[size=large]خیلی خوشحالم که من رو از تحلیل هاتون بهره مند می کنید. این موضوع داره واقعا برام پیچیده می شه و اصلا نمی تونم باهاش کنار بیام. تحلیل های شما باعث می شه موضوع برام روشن و شفاف بشه و از این سردرگمی بیرون بیام و بفهمم کجای کارم اشتباهه
می دونید من از ترس اینکه بهم توهین بشه سعی می کنم هیچ حرفی نزنم، هیچ نظری ندم، با همه مهربون باشم و هر کاری که از دستم برای اطرافیان بر میاد انجام بدم ولی آخرش نتیجه نمی گیرم و بقیه همه اش طلبکارن. شنیدید میگن "کار خوب بدون مجازات نمی مونه" "no good deed goes unpunished"...
مثلا من می خواستم از دوستم تعریف کنم، اون وقت اون سرم داد کشید...
هیچ وقت یادم نمی ره یه روز که خیلی ناراحت بودم و توی خودم بودم و داشتم توی یه راهروی باریک از پشت سر یه خانومی رد می شدم، این خانم یک قدم اومد عقب و پای منو لگد کرد، باورتون نمی شه........... به جای اینکه بگه ببخشید یه نگاهی به من کرد و گفت پاتو از زیر پای من بردار:163:
با اینکه چند سال از این موضوع میگذره ولی هنوز یادم نرفته که چقدر ناراحت و شوکه شدم و اطرافیان چطور نگاهم کردن و پوزخند زدن
فکر می کنم اشکال از رفتار منه که اینجوری می شه، ولی نمی دونم کجای رفتارم غلطه. هر وقت کسی کار اشتباهی می کنه و من بهش اعتراض می کنم به جای اینکه اون خجالت بکشه همچین جواب منو می ده که آخرش من بدهکار می شم.[/size]:(