RE: مخالفت خانواده ها برای ازدواج
نيلو جان
tell me عزيز خيلي خوب جواب داد
از دست شما كاري بر نمياد اون اگه واقعا قصد ازدواج با شما را داره خودش بايد پا پيش بذاره و خانوداش را راضي كنه حالا چه از طريق صحبت كردن مجئئ خودش با خانوادش و چه اين كه از يه بزرگتر فاميلشون بخواد واسطه شه و با خانوادش صحبت كنه
شما تماس نگير ديگه و اگه اونم تماس گرفت بهش بگو يكي از اين دو تا كار را بكنه
البته نخواه كه همين فردا بره بذار يه چند مدت بگذره و بعد مجددا اقدام كنه
ولی دوستای خوبم من نمیخوام به این سادگی بیخیال همه چیز بشم شاید فکر کنید من خیلی احساساتیم ولی شما خیلی راحت در مورد قطع رابطه صحبت میکنید.
:305:همیشه بهترین راه حل آخرین راه حل نیست .
اگه اون خواسته من بیخیال بشم میدونم این حرفش به خاطر اینه که ازش دلسرد شم تا فرصتام به خاطر اون ازدست نره چون بیش از اندازه با گذشته .درضمن شما فکر میکنید اگر اون اشتباهی کرد منم باید بلافاصله قطع رابطه کنم.
ازکجا معلوم بعدها خودمو سرزنش نکنم که چرا بیشتر تلاش نکردم؟
مردها از زنی که برای به دست آوردنش تلاش کنند خوششون می آد.
نه زنی که برای به دست آوردن اونها تلاش کنه.
هر فدمی که در این راه برداری، اون را از خودت دورتر کردی. بذار اون به سمت تو بیاد. اگر هم نیومد، بدون که نخواسته و براش بیشتر از این حد اهمیت نداشتی که تلاش کنه.
خودت را گول نزن. به هر دلیلی خسته شده از این کشمکش. اگر بخواد خودش درستش می کنه.
به قولی رهاش کن، اگر مال تو باشه و قسمت تو باشه، به سمتت برمی گرده ...
خدایااااا کمکککممممممم کن:323:
خیلی دوس دارم نظر چندتا آقاراهم بدونم چون اونا بیشتر از روحیات هم جنسشون باخبرن.
درضمن منتظر نظر مشاور هم هستم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Eva
مردها از زنی که برای به دست آوردنش تلاش کنند خوششون می آد.
نه زنی که برای به دست آوردن اونها تلاش کنه.
هر فدمی که در این راه برداری، اون را از خودت دورتر کردی. بذار اون به سمت تو بیاد. اگر هم نیومد، بدون که نخواسته و براش بیشتر از این حد اهمیت نداشتی که تلاش کنه.
:72::104::72::104::72::104::72::104::72::104:
من هم میگم به هیچ وجه خودت رو تو این ماجرا بیتاب و آنچنان مشتاق نشون نده چون عملا باعث میشه که ایشون نسبت به شما سرد بشن همینقدر که میدونه شما و خونوادتون راضی هستین کافیه...
اگر واقعا شما رو بخواد قطعا تمام سختی ها رو بجون میخره.
شما 1% احتمال بده که خونوادشون توی این مسئله خیلی سرسخت باشن و... فرضا ازدواج هم کردین.مشکلات بعدی که ممکنه با خانواده شوهرتون به وجود بیاد و در زندگی شما تاثیر بزاره کم نیستند.
پس بزارید که ایشون خونوادشون رو راضی کنند و خودشون با رضایت جلو بیان...
به هیچ وجه شما پافشاری نکنید که جواب عکس میگیرید!
کلا فکر کنم مشاور محترم بنده را فراموش کردن:302:
شما منتظر هستی از زبان مشاورها چی بشنوی؟ این که مثلاً یک راهی به شما پیشنهاد بدهند که دوباره اون رو راضی به خواستگاری آمدن بکنی؟
ایشون با خانواده اش آمدند خواستگاری.
و بعد رفتند صحبت کردند و دیدند به هر دلیلی موافق با این وصلت نیستند.
آقا پسر هم که موضوع رو به شما گفته.
وقتی یک دختر پسر رو نخواهد، پسر کار زیادی نمی توانه بکنه. مگر اینکه فوقش دوباره یک طوری برود خواستگاری.
ولی وقتی پسر دختر رو نمی خواهد، دختر که نمی توانه زنگ بزنه، بگه تو رو خدا بیا با من ازدواج کن!
تازه به نظر من حتی اگر آقا پسر خودش اقدام کرد و دوباره خواستگاری اومد، شما نباید فوری خوشحال و راضی بشوید.
بلکه این یک نکته منفی حساب می شود که یکبار بی خیال شده و رفته و حالا دوباره شما رو می خواهد!
چه برسه به اینکه شما بخواهی از یک راهی دوباره اون رو به دست بیاوری!
واقعیت رو قبول کنید و به آینده و موردهای بهتر و مناسب تر امیدوار باشید.
این احساسات که روی تصمیم گیری شما هم تاثیر گذاشتند درست نیستند...
این طور هم که شما در پست اول توضیح داده بودید شما واقعاً هم تفاوتهایی دارید که نمی شود آنها رو نادیده گرفت.
روی آشنایی از طریق تلفن هم نمی شود زیاد حساب کرد.
توکلتون به خدا باشه. ان شا الله هر چی صلاح شما هست، همان می شود.
سلام دوستای خوبم
همینطور که گفته بودم براتون الآن حدود 23روز من با رسول حرف نزدم و هیچ رابطه ای باهاش ندارم
ولی واقعیتش اینه که هنوز ناامید نشدم وبا تموم وجودم از خدا میخوام خودش موانع سر راه ازدواجمون رو برداره
بچه ها من واقعا خالصانه دوستش دارم از اینکه نمیتونم کاری کنم ناراحتم حالا تنها امیدم خود خداست ازتون میخوام واسم دعا کنید.
البته تومدت آشناییمون غیر از خوبی و علاقه ازش چیزی ندیدم غیر از این مورد آخر که هنوز نفهمیدم چرا یکطرفه تصمیم گرفت!!!خوشحال میشم نظراتتون رو بگید..:72::72::72::72: