RE: ارواح و من و جنگ روان!!!
يادمه اون قديما خواهرم تعريف مي كرد كه دوستاش دور هم جمع مي شن و يه سري كلمات روي كاغذ مي نويسن، دستشون رو روي نعلبكي مي ذارن و ارواح رو صدا مي كنن تا آينده اشونو بگه!:311: اين چيزي كه تو ميگي جديد نيست. ازش ديده ام. خودمم يبار وسوسه شدم يكي از همون مثلا ارواح رو صدا كنم و اون با دست من كلمه الله رو نوشت و البته خط من نبود و خيلي زيبا و متقارن بود... بگذريم...
براي مشكل الان تو بهت يك توصيه دارم. فكرت رو به هر طريقي كه هست از اين مثلا ارواح و جن و انرژي دروني... منحرف كن. بنظر من مشكل اصلي تو اينه كه روش تمركز كردي و هم و غم تو شده. بايد كلا اين كار رو ترك كني و هر وقت به ذهنت هم اومد منحرفش كني. ما از دنياي ماوراءالطبيعه اطلاعات زيادي نداريم و مثلا مثل انرژي برق نيست كه به راحتي عايقش مي كنيم و نمي ذاريم به ما آسيب برسونه! شناخت ما از اين مسائل كم هست و بهتره خودمونو درگيرش نكنيم. فعلا اينكارو انجام بده تا بعد...
دوست عزیز سلام!
بنده تا حدودی در مسائل ماورا طبیعه تحقیق کردم
باید بگم رفتار شما ممکنه به احتمال زیاد نشئت گرفته در بیماریهای روانی باشه . بیماریهایی که اصلا دوست ندارم اسمشون رو هم بنویسم ! مثل اسکیزوفرنی یا شیزوفرنی
یک دلیل محکم هم برای ان میتونه این باشه که شما بعد از شنیدن این حرف ها، از ان به اصطلاح استاد این حالات بهتون دست داده!
ارتباط با ارواح بسختی صورت میگیره و معمولا افراد مدیوم این توانایی رو دارن . ان هم بیشتر بصورت ذاتی و با اموزش بسختی این امکان وجود داره ...
البته بنده خدا رو شکر به این حوزه بصورت عملی وارد نشدم . ولی از هیپنوتیزم بار ها استفاده کردم .
برای ارتباط با ارواح باید به عالم خلسه بروید . این کار بخاطر تسلط کامل فرد در روی روح و جسم خودشان صورت میگیرد .. که باز هم کار سختی هست و من بنا به توصیه هایی منصرف شدم
بنده افرادی را می شناختم که ادعا می کردند طی الارض هستند! و میتوانند به ماه نیز بروند!
البته این علامات تعجب بخاطر قدرت ایشان در این کارهاست نه بخاطر نظر شخصی بنده...
در کل بنده پیشنهاد می کنم به یک روانپزشک مراجعه کنید
یا حق
برای مثال ایت الله بهجت بخاطر ریاضت های بسیار به این مرتبه رسیده بودند ... ولی شاید 10 ها سال طول بکشه نه عرض 1 سال!
نکته تکمیلی هم می تونه همان نظر blue sky باشه که اعتقاد به تناسخ و یا زندگی ها متوالی یک اعتقاد نه چندان علمی و فقهی هست( البته به گفته معتقدانشان اینها با هم فرق دارند)
در اعتقاد به تناسخ که توسط هندی ها پایه گذاری شده و نشات گرفته در بدبختی مردم ان روزگار داشته ، اعتقاد به اخرت وجود نداره
من کمی در این مورد تحقیقات اجتماعی کردم و متوجه شدم این اعتقاد ریشه در این دارد که: ثروتمندان هندو برای توجیح رفتار خود ، اعتقاد به تناسخ و اینکه مردم فقیر در زندگی قبلیشان ادم های بدی بودند ، پس فقیر شده اند و انهایی که در زندگی قبلیشان ادم های خوبی بودند این چنین خوشبخت شده اند...
در کل این تحقیقات من بوده در این مورد
سرافراز من هم وقتی دبیرستانی بودم یکی از دوستم گفت بیا کارت دارم و گفت دستت رو بذار رو سکه و فشار نده بعد سکه شروع کرد به حرکت روی اون الفبا و شماره هایی که نوشته بود رو کاغذ دوستم می خواست بفهمه دزد مغازه شون کی بوده!
من اصلا فکر نمی کنم بهش چندین ماهه اما یکدفعه دستم رو سفت می کنه یا حرکت می ده شاید خنده دار باشه و بگید خل شدم اما باور کنید اینطوری می شم,
اگه بخوام بنویسم چیا بهم گفته کلی می شه تازه بهم گفته 52 سالگی می میری یا اینکه مادربزرگم یک سال بعد پدربزرگم فوت می کنه اما هنوز زنده ست و می دونم خیلی خالی می بنده اما یه سری جاها هم راست می گه,
کلی کتاب خوندم و هنوز نمی دونم واقعا روحه یا شایدم جن باشه, فقط می خوام بدونم آیا این حقیقته که می گن انرژی منفی می ده؟ اگه نه که برام مهم نیست تکون بده یا هر کاری کنه یا بخواد به زور دستم رو سفت کنه که بنویسه!:72:
tell me جان بهت توصیه می کنم حتما نزد یک روانشناس بری. مراجعه به روانشناس به این علت نیست که شما حتما دچار اشتباه یا توهم شدی. بلکه ممکنه شرایط غیر عادی فشارهایی به آدم تحمیل کنه که به مرور زمان فرد کنترل کامل روی اعصابش رو از دست بده یا دچار اضطراب و استرس بشه. پس با کمک روانشناس و توصیه های اون می تونه از بروز چنین حالاتی جلوگیری کنه.
اصلا همین سوالت که نگران انرژی منفی این حالات هستی رو می تونی با یه روانشناس خوب در میون بزاری و اون با توجه به خصوصیاتت می تونه بفهمه که انرژی منفی به شخص شما تحمیل میشه یا نه.
آیدین مرسی که برام نوشتی:72:
یعنی من باسکیزوفرنی یا شیزوفرنی دارم؟ اینا چی هست؟ من رو ترسوندی:163:
بعد از شنیدن حرفای استادم نبود بعد از دیدن حرکات دوستم بود وگرنه چون به این مسائل علاقه داشتم خیلی چیزها هم راجع بهش شنیدم از زبون خیلی آدما و از طریق کتابهای مختلف
در مورد طی الارض بودن هم خوندم و اون مربوط به ارتباط با روح نمی شه بلکه مربوط به همزاد می شه که کلی شرایط سخت وجود داره تا بشه تسخیرش کرد و خودم خیلی مشتاق بودم اما به هیچ عنوان شرایطش رو و جراتش رو نداشتم و فعلا بی خیال شدم
بحث من مربوط به این نیست, حالا چرا روانپزشک؟ جوری صحبت می کنید که احساس می کنم روانی هستم!
در مورد ده ها سال طول کشیدن چیزی نمی دونم و ادعایی هم ندارم فقط برام ناشناخته ست و به تجربه های شما نیاز دارم:72::325:
فکر نمی کنم مشاور بتونه روحانی رو بهم معرفی کنه, اگه شما کسی رو می شناسید, بهم بگید, آقای مدیر اگه پستم رو می خونید فکر می کنم شما آدم مذهبی هستید آیا می تونید در مورد معرفی روحانی بهم کمک کنید؟
:72:
آسمان جان ازت خیلی ممنونم:72:
پس به مشاور باید بگم فقط دو دلم چون کلی مسئله وجود داره و این تنها مشکلم نیست, نمی خوام همه چیز با هم قاطی بشه,
آیا کار درستیه این بار که مشاورم رو دیدم این رو هم بگم یا بذارم بقیه مسائلم که حل شد مطرح کنم؟
نمی دونم چیکار کنم:303:.
شما پیش هر روحانی که میشناسی برو، بحث عقیدتی سی.اسی نیست که بخوای انتخاب کنی، به هر حال این یک موردی هست که هر روحانی صد در صد می تونه کمکتون بکنه، می تونی پیش امام جمعه شهرتون بری و اگر تهرانی هستی و نمیتونی بهش دسترسی پیدا کنی می تونی با دفتر یکی از مراجع تقلید تماس بگیری و موضوع رو باهاشون در میون بذاری، راستی چرا روانشناس نمی ری؟ شما نظر دوستان رو خواستی تقریبا همه بهتون گفتند برو روانشناس
سابینا جان ممنون از راهنماییت:72:
بله تهران هستم اما شماره مرجع تقلید رو باید از کجا بگیرم؟
منظور از روانشناس همون مشاوره؟ خب من نه بخاطر این موضوع بلکه بخاطر مسائل دیگه م دارم با یه مشاور خوب مشورت می کنم و همونطورکه تو پست قبلی نوشتم نمی دونم آیا درسته بین اینهمه مسئله حل نشده این مسئله رو هم به مشاور بگم یا باید صبر کنم؟
ببینید ، شما باید نگران وضعیت سلامتیتان باشید . بهتره به یک روانپزشک مراجعه کنید . تمام اطلاعات را در اختیار او قرار دهید . مطمئنا ایشان به شما کمک زیادی خواهد کرد.
ببینید من خودم یکی از معتقدان به ماورالطبیعه بنا به دلایل علمی زیادی هستم. ولی ماورالطبیعه به این شکلی که عامیانه شده نیست دوست من . اینها بیشتر ریشه در روانگسیختگی افراد دارد...
هیچ چیز را بدون علم قبول نکنید. به نظرتان چرا سایت های مربوط به این جور موراد فیلتر می شوند؟
عوالم دیگر به این راحتی ها در اختیار ما زمینی ها قرار نمی گیرند . باز هم تکرار می کنم فردی بزرگی مثل ایت الله بهجت بعد سالها ریاضت به این درجه رسید ...
و اما بحث طی الارض بودن در موضوع تاپیک نیست
در یک جمله عرض کنم ، این راه راه پر خطری هست و یکی از پرتگاه هاش جنون هست و البته از ماورالطبیعه کافی هست ( البته به نظر من) شما فقط قدرت حس ششم و ضمیر ناخوداگاه را درک کنید . بلند کردن سکه در هوا یا فکر خوانی چه نفعی برای ما و شما داره دوست عزیز؟
اینکارها مانع زندگی عادی خودتان هم می تونه بشه
توصیه اخر: فکرتون رو معطوف زندگی کنید و سعی کنید به سایر ادم ها در همین زندگی زمینی کمک کنید . پرداختن به این مهارت ها فعلا برای جامعه امروزی بشر مقدور نیست! ظرفیتش موجود نیست...
یا حق:72:
لطفا دوستان عزیز که مرجع تقلید یا روحانی مناسبی در تهران می شناسند به ایشون معرفی کنند
عزیزم ، ما دورادور حرفهای شما را می خونیم و حدس هایی می زنیم، قصدمان مضطرب کردن تو نیست و یا اینکه خدایی نکرده به تو انگی بزنیم ، ما تنها قصدمان نشان دادن راه های خروج احتمالی از مشکل هست، فکر می کنم اگر این قضیه تو را بدین حد اذیت می کند بهتر است با همان مشاور در میان بگذاری، شاید بین این مشکل و مشکلات دیگر تو ارتباطی هم باشد ( گفتم شاید، نه حتما ) به هر حال کمک ایشان می تواند موثر و راهگشا باشد، ضمنا من هم معتقدم نباید بگذاری این مسئله در روح و جان تو رخته کند، عزیزم اگر خدا صلاح می دانست انسان را بعد از مرگ به دنیایی دیگر منتقل نمی کرد و می گذاشت روحش با افراد زنده ارتباط برقرار کند، لیکن این کار را نکرد، حالا ما چیکار داریم که بیاییم بر خلاف قانون طبیعت عمل کنیم؟ حتی اگر قبول کنیم که شما با ارواح رابطه دارید بیایید اینطور فکر کنیم که ما دو انسان از گوشت و پوست ودنیای خاکی همدیگر را درک نمی کنیم، چه برسد به روح که ماهیتا از دنیایی متفاوت است، بنابراین سریعا این مسائل را ترک کنید و حتما از مشاور و روحانی کمک بگیرید
آیدین عزیز مرسی از توضیحات کاملت:72:
شاید تو خطر هستم و خیلی خوشحالم که تردید رو کنار گذاشتم و حرفام رو نوشتم چون صحبت های شما خیلی بهم کمک کرد:72:, حتما به مشاور می گم و با اون هم مشورت می کنم که اگه لازم شد به روانپزشک مراجعه کنم:163:
در این مورد علمی وجود نداشت و چیزی نبود که من بخوام قبول کنم فقط یه کنجکاوی ساده بود که الان ریشه دار شده
من حس ششم قوی دارم و خیلی مواقع شگفت زده م می کنه
راستی تا حالا برای شما پیش اومده که فکر کنید قبلا جایی بودید که می دونید هرگز نبودید یا صحنه ای براتون آشنا باشه و فکر کنید این اتفاقات قبلا هم افتاده؟
سابینای عزیز صحبت هات کاملا منطقی یه و راه گشا:72:
و ازت خیلی ممنونم که پیگیری می کنی عزیزم:72: