وقتی می گم به قصد ازداوج ینی اینکه هر وقت شرایط کامل ازدواجو داشتی،اگر ظاهر دختری به دلت نشست،به خانواده
بگی برن تحقیق کنن،بعد خاستگاری بعد نامزدی بعدم نتیجه نهایی.
نمایش نسخه قابل چاپ
وقتی می گم به قصد ازداوج ینی اینکه هر وقت شرایط کامل ازدواجو داشتی،اگر ظاهر دختری به دلت نشست،به خانواده
بگی برن تحقیق کنن،بعد خاستگاری بعد نامزدی بعدم نتیجه نهایی.
یعنی پس نتیجه میگیریم که شما پیشنهاد میدین در حاله حاضر مشکلم رو اینگونه حل کنم که به قول شما از این راه بیام بیرون و رابطه ای که خوانواده ها در جریان هستن و به زودی ان شا... قراره با صحبت طرفین اسم بنده رو اون دختر بره تا شرایط عروسیو زندگیه مشترک محیا بشه رو تموم کنم بخاطره افکارم و برم مثلا تا چند سال دیگه یه شرایطی محیا شه و ازدواج کنم با کسی که شاید واقعا اون چیزی که نشون میده نباشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
و همه اینا بخاطر حله مشکلیه که خودم دارم
به نظر شما این خیانت به معنایه واقعیه عشق نیست
به نظر شما من باید بجایی اینکه مشکله خودم رو حل کنم صورت مسئله رو پاک کنم و کلا این رابطه رو به اتمام برسونم؟؟؟
بله صد در صد با شما موافقم که بهترین راه حل مراجعه حضوری به مشاورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tell me
ولی این راه حل رو راه اخر گذاشتم وحتما در صورت لزوم انجام میدم
نحوه آشنایی رو توضیح بده.
[quote=kamalkjkm]
كمال عزيز چرا بهترين راه را گذاشتي اخر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
خوب مگه همين حالا بري چي ميشه؟
در ضمن عزيزم اين مورد كاملا به خودت بستگي داره ببين ميتوني بعدا اين موضوع را فراموش كني يا همش با فكر كردن بهش ميخواي زندگي خودت و اون خانم را خراب كني
اون خانم خواسته صداقتش را بهت ثابت كنه
پس اگه واقعا دوستش داري و ميخواي باهاش ازدواج كني و توان فراموش كردنش را دادي
پس اين همه قضيه را برا خودت كش نده مه هرچي كشش بدي موضوع برات حاد تر ميشه
يه دفعه بشين با خودت كاملا منطقي و نه از رو احساسات با خودت فكر كن در مورد اين قضيه و پس از تصميم گيري كاملا به تصميمت عمل كن
بازم ميگم با يه مشاور خوب سريع تر صحبت كن چون هر چي بگذره موضوع حاد تر ميشه
و چه مدته دوستید و چه مدت بعد قصد ازدواج داری؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
ایشون درهمسایگیه ما هستن
خواهر دوسته بنده با ایشون دوست هستن
من اول هیچ اشنایی با اخلاقیات و نوع خوانواده نداشتم
فقط در حد سلام و علیک با مادرشون به دلیله همسایگی
حسه اولیه وقتی شروع شد که ایشون رو تو کتاب خونه ای که درس میخوندم دیدم و از سنگینیه ایشون خوشم اومده بود ولی هرگز جلو نرفتم
تا بعد ها از طریقه همین دوستم فهمیدمکه ایشون هم شاید نسبت به من نظرش مساعدی باشه
همین باعث شد که به خودم اجازه بدم و ایشون رو به چشمم به عنوانه یک کیس برا اینده ببینم یواش یواش سر صحبت با ایشون باز شد و چند مدت اوله اشنایی فقط در محیط کتاب خونه بود
که یواش یواش خانواده ها در جریان قرار گرفتن بعضی وقتا با هم فاصله خونه تا کتابخونه رومیرفتیم و بر میگشتیم و همینطور هر روز با هم صمیمی تر شدیم من خواستم رو خونه گفته بودم و به خوده ایشون هم گفتم که ایشون واقعیت گذشته خودشون رو به من گفتن و گفتن که اگه بخوای تصمیم بگیری حق توه که بدونی قبل اقدام کردن
من اوایل برام سخت بود تصمیم گرفتن ولی یه مدت که گذشت فهمیدم که واقعا بهش علاقه مندم و نمیتونم به کسه دیگه ای فکر کنم الان گاهی اوقات با هم بیرون میریم و با هم صمیمی تر شدیم و مادرها مخصوصا در جریان هستن
که ان شا... قراره مادرم به طور مستقیم با مادرشون صحبت کنه
محسن حرف خوبی زد و گفت چرا آخر؟:72:
واقعا هم چرا آخر؟
:72:
من مشاوره حضوری رو برای این توصیه کردم که بتونید تردیدها رو بذارید کنار و بعنوان نفر سوم کمکتون کنه که تصمیم عاقلانه ای بگیرید و از بیرون گود نگاه کنه و برسی کنه
هیچ چیزی مثل مشاوره حضوری و صد البته با یه مشاور خوب نمی تونه آدم رو برای یه انتخاب سرنوشت ساز هدایت کنه
مگه اشکالی تو مشاوره حضوری هست؟
2سال از اشناییه اولیه میگذره ولی تازه چند ماهه که با هم صمیمی شدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
شرعی شدنش نظر بنده هرچه زود تر بهتر ولی رسمی شدنش به نظر بزرگتر ها و شرایط بنده بستگی داره حدود 2 تا 3 سال میشه و اگه خدا بخواد شایدم زود تر
[quote=mohsenn]
بله موافقم با شما من دلیلم برا اخر بودن فقط ناراحت نکردنه خانومه برا همین دارم سعی میکنم مشکلم رو خودمحل کنم که اگه نشد 100% بعد از امتحان های این ترم به مشاور مراجعه میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamalkjkm
دلیلم برایه دردو دل در اینجا فقط اینه که شاید بتونم مشکلم رو خودم و با کمک شما دوستان حل کنم قبل از مراجعه حضوری
ولی صد در صد در صورت عدم حل مشکلم به مشاور مراجعه میکنم
مجددا موافقم با حرفتوننقل قول:
نوشته اصلی توسط tell me
مشکلی نیست ولی دوست دارم اگه بشه بتونم مشکلم رو قبل مراجعه خودم حل کنم
در ضمن ممنون میشم ازتون یک مشاوره خوب در تهران معرفیی کنید
اقای کمال عزیز
نمی خواستم این حس بدتون رو بدتر کنم ولی بهتر نیست شما کمی بیشتر در مورد گذشته این خانم تحقیق کنید؟
بهتره یه چرخی تو تالار بزنید و مشکلاتی که تو زندگیهای خانواده هایی که خانم یا اقا قبلا بعضی مسائل رو رعایت نکردند پیش میاد رو بخونید.
تا رسمی نشه،شرعی نمی شه.تو می خوای الآن عقد کنید بعد رسمی کنید؟با اطمینان می گم شما دچار احساسات
شدی.این رابطه رو به طور کامل قطع کن بعد به گذشته این دختر فکر کن ببین می تونی بپذیری یا نه،در کنارشم به این
فکر کن که « من که می گم این دختر مناسبمه،به خاطر علاقه ایه که این مدت به وجود اومده یا از اول با شرایطی که
گذاشته بودم جور بوده.»