RE: افتادم تو ی رابطه ی کثیف چجوری خودمو نجات بدم؟
دارم از خجالت اب میشم خیلی ادم کثیفی شدم.خدا منو میبخشه؟اره جاودان عزیز لطف کن بگو چجوری غیر فعالش کنم ایمیلمو و همینطور اینکه چجوری ادرسشو واسه اینجا تغییر بدم ممنون.
نه اصلانم اینطور نیست شما خیلی هم خوبی اینو من نمیگم از کارت دعوتی که برات اومده معلومه تابلو هه ها
حذف سرویس اکانت ایمیل یاهو YAHOO MAIL)) :
ابتدا وارد صندوق پستی وب میل خود شده و سپس صفحه جدیدی را جداگانه در مرورگر خود بار گذاری نمایید و آدرس زیر را در آن تایپ نموده و زمانی که صفحه فوق باز شد در کادر پایین صفحه پسورد خود به همراه تایپ تصویر امنیتی در کادر مخصوص و سپس فشردن دگمه تایید صحت اطلاعات ورودی و بعد از چند ثانیه صفحه ای مبنی بر پیام حذف کاربر از سرویس یاهو در صورت عدم بروز مشکل در ارسال و مندرجات فرم برای شما ظاهر می شود. در این حالت تمام صفحات را ببندید. در این حالت حساب ایمیل شما به مدت 120 روز قابل دسترسی برای شما با همان رمز عبور خواهد بود و بعد از 120 روز عدم مراجعه آدرس ایمیل شما برای ثبت مجدد توسط افراد دیگر مجاز خواهد بو د ودر این حالت تمام اطلاعات میل باکس و پروفایل شما برای همیشه پاک و از بین خواهد رفت.
https://edit.yahoo.com/config/delete_user
حذف سرویس اکانت ایمیل هات میل HOTMAIL)) :
ابتدا آدرس زیر را در مرورگر خود بار گذاری نموده وسپس از صفحه ورود آدر ایمیل به طور کامل و رمز عبور خود را تایپ نمایید و از صفحه باز شده دکمه (Close Account) رابرای بستن ایمیل و دکمه (Cancel) را برای لغو عمل فوق بزنید. در این حالت حساب ایمیل شما به مدت 120 روز قابل دسترسی برای شما با همان رمز عبور خواهد بود و بعد از 120 روز عدم مراجعه آدرس ایمیل شما برای ثبت مجدد توسط افراد دیگر مجاز خواهد بو د ودر این حالت تمام اطلاعات میل باکس و پروفایل شما برای همیشه پاک و از بین خواهد رفت.
http://g.live.com/0HE_TRACKSTAR_ENUS9/84016
حذف سرویس اکانت گوگل میل یا جی میل GMAIL)) :
ابتدا وارد صندوق پستی وب میل خود شده و سپس از منوی بالای صفحه ایمیل گزینه my services را انتخاب نمایید واز صفحه باز شده قسمت my services گزینه Edit رانتخاب نمایید وپس از آن شما وارد صفحه حذف ایمیل و کلیه اطلاعات شخصی و نام اکانت میشوید در این صفحه گزینه دوم را مبنی بر بستن وحذف تمامی سرویسهای گوگل انتخاب نموده و در صفحه جدیدی که باز می شود تمام فیلدها را به حالت فعال (یا چک باکس پر)در آورده و در کادر وسط صفحه فقط رمز عبور خود را نوشته و متعاقب آن دکمه تایید حذف را بزنید در این حالت برخلاف سرویس یاهو و هات میل دیگر مهلت 120 روزه به شما داده نخواهد شد وتمام اطلاعات میل باکس و پروفایل شما برای همیشه پاک و از بین خواهد رفت. :303:
marziehh عزیز
ضمن تایید نظر دوستان مبنی بر کات سریع این رابطه . نکاتی را لازم میدانم برایت بیان کنم .
1 - ابلیس معمولاً جوانانی که خطا می کنند را با ناامید کردن از توبه و بخشش خدا و القاء شرم بیجا برای رو کردن به درگاه خدا و توبه ، به ادامه راه می کشونه به گونه ای که بشود ضرب المثل آب که از سر گذشت چه یک وجب چه صد وجب ، همین ابلیس بزرگسالان را با امید به توبه ( در آخر سر ) به ادامه خطا وا می دارد . پس حواستون به این کدها باشه و بدانید که ندای خدا به شما اینه که :
|
باز آ باز آ ، هرچه هستی باز آ | *** | گر کافر و گبر و خودپرستی باز آ
|
این درگه ما درگه نومیدی نیست | *** | صدبار اگر توبه شکستی باز آ |
|
2 - به شدت احساس محور هستی و نیازه که این وضعیت را تغییر به عقلانیت محوری دهی .
3 - شما نیاز داری که عزت نفس و اعتماد به نفس خود را تقویت کنی
4 - در این سنین با توجه به فعالیت هورمونها کشش به جنس مخالف در شما شدیده ، شما نیاز به آموختن مهارتهای خویشتن داری و کنترل نفس داری و حتی در پیش گرفتن تغذیه مناسب به گونه ای که در آن از خوراکی های محرک مثل آجیل و شیرینی جات و ادویه جات و خوراکی های طبع گرم پرهیز شود و از آبلیموی تازه و ... بیشتر استفاده شود .
5 - شما به این رابطه اعتیاد پیدا کرده ای و نیازه تکنیکهای ترک اعتیاد را به کار بگیری . برای این منظور هم توقف فکر را برای جلوگیری از رویا پردازی و یاد و خاطر او به کار بگیری هم بستر زدایی داشته باشی از عوامل حفظ ارتباط مثل خط موبایل و چت و .... و بستر سازی داشته باشی با اقدام به ورزش و پر نمودن اوقات خود با فعالیت و برنامه های جدی و مهم و مفید و ارتباط با افرادی که شما را در ترک این نوع ارتباطات تقویت می کنند .
لینک زیر را در رابطه با ترک این عادت مطالعه کن :
http://www.hamdardi.net/thread-11637.html
موفق باشید .
.
hooty راس میگه.ی جور خود ارضاییه البته با ی همراه.شرمندم اینارو اینجا میگم چاره ای ندارم.اونو چجوری ترک کنم؟اخه معتادش شدم حتی اگه با سعیدم کات کنم تنهایی ادامه میدم.به سعید هم بگم بیاد اینجا؟شاید به درد اونم بخوره و راحتر جدا شه اونم واقعا به من وابسته شده
صیغه از نظر من کلاه شرعی یه, خودت هم می دونی و واسه همین عذاب وجدان داری
یه بار برای همیشه با وجدانت روبرو شو و توبه کن
هر چی پل هست که شما دو تا رو به هم وصل می کنه بشکن
هر چی احساس منفی تو وجودت هست نابود کن
بجاش می تونی خودت رو مشغول ورزش و مطالعه و یادگرفتن کاری کنی
خودت هم می دونی راهت راه اشتباهیه و باید برگردی و راهت رو عوض کنی
سختیش هم همین برگشتنه آخه راست راست رفتی و باید عقب عقبی برگردی
چشمهات رو ببند و خودت رو بسپار دست خدا
ممکنه وقتی داری عقبی بر می گردی چون پشتت رو نمی بینی بیفتی زمین
اما نا امید نشو چون خدا کنارته و هر بار بیفتی دستت رو می گیره و بلندت می کنه
برگرد به همون راه اصلی و راه سالم زندگی کردن رو در پیش بگیر
تو خفا آدم هر کاری از دستش بر می یاد پس سعی کن تا جایی که می تونی تنها نباشی
شهوتت رو تحریک نکن حالا از هر طریقی
اگه بهش بی تفاوت باشی بعد مدتی آروم می گیره
مثل بچه ای که هی پاش رو می کوبه رو زمین و اسباب بازی پشت ویترین رو می خواد, ممکنه اینقدر جیغ و داد راه بندازه یا حتی گریه کنه اما آخرش آروم می شه و خسته می شه و خوابش می بره
نفست رو خسته کن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط marziehh
به سعید هم بگم بیاد اینجا؟شاید به درد اونم بخوره و راحتر جدا شه اونم واقعا به من وابسته شده
دختر خوب هی همه دارن می گن رابطه رو کات کن و همه راههای ارتباطیو ببند اونوقت تو می خوای بگی بیاد اینجا ؟!!
اصلا نیازی به این مدل دلسوزی ها نیست
اونم اگه مثل تو از این رابطه احساس عذاب وجدان و ناراحتی داشته باشه خودش یه فکری می کنه
در خوش بینانه ترین حالت ممکن اگه فرض کنیم اونم واقعا قصد کمک گرفتن داشته باشه باز هم به نظر من ضررش بیشتر از نفعشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط marziehh
به سعید هم بگم بیاد اینجا؟شاید به درد اونم بخوره و راحتر جدا شه اونم واقعا به من وابسته شده
دختر خوب هی همه دارن می گن رابطه رو کات کن و همه راههای ارتباطیو ببند اونوقت تو می خوای بگی بیاد اینجا ؟!!
اصلا نیازی به این مدل دلسوزی ها نیست
اونم اگه مثل تو از این رابطه احساس عذاب وجدان و ناراحتی داشته باشه خودش یه فکری می کنه
در خوش بینانه ترین حالت ممکن اگه فرض کنیم اونم واقعا قصد کمک گرفتن داشته باشه باز هم به نظر من ضررش بیشتر از نفعشه
(چرا دو تا شد؟! پاکم نمی شه)
به نظر من اومدن سعید حداقل تو این برهه زمانی به تالار همدردی نه تنها به نفع هیچ کدومتون نیست ، بلکه باعث می شه احساساتتون فعالتر بشه و جلوی تصمیم منطقی رو بگیره ، شما فعلا به فکر ترک خویشتن باش ، و دعا کن ، خدا به اون هم کمک خواهد کرد ، فعلا لازمه فقط به فکر خودت باشی ، اینطوری به ایشون هم کمک خواهی کرد راحت تر فراموشت کنه
هر چه سریعتر کات کن ، هر چه سریعتر
:72:سلام
با تشکر از نظرات عالی دوستان:72:
ببین خانم همه میگن اگه با کسی دعوات شد پل پشت سرتو خراب نکن و راه آشتی بذار
من میگم تو این راه بی پایان پل های پشت سرتو خراب کن تا راه باز گشت یه اون شازده رو نداشته باشی بعد از خراب کردن این پل خاکسترشم از بین ببر منظورم اینه که از ذهنت پاکش کن و پلی به سوی خدا بساز که تنها راه نجاتته این پل با مصالحی چون توبه و نماز و دعا و... ساخته میشه و طوری در ساخت این پل مهندسی کن که ضد زلزله باشه و با هوا و هوس خراب نشه :72: من hooty زندگیمو پای این حرفم می گذارم چون این کارو کردم و نیجه گرفتم .:302:
خواهرم نفس اماره و شیطان تورو خوار و ذلیلت کردند تلافی کن جواب بدیشونو با بدی جواب بده ذلیلشون کن از خودت دورشون کن بزار ازت متنفر شن بذار اونا بشن جن و تو بشی بسم الله :101::58: و این راهی بجز دوستی با خدا نداره:324:
به امام حسین من این راه رو رفتم و نتیجه گرفتم شما هم نتیجه میگیری مطمئن باش اولاش سخته ولی آسون میشه و به حمدالله روزی میرسه که به این کار از روی تمسخر می خندی:311::323:
من در خدمتم
یا مولا علی:72:
مرسی از راهنماییهاتون دوستای خوبم.2روزه گوشیمو شارژ نکردم تا نتونم بهش اس بدم اونم که معلوم نیس سرش کجا گرمه اصلا اس نداده یا زنگ نزده که من بخوام جواب ندم.ولی خدایی شما هم ی جوری حرف میزنین که انگار زبونم لال من ی دختر....ام.نمیدونم شاید با این کارم همینطورم شدم.ولی باور کنین من رابطم با خدا خوبه اهل نمازو روزه ام هر شب با خدا درد دل میبکنم هرچند اون نمیشنوه یا میشنوه واهمیت نمیده ولی من بازم میرم دم خونشوطلب امرزش میکنم.ارادم هم قویه میتونم ترک کنم هم رابطم با سعیدو هم اون کارو.