نقل قول:
هر وقت دیدید ندیدین دوستتون بی قرارتون می کنه و در کنار او آرام هستید >>> یعنی اشکال
هر وقت ، فاصله زمانی و مکانی با دوستتان آزارتون می دهد >>> یعنی اشکال
این دو تا نشونه ی علاقه زیاد بین دو تا دوست میتونه باشه. از اینکه کنار دوستم آرامش دارم باید احساس بدی داشته باشم؟
هر وقت میل به گفتن کلمات عاشقانه و اظهار شیفتگی نسبت به دوستتون داشتید >>> یعنی اشکال
آخه چرا؟
هر وقت تماسهای تلفنی بین شما و دوستتان زمان زیادی را به خودش اختصاص می دهد >>> یعنی اشکال
من خودم رو در نظر میگیرم. قاعدتاً اگه شخص دیگه ای برای شنیدن حرفام توی خونه نداشته باشم گزینه ی دیگه ای جز دوست برای من نمیمونه. اگه دوست من قابل اعتماد باشه و خوب باشه و من رو کمک میکنه تا جلوی آسیب های زیادی گرفته بشه، چه اشکالی داره؟
ببینید همونطور که شما هم خودتون میدونید، خیلی از دوستی های بین دو جنس از تعریف کردن کارهای روزمره برای همدیگه شروع میشه و همچنین از درد و دل کردن. یه جورایی فقط با هم هم صحبت هستن. چون هیچ شخص دیگه ای پیدا نکردن که بتونن بهش اعتماد کنن و هیچ گوشی پیدا نکردن که شنوای حرفهای اونا باشه. و خب همگی به آسیب های این دوستی ها واقفیم.
حالا توی این شرایط وقتی من دوست خوبی دارم که میتونم حرفام رو بهش بزنم، درکم میکنه و به حرفام گوش میده، چه اشکالی داره که همه ی حرفام رو ببرم پیش اون؟
بنظرم اگه این کار رو نکنم، احتمال لغزش خودم به سمت دوستی های با جنس مخالف رو بردم بالا.
البته من نمیدونم. شاید این مطالبی که شما گفتین، اختصاصاً در مورد دوستمون Black Shadow گفتین و شاید در مورد من که یه دخترم این ملاک ها و راهکارها فرق بکنه.