RE: اعتیاد به چت و اینترنت
خواهر خوبم من نگفتم برات بی اهمیت هستش ولی یه کم از دور به مشکلت نگاه کن به گفته خودت هر چند وقت یه بار این مساله رو با شوهرت داری و هی جر و بجث و قهر و آشتی و دوباره این مساله تکرار می شه..
عزیزم این مساله توی مدت سه سال مداوم و دوره ای تکرار شده و شما با یه جر و بحث و قهر و بعدش هم باز آشتی از کنارش گذشتین..این نشون می ده که این مدام توی ذهنتون سعی کردین این مساله رو بی اهمیت جلوه بدین و یا نخواستین باهاش بصورت جدی برخورد کنین و این مساله رو یه بار برای همیشه بصورت ریشه ای حل کنین..این اصلا خوب نیست .می دونین دلیلش چیه..
دلیلش امثال این دوستمون سی اس ای هستن که تا یه همچین مساله ای بروز می کنه سریع نوک پیکان اشتباهات رو به سمت اون خانم نشونه میرن و ضعف اون خانم در مسایل جنسی و عاطفی رو سریع عنوان می کنن تا دردی به دردهای اون زن درمند اضافه کنند..من متاسفم که توقع از خانم ها اینقدر بالا هست .خواهش می کنم طوری برخورد نکنید که خانم ها جرات نکنند مشکلات زندگیشون رو حتی ابراز کنند چون می دونند که اول از همه خودشون محکوم می شن پس ترجیح می دن این درد رو توی خودشون نگر دارن..اگر این مرد با شخص خاصی ارتباط داشت می شد گفت که کمبود جنسی و عاطفی داره ولی وقتی کسی دنبال هرزگی های این طوری تفریحی و بی نتیجه و بی هدف می ره نمی شه گفت کمبودی توی زندگیش هست این به نظر بیشتر بیماری میاد تا کمبود ..ببخشید ولی این نظر منه و اصلا قصدم توهین به شخص خاصی نیست!!!! ..:305:
دوست خوبم بهتره با یه روانپزشک خوب و خبره صحبت کنین ..این طوری بهتر نتیجه می گیرین .
راستی من امروز یه مقاله ای رو می خوندم به این تاپیک هم بی ربط نبود برای همین یه قسمتی ازش رو می ذارم شاید براتون مفید باشه....................
برخلاف باور عموم، خيانت معمولاً زماني اتفاق نميافتد كه فرد از رابطه خود ناخوشنود است. هشتاد درصد از خيانتها به دليل فرصتي كه به دست رسيده است انجام ميشوند.
اگر اين درست باشد، بنابراين مهم نيست كه چند مرتبه با همسرتان رابطه جنسي داشته باشد يا اينكه آشغالها را شبها سر كوچه بگذاريد يا نه. ازدواج شما هميشه درمعرض خيانت قرار دارد. دور كردن دوستان از جنس مخالف همسرتان يا محدود كردن زماني كه در اينترنت سپري ميكند هم اثري ندارد.
و البته اين را هم بگوييم كه هميشه كسانيكه مشكل اخلاقي دارند نيستند كه خيانت ميكنند. در سال 2004، 82 درصد از پاسخ دهندگان به يك تحقيق ابراز كردهاند كه خيانت هميشه كاري اشتباه است. و يك تحقيق نشان داده است كه تا نيمي از زنان متاهل بعد از ازدواج تا قبل از 40 سالگي حداقل يك عاشق دارند.
پيشگيري از خيانت خيلي ساده است ، راهش راست گفتن است . محققان و روانشناسان اعتقاد دارند كه براي اينكه زوجها از بروز خيانت در زندگي زناشويي خود جلوگيري كنند، بايد اول قبول كنند كه جذب شدن به افراد ديگر مسئلهاي كاملاً طبيعي است. و اگر متوجه شديد كه درمورد يك فرد ديگر به غير از همسرتان خيالپردازي ميكنيد، بايد موضوع را به اطلاع همسرتان برسانيد. اين يعني درمورد احساساتتان صادق باشيد. البته لازم نيست كه با گفتن جزئيات مسئله احساسات همسرتان را خدشهدار كنيد اما قبل از اينكه نگرانيهايتان به مسئله جديتري تبديل شود با همسرتان صادق باشيد................................البته این مقاله خیلی طولانی بود من فقط خواستم که خودتون رو بابت این مشکل شوهرتون سرزنش نکنین.موفق باشید
در خوندن مقالات باید بستر فرهنگی که این مقالات نوشته شده اند رو هم در نظر داشت
مقالات کشورهای غربی نمیتونند الگوی دقیقی برای رفتار در شرق باشند
بهترین کار اینه که با همسرتون برنامه ریزی کنید که ببینید چه کار میتونید بکنید که این عادت را از سرشون بیاندازید.
من خودم معتقدم هیچوقت با این عادتها نباید به صورت تهاجمی برخورد کرد چون نه تنها مشکل حل نمیشه بلکه ممکنه به مخفی کاری هم بیانجامه.
یک مدت شوهرم من هم به چت عادت کرده بود. کاری که میکرد این بود که خودم کنارش مینشستم و گاهی اوقات هم ازش میپرسیدم با کی چت کرده و ... بعد از یک مدت اصلا حوصله هم نکرد که بره چت و براش یک چیز دست نیافتنی نیست.
مردها در ناخودآگاهشون از چیزهای پنهانی و دست نیافتنی خوششون میاد. وقتی مخالفت و برخورد شدید میبینند بدتر میخوان برن سراغش اما اگر از راه دوستی با این مشکلشون برخورد بشه یکدفعه میبینی همه چیز عوض شد.
من یک کار دیگه رو هم امتحان کردم. یک بار که میخواستم به خودش بیارمش ازش پرسیدم اجازه هست که من هم چت کنم؟ که خیلی ناراحت شد و گفت بهیچ وجه. بعد هم ازم کلی قول گرفت. بعد ازش علت رو پرسیدم گفتم این دخترهایی که تو باهاشون چت میکنی مگه دخترای بدین یا شما حرفهای بدی میزنید؟ .... خلاصه یک جوری با برخورد خودش بهش فهموندم که ارزشش رو نداره. ولی باهاش مقابله نکردم و خودش اونقدر چت کرد که خسته شد که البته مدت طولانی هم نبود. سعی میکردم بیشتر موقع ها بشینم کنارش و ببینم چی مینویسه گاهی هم نظر میدادم.
البته من کارشناس نیستم و تجربه شخصی خودم رو گفتم.:311:
در خوندن مقالات باید بستر فرهنگی که این مقالات نوشته شده اند رو هم در نظر داشت
مقالات کشورهای غربی نمیتونند الگوی دقیقی برای رفتار در شرق باشند
سابینای عزیز نمی دونم چرا سعی نمی کنیم واقع بین باشیم!! به نظر خودت کجای فرهنگی که مردم ماالان دارن توش زندگی می کنن شرقیه؟؟؟؟ چیززیادی از اون فرهنگ ایرانی زمان پدر بزرگ ها و مادر بزرگ های ماباقی نمونده .اون یک کمی هم که مونده رو به انقراضه....با گسترش اینهمه امکانات برای تفریحات همه جوره ناسالم اونم به وفور اصلا درست نیست چشممان را به روی حقایق ببندیم..ما در حال جهشی عظیم از انتقال فرهنگ سنتی به فرهنگ غربی هستیم.ظاهرا شما هنوز عروسی های ایرانی را ندیده اید و یا از پارتی های دانشجویی ایران خبر ندارید و یا اصلا سری به دادگاه ها نزده اید بدانید اگثریت طلاق های امروزی بر چه موضوعاتی است....کجای اینها به سنت شرقی شباهت دارند؟؟؟؟ من به درست و غلطش کاری ندارم اما این واقعیت اجتماع امروز ماست ..دیگر نه شرقی هستیم و نه کاملا غربی....
خواهشا اینقدر به زنها با دیده سنتی نگاه نکنید .شخصیت زنهای امروزی فراتر از اینه که توی هر کج روی در زندگی اولین متهم باشن..
سلام
نظر من این هستش که تو مسائل جنسی گاهی هم شما پیش قدم بشید و تنوع و لباسهای خوب و آرایش (نه خیلی در حدی که نظافت خونه خوب باشه و همه چیز مرتب)
بهش محبت کن و خیلی بهش گیر نده
ببین من یک خصوصیت مشترک تو شوهرم و مردای اطرافم دیدم
اینکه یک عادتی که از مجردی روی شخصی میمونه و بعد از ازدواج هم میاد حدود 30 درصدش به خاطر این هست که همسر شخص مقابل کمی بی توجهی و کم محبت کرده گاهی زور گفته و یا منطقی رفتار نکرده
تا حد زیادیش هم به خاطر عادت شدید هست که نمیشه ترکش کردو یا به سختی میشه این کار را کرد
شما تا حد ممکن این 30 درصدی که مربوط به خودتون هست اصلاح کنید
و بیشتر بهش توجه کنید
و این چت هاش را اصلا به روش نزنید و بهش بگویید که کاملا بهش اطمینان دارید و میدونید که خودش را اصلاح کرده
(حتا اگر هم نکرده باشه)بهش بگید که من میدونم تو داری تلاش خودت را برای خوب شدن زندگیمون و از بین بردن عادتهای بد میکنی و من هم ازت تشکر میکنم و خودم هم دارم همین کار تو را میکنم و سعی میکنم کاری را که دوست نداری و ناراحتت میکنه نکنم چون تو هم داری همین کار را میکنی
یه مدت بیخیالش شو و بهش اطمینان کن حتا اگر موردی ازش دیدی و در عوض بیشتر بهش نزدیک بشو و وقت بگذرون(شما که بچه ندارید راحت میتونید با هم وقت بگذرونید)
تا وقتی از ترک کامل عادتش مطمئن نشدی هرگز بچه دار نشید
میتونی هم اینقدر تو زندگی برنامه ریزی کنی و باهاش برنامه تفریحی بگذاری که کمتر پای اینترنت بشینه
ولی نه طوری که بفهمه
اگر گاهی هم فرصتی پیدا کرد که بشینه پشت اینترنت حساس نشو و هی به کامپیوترش سرک نکش و خلاصه میدونم سخته ولی چکش نکن چون نتیجه عکس داره و از لحاظ روانی فقط میل ایشون را به این کار بیشتر میکنید چون بات چک کردن زیاد و عدم اطمینان هم کنجکاوی ایشون به چت بیشتر میشه هم پیش خودش میگه من که خودم کاری کردم اطمینان همسرم را به خودم صفر کردم و ناامید میشه برای جلب دوباره اطمینان شما و خودش را و افسردگیش را با تفریحاتی غیر از همسرش از جمله چت مشغول میکند
پس مدتی بیخیال شو ببین ببین شاید این کارش را گذاشت کنار
شاید این عادتش را به خاطر این انجام میده که حساسیت و حسادت و علاقه زیاد شما را به خودش میبینه و لذت میبره
البته شیطنت هم داره و میشه گفت همن عادت مجردیشه که کم کم شاید با اطمینان شما حل شد
اگر نشد میتونید برید (اول خودتون تنها)پیش یک مشاور خوب البته نه اینکه منظورم این باشه که ایراد از شماست که میگم اول شما برید
برای این میگم که از قبل مشاور شما کاملا در جریان اختلاف شما و همسرتون باشه که اگر قرار شد هردوی شما یا همسرتون پیش ایشون برید اطلاعات کافی داشته باشد
اگر خواستید من مشاور خوب میشناسم که معرفی کنم
در پناه حق
سلام
معلومه کسی که تا 4 یا 5 صبح بیداره و احتمالا داره چت میکنه و پای کامپیوتره صبح از یازده زود تر بیدار نمیشه.
فکر مشغول روز و شب نداره که؟! ازش بخواین سعی کنه شبا همراه شما بخوابه و صبح زودتر بیدار شه چون محیط چت روم ها شبا شلوغ تر و البته نامناسب تره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مادر دو کودک
سلام
نظر من این هستش که تو مسائل جنسی گاهی هم شما پیش قدم بشید و تنوع و لباسهای خوب و آرایش (نه خیلی در حدی که نظافت خونه خوب باشه و همه چیز مرتب)
اینکه یک عادتی که از مجردی روی شخصی میمونه و بعد از ازدواج هم میاد حدود 30 درصدش به خاطر این هست که همسر شخص مقابل کمی بی توجهی و کم محبت کرده گاهی زور گفته و یا منطقی رفتار نکرده
تا حد زیادیش هم به خاطر عادت شدید هست که نمیشه ترکش کردو یا به سختی میشه این کار را کرد
و بیشتر بهش توجه کنید
و این چت هاش را اصلا به روش نزنید و بهش بگویید که کاملا بهش اطمینان دارید و میدونید که خودش را اصلاح کرده
(حتا اگر هم نکرده باشه)بهش بگید که من میدونم تو داری تلاش خودت را برای خوب شدن زندگیمون و از بین بردن عادتهای بد میکنی و من هم ازت تشکر میکنم و خودم هم دارم همین کار تو را میکنم و سعی میکنم کاری را که دوست نداری و ناراحتت میکنه نکنم چون تو هم داری همین کار را میکنی
یه مدت بیخیالش شو و بهش اطمینان کن حتا اگر موردی ازش دیدی و در عوض بیشتر بهش نزدیک بشو و وقت بگذرون(شما که بچه ندارید راحت میتونید با هم وقت بگذرونید)
میتونی هم اینقدر تو زندگی برنامه ریزی کنی و باهاش برنامه تفریحی بگذاری که کمتر پای اینترنت بشینه
ولی نه طوری که بفهمه
اگر گاهی هم فرصتی پیدا کرد که بشینه پشت اینترنت حساس نشو و هی به کامپیوترش سرک نکش و خلاصه میدونم سخته ولی چکش نکن چون نتیجه عکس داره و از لحاظ روانی فقط میل ایشون را به این کار بیشتر میکنید چون بات چک کردن زیاد و عدم اطمینان هم کنجکاوی ایشون به چت بیشتر میشه هم پیش خودش میگه من که خودم کاری کردم اطمینان همسرم را به خودم صفر کردم و ناامید میشه برای جلب دوباره اطمینان شما و خودش را و افسردگیش را با تفریحاتی غیر از همسرش از جمله چت مشغول میکند
شاید این عادتش را به خاطر این انجام میده که حساسیت و حسادت و علاقه زیاد شما را به خودش میبینه و لذت میبره
البته شیطنت هم داره و میشه گفت همن عادت مجردیشه که کم کم شاید با اطمینان شما حل شد
اگر نشد میتونید برید (اول خودتون تنها)پیش یک مشاور خوب البته نه اینکه منظورم این باشه که ایراد از شماست که میگم اول شما برید
برای این میگم که از قبل مشاور شما کاملا در جریان اختلاف شما و همسرتون باشه که اگر قرار شد هردوی شما یا همسرتون پیش ایشون برید اطلاعات کافی داشته باشد
در پناه حق
ممنون از راهنمایی تون
تصمیم دارم که به طور جدی باهاش صحبت کنم. الان هم طبق معمول آشتی کردیم.
این مسئله همیشگی نیست و سالی نهایتا دو-سه بار اتفاق می افته. بیشتر دنبال این می گردم که چرا دو-سه بار؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مادر دو کودک
سلام
و بیشتر بهش توجه کنید
ولی نه طوری که بفهمه
در پناه حق
بازم سلام
میشه مشاوری که گفتین رو معرفی کنید. ترجیحا مرد باشن بهتره. حرف همدیگرو بهتر می فهمن.
ممنون
من با نظر f_Z کاملن موافقم کاشکی سعی کنیم واقع بین باشیم
چرا همیشه خیانت و خطای آقایون رو در خانمها جستجو میکنید
اگر مرد خیانت بکنه سریع می پرسیم که خانمش به سر و وضعش نمیرسه کم محبت میکنه روابط جنسیش قوی نیست یا هزارتا مشکل دیگه بعد هم باید گذشت کنه صبر کنه تا مرد کم کم از سرش بیفته و بذاره کنار
ولی عکس این مساله صادق نیست
چرا همیشه این زنها هستن که برای حقظ رابطه و مرد باید تلاش کنن و نقش بازی کنن
لطفن انقدر راهنمایی غلط نکنید این بیماری هیچ دلیلی نداره و یه جور اعتیاد هست
در برابر این مشکلات باید خیلی محکم ایستاد تا مرد متوجه بدی کارش بشه و بفهمه که این رفتار زندگیش رو به خطر میندازه و ممکنه عشقش رو از دست بده و همسرش ترکش کنه
خانم عزیز به نظر من تکرار این مساله قبحش رو برای همسرتون از بین برده انقدر که به نظر خودتون دیگه بنظرش کارش خیلی هم اشتباه نیست چون میدونه که فهمیدین و هربار هم گذشتین خب دیگه ترس از دست داادن شما هم نداره ولی در ابتدا فکرمیکرده که کار ناپسندی انجام میده و فهمیدنش زندگی و رابطش رو بخطر میندازه
شما باید خیلی جدی تر از این با ایشون رفتار کنید چون مطمین باشید آلودگی اینترنتی فقط چت تنها نیست