RE: رابطه ی جنسی و تاثیر آن در انتخاب همسر آینده
TELL ME خواهرم سلام
كنجكاوي خيلي زياد شما واسه دونستن رابطه قبليش به چه دردتون ميخوره ؟؟؟ ازروش به چه نتيجه اي ميخواين برسيد؟ بهتر نيست جاي زوم كردن به روابط قبل يه فرد به حالش دقيق تر بشيد؟؟؟
هركسي ميتونه تو گذشتش اشتباهاتي داشته باشه البته منظورم افرادي نيست كه پايبندي به هيچي ندارن منظورم ادمهايي با اعتقاد هست كه اشتباهاتي داشتن زوم كردن به گذشته اونا به نظرم از دوحال خارج نيست
1 - سريع نظر منفي بديد و ردش كنيد
2- باهاش بمونيد ولي هميشه گوشه ذهنتون يه علامت سوال باشه
من اگر جاي شما بدم خيلي خيلي دقيق ميشدم رو رفتارهاي فعلي فرد مورد نظرم
راستي خواستگار فعليتون چند سالشونه ؟ شما چندسالتون؟
سلام سحر جان مرسی برام نوشتی خانم گل:72:
سحر جان هر دو 23 ساله ایم
چه کنم؟
خیلی برام مهمه که قبلا چه جور آدمی بوده
شاید چون خودم آدمی بودم که دست از پا خطا نکردم فکر می کنم همه باید اینجوری باشن
از لحاظ اخلاقی تقریبا با معیارهام جوره و فقط چند مورد کوچیک (از نظر من) هست مثل تحصیلات که پائین تر از منه و اینکه از لحاظ مادی خیلی تامین نیست و مشکل مادی هم هست, مادیات خیلی برام مهم نیست, اکثر خواستگارایی که قبل ایشون داشتم پولدار بودن اما چند تایی شون رو بخاطر اینکه فکر می کردم تجربه ی جنسی داشتن رد کردم و یه سری هم پدرم رد کرد بخاطر سربازی و این چیزا
ایشونم تا حالا چون فکر می کنم رابطه نداشته و از لحاظ اخلاقی با درک و خوبه و اهل خلاف و دختر بازی نیست باهاش موندم اما استرس دارم نکنه رابطه داشته و بهم نگفته یا دروغ گفته, می ترسم باهاش برم زیر یه سقف و از یه جایی بهم خبر برسه که با فلان دختر رابطه داشته, اونوقت فکر نکنم بتونم تحمل کنم و شاید به طلاق برسه می خوام که هنوز اتفاقی نیافتاده تو خودم حلش کنم
فکرش رو که می کنم می بینم همیشه حساس بودم و تا پای ازدواج رفتم و برگشتم بخاطر ترس از آینده
من خیلی ترسو هستم (در مورد ازدواج) برعکس مواقع دیگه که کله شق و بی فکرم اما تو این یه مورد شدیدا محتاط هستم و نمی خوام به مشکلی بر بخورم
شاید خنده دار باشه اما راجع به کوچکترین چیزها باهاش صحبت کردم
اینکه مثلا اگه کسی اذیتم کنه چیکار می کنی یا اگه حوصله نداشته باشم غذا درست کنم یا حالم بد باشه
اما حرف کجا واقعیت کجا
یه وقتایی اصلا دلم نمی خواد ازدواج کنم
اما تو این خانواده هم تحمل ندارم بمونم
خیلی گیجم خیلییییییییییییییییییی
چطور به ترسم غلبه کنم؟:323:
می دونم همه چیز دست خداست اما می دونم هم که خدا بهم عقل داده
دارم افراط می کنم؟
سلام
بله دارید افراط میکنید یکی از اون طرف بوم می افته و یکی از این طرف یکی از روی احساس محض ازدواج می کنه و زندگیش به 6 ماه نمیرسه یکی مثل شما انقدر مته به خشخاش می گدارند که بسیاری از فرصت های زندگی را از دست می دهند
خواهرم شما می توانید با هوش و زبان چرب و نرمتان زیر و بم آقا پسره رو بکشید بیرون ( نمیدونم شما خانوما چرا میتونید تو مسائل دیگه از این امکانات خدادادی استفاده کنید تو این مسائل نمی تونید؟):311: :58:
زیادم حساس نباشید اینطور که گفتید پسر خوبیه همه ما هم در زندگی اشتباهاتی کردیم که در صدد جبران اونیم پس شما هم برای اون آبانتاژ بدید و درصدد این باشید که شناخت بیشتری روی اون پیدا کنید با همان مهارتی که گفتم:311: واین یکم زمانبره برای ازدواج عجله نکنید:199::R
انشاءالله درست میشه و قطعا خوشبخت میشوید توکل به خدا:72:
یا علی:72:
كاش موقع افرينش اقايون خدا مثل دور موتور ماشينا يه دستگاهي هم براي اقايون ميزاشت كه ما كاركرد با عرض پوزش دستگاه تناسليشون را ميدونستيم اينجوري ازدواج راحتتر بود :311::311::311:
هوتی جان ازت ممنون که تاپیکم رو دنبال می کنی:72:
حرفهات یکم آرومم کرد:82:
واقعیت اینه که من زیاد سیاست ندارم فقط در مسائلی که مربوط به غرورم بشه کمی اوضاع فرق می کنه
یعنی می شه از کسی هم که خیلی حرفه ای دروغ می گه حرف کشید؟ (اصلا منظورم به ایشون نیستااااااااااااااااااااا ااا) کلا دارم احتمال یک درصد می دم
پسر خوبیه و خانواده دوسته
امیدوارم تو زندگی زناشویی هم اینقدر خانواده دوست باشه
راستی چطور به ترسم غلبه کنم؟
به قول فرشته ی مهربان که می گه من تلقین پذیرم واقعا هم هستم
یا به عبارتی دهن بین اما در مواردی مثل ازدواج
درست نمی تونم تصمیم بگیرم
چند بار این رو در مورد خودم شنیدم
وقتی یه جایی چیزی می خونم دوباره ترس میاد سراغم و شروع می کنم با خودم کلنجار رفتن که نکنه واسه منم اتفاق بیفته
من هم برای شما آرزوی خوشبختی می کنم:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پاييز خزان2
كاش موقع افرينش اقايون خدا مثل دور موتور ماشينا يه دستگاهي هم براي اقايون ميزاشت كه ما كاركرد با عرض پوزش دستگاه تناسليشون را ميدونستيم اينجوري ازدواج راحتتر بود :311::311::311:
:311:آره واقعا!!!!!!!!!!!!!!!!! الان آقایون میان اعتراض می کنن پائیز جوووووووووووووون:46:
بدین وسیله من اعتراضمو ابراز می کنم.ما هر کاری دلمون بخواد می کنیم ولی شما نبایدحتی مورچه رو بدنتون راه بره
و البته برای ما دختر از چین می فرستن.
تلمی انقدر همزاد پنداری نکن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tell me
و اینکه تا چه حد این معیار از لحاظ منطقی در انتخاب همسر آینده درسته
شاید من غیر منطقی ام, آیا حق دارم نسبت به این موضوع حساس باشم؟[/size]
بله كه حق دارين. فكر كنم آيه قرآنه كه ميگه: ان الخبيثات للخبيثان و الطيبات لالطيبان.:104:
شك نكن كه تو حق داري با كسي باشي كه مثل خودت باشه و اصلا مجبور نيستي پا روي ارزش هات بگذاري. اصلا هم حساسيت بي مورد نيست و كاملا منطقيه. اگر روي اين حساس نباشين، پس روي چي حساس باشيم.:305:
اما در مورد اين كه چطور بفهمي، قبلا يه تاپيك بود كه توش بحث كرده بود كه چطور بفهمم كه خواستگارم دوست دختر داشته يا نه؟ اونو بخون:303: و از راهكارهاش، براي شناخت رابطه ي جنسي ازش استفاده كن.:305: توش گفته بود كه بايد از خودش بپرسي و نبايد كامل به حرف هاي او اطمينان كني و بايد از آشناها، همكاران و دوستانش هم تحقيق كني.:305: در ضمن اگر خيلي بهش گير بدي، ممكنه با خودش فكر كنه كه تو زن بدبيني هستي:163: و كات كنه. اينم بدون كه با حساسيتي كه تو نشون دادي، اگر هم رابطه اي داشته، اونو نميگه تا تو رو از دست نده.
بنابراين اون تاپيك را كامل بخون و روي تحقيق از ديگران متمركز شو و به خودش گير نده.:305:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
بدین وسیله من اعتراضمو ابراز می کنم.ما هر کاری دلمون بخواد می کنیم ولی شما نبایدحتی مورچه رو بدنتون راه بره
و البته برای ما دختر از چین می فرستن.
تلمی انقدر همزاد پنداری نکن.
فرهنگ عزیز همزاد پنداری یعنی چی؟
دختر از چین می فرستن؟
واضح بگو من هم متوجه بشم
مخم هنگه اینقدر درس خوندم:163:
تسوکه جان ازت خیلی ممنونم:72:
دقیقا ترسم از اینه که بخاطر واکنش هام ازم مخفی کرده باشه
اما آخه از کی تحقیق کنم؟
می رن بهش می گن اونوقت خیلی ازم ناراحت می شه, منم باشم ناراحت می شم
دارم دنبال لینکی که گفتی می گردم:72:
مرسی یه دنیا:72:
تسوکه جان پیداش نمی کنم باید کجا بگردم؟ search هم جواب نداد:72:
راستی یه چیزیییییییییییییییییییییی یییییییییییییی
هر وقت می بینه دخترای دبیرستانی جلف بازی در میارن یا از مدرسه شون می زنن و با پسرا تو کوچه خیابونن عصبی می شه و بهشون بد و بیراه می گه یا در مورد دوست دخترای قبلیش و حد رابطه ش می پرسیدم شدیدا نسبت بهشون جبهه گیری می کرد و می گفت آشغال بودن و ازین حرفا
چند وقت پیش به سرم زد برم یکی از اون دخترا رو ببینم چون شماره همشون تو خط قبلیش بود و وقتی باهاش دوست شدم خطش رو ازش گرفتم و گفتم یه خط دیگه بگیر
همون موقع بود که با اون آخریه اس ام اس بازی کردم اما چیز زیادی دستگیرم نشد چون همش زنگ می زد و من بر نمی داشتم
چند وقت پیش بهش زنگ زدم اما گوشیش خاموش بود
شماره اونی هم که خیانت کرده بود بهش هم خاموش بود می گه همون موقع ها ازدواج کرده
یه کم مشکوکم که چرا باید شمارشون تو گوشیش باشه؟
می گه اون آخریه چند وقت یه بار بهش اس ام اس می داده و جوابش رو نمی داده
بیشترین حس بدی که دارم از یه سوالیه که ازم پرسید
یه بار گفت اگه بفهمی من رابطه داشتم چیکار می کنی؟ گفت اصلا منظورم این نیست که داشتم فقط دوست دارم بدونم
منم گفتم واسم غیر قابل تحمله
گفت اما اگه تو حتی الانم بهم خیانت کنی بازم رهات نمی کنم و می بخشمت
خدایا........................................ ..............................
خیلی سوالش رفته رو مخم
می ترسم ازدواج کنم و بعد متوجه یه جیزایی بشم
به نظرتون درسته اگه تونستم دوست دختر آخریه رو ببینم؟
اگه تونستم یکی شون رو گیر بیارم و حضوری باهاشون صحبت کنم یا ممکنه اونا هم دروغ بگن یا بی فایده ست؟
متین عزیز
ببخش اینو میگم ولی این حست عادی نیست
چرا اینقدر بهش شک داری
البته حق داری چون دوستی با چند دختر حتی بدون رابطه نزدیک به تنهایی جای بحث داری
تو که با این قضیه کنار اومدی
دیگه اینقدر بیخودی خودتو اذیت نکن
در ضمن تجسس در زندگی دیگران با تحقیقات ازدواج متفاوته :305:
قبلا هم بهت گفتم
از سوراخ سوزن رد میشی از در دروازه نه !!
در مورد دوستت (یا نامزدت) موارد زیاد دیگه ای هم هست که باید بیشتر بهشون فکر کنی
ذهنتو ازاد کن واینقدر به خودت تلقین نکن که قراره اتفاق بدی بیفته یا مچ کسی رو بگیری
شاید اینکه اون قبلا با کسی رابطه داشته یا نه خیلی هم بحران ساز نباشه (چون سابقه دوستی با جنس مخالف اون رو پذیرفتی اما میخوای مطمئن شی که محدود بوده )
بلکه مهمتر از اون طرز فکر و میزان پایبندی فعلی این ادم به امور اخلاقیه
درک قبح این مسائل !
چون حقیقتا برای خیلی از افراد بسیاری روابط ،عادی و غیر قابل پیشگیریه !
اگه میخوای تجسس کنی بگردی و پیدا کنی
خب از خودش شروع کن
ببین میتونه دلیل و منطق درستی برای نداشتن رابطه جنسی قبل از ازدواج داشته باشه
ادمی که منطق نداره نمیتونه قید و بند رو بپذیره
و ادمی که قید نداشته باشه خیلی خطرناکه !!
خارپشت عزیز ممنونم از اینکه برام نوشتی خیلی وقت بود چیزی برام ننوشته بودی:72:
اوایل خیلی به نوشته هات و اینکه برام بنویسی وابسته شده بودم با اینکه حتی نمی دونستم کی هستی شاید چون اولین نفری بودی که برای تاپیکم نظر ارسال کرده
در مورد دوستم
یه بار ازش پرسیدم که چرا با وجود اینکه می تونسته باهاشون رابطه داشته باشه و خودشون هم می خواستن باهاشون کات کرده؟
گفت من واسه خودم اعتقاداتی داشتم و دارم
اول اینکه واسه بدن خودم احترام قائلم
دوم اینکه از ایدز و بیماری هایی که ممکن بود بوجود بیاد شدیدا می ترسیدم
خارپشت یه مدتی بخاطر اصرار من که از کارش خوشم نمی یومد بیکار بود
همون موقع پدرم دوستش رو فرستاد تا تحقیق کنه
چون وابستگی و رفت و آمد زیادی با پدربزرگش داره به پدرم گفتن بیکاره و همش اینجاست
فکر نکنم دیگه بخواد تحقیق کنه
شایدم الکی به من گفته تا باهاش کات کنم
محدود بودنش واسم خیلی خیلی مهمه
چون می دونم مشکل ساز می شه (با توجه به شناختی که از متین دارم) می گم
در حال حاضر کسی که من می شناسم آدم سر به زیر و چشم پاکیه اما من که تو دلش نیستم
یه سری چیزها هم هست که بهم قوت قلب می ده
مثل اینکه در مورد مسائل جنسی و اعتقاداتش که می خواد بگه اصلا مستقیم نمی گه و غیر مستقیم می گه
خارپشت به نظرت دارم زیادی وسواس به خرج می دم؟
چیکار کنم که به ترسم غلبه کنم؟
می خوام تمام سعی م رو کنم تا بتونم بهترین انتخابم رو انجام بدم.