلاء عاطفي شديد رنج ميبرن)
2. افراد منفعل (لطفا رد پاي مرا پاك كنيد!!! اين شعار افراد منفعله! اين افراد پر از محبتند، اما خجالتي و كمرو هستند. هميشه سعي ميكنند ديده نشن يا براي ديده شدن از جلب توجه استفاده ميكنند. به همه محبت ميكنند، اما حتي اگر احتياج داشته باشند، روشون نمياد از كسي كمك يا محبت بخوان و هميشه خودشونو پشت اعتماد به نفس ديگران پنهان ميكنند و از رودرباستي زياد رنج ميبرند. فكر كنم شما جزء اين دسته از افرادين)
3. افراد خودبيانگر. (اين افراد به ديگران كمك ميكنند، متقابلا از اونها درخواست كمك هم ميكنند. تو رودرباستي گير نميكنند و هميشه از يه دوستي متقابل لذت ميبرند.)
فوايد خودبيانگر بودن عبارتند از:
- گفتن "نه"
- بيان درخواست ها
- ارائه ي انتقادات
- پذيرش انتقادات
- بيان نظرات
- توضيح نارضايتي
- ترك يك موقعيت اگر مايليد. (نه به معني فرار، به معناي نشان عدم رضايت)
- توضيح آنكه اشتباهي رخ داده
- مقابله با عصبانيت
- دفاع از خود در برابر اتقادات
- تقاضا از ديگران كه سهم خود را ايفا كنند.
- رد نمودن كمك ناخواسته (وقتي كسي ميخواد به شما كمك كنه، اما شما مايليد خودتون انجامش بدين)
- رد نمودن دعوت ناخواسته (بدون عذرتراشي و دروغ)
- پس گرفتن پول اشتباه حساب شده و خورده پول
- توضيح آنكه منافع شما به تاخير افتاده
- عذرخواهي كردن
- موافقت براي مخالفت با ديگران (مثلا در مورد تيم فوتبال)
- توضيح آنكه شما دوست نداريد كسي ويدئو روشن كند وقتي شما تلويزيون ميبينيد)
- همسايه ي شما موزيك خيلي بلند مينوازد
- درخواست يك لطف
- وقتي در رستوران يا مغازه دستور غلط داده شده.
- توضيح يك اشتباه در محيط كار
- جدا شدن يا پيوستن به جمعيت
و....
نمونه هايي تمرين براي خود بيانگري:
- روشن بگوييد چه ميخواهيد يا نياز داريد
- آن را به نحوي بگوييد كه معناي داد و ستد داشته باشد
- قادر باشيد اگر مايليد "نه" بگوييد
- آنچه ميخواهيد بگوييد را به زبان آوريد و چون نكته ي خود را گفته ايد، احساس بهتري خواهيد داشت، حتي اگر چيزي را تغيير نداده باشيد
- احساس احترام به خود و ديگران داشته باشيد
- احساس مسئوليت در برابر اقدامات و انتخاب هاي خو داشته باشيد.
نمونه هايي از عبارات بيانگري:
- احساس ناراحتي ميكنم چون صداي موزيك شما مرا آزار ميدهد.
- خير. من پول به كسي قرض نميدهم.
- ممكن است سيگار را خاموش كنيد، مرا اذيت ميكند.
- لطفا بياييد در اين مورد صحبت كنيم و آن را رفع و رجوع كنيم.
- متاسفم شما را ناراحت كردم. آيا ميتوانم جبران كنم .
و....
دوست خوبم اگر واقعا ميخواين نتيجه بگيريد، بايد به جد مدام و مستمر تمرين كنيد تا شهامتتون و متعاقبا اعتماد به نفستون افزايش پيدا كنه. فراموش نكنيد كه نيمي از وابستگي شما با خودبيانگري از بين خواهد رفت. بهتون اطمينان ميدم.
اينم لينك مقاله ي عزت نفس كه به اعتماد به نفس بسيار كمك ميكنه:
41 راهبرد افزايش عزت نفس
به زودي ميام تا در مورد آرامش از طريق معنويات با هم صحبت كنيم.
:305: من مايلم به شما كمك كنم تا به آرامش برسيد، خواهش ميكنم شما هم به خودتون كمك كنيد و اينها رو جدي بگيريد. همچنين دوست دارم آرامشم رو با شما و بقيه ي بچه هاي تالار قسمت كنم. اينو از من پذيرا باشيد.