RE: ميخوام واسه شوهرم ماشين بخرم ....
سلام به دوستاي خوبم
منم با نظر بيشتر دوستان موافقم و ضمن احترام به نظر دوست خوبم eng.aydin بايد بگم من صددرصد مخالفم ، ديگه به نظر من الان دوره ي فاطمه وار و علي واربودن نيستش البته در مورد موضوع مهريه كه شما صحبت كردين ، از اين جهت اين حرف رو زدم كه در بيشتر مواقع كسيكه در مقابل يك دختر يا يك پسر قرار ميگيره طوري نيست كه بشه باهاش علي وار يا فاطمه وار برخورد و زندگي كرد ، من در ازدواج اولم عليرغم مخالفت كل خونواده ام ولي چون اين فقط به اين حرفا اهميت ميدادم و به مسائلي فراتر از مهريه در زندگي مشترك فكر ميكردم با وجود تمام مخالفتها ولي من مهرم رو 14 سكه تعيين كردم كه تازه اول ميخواستم 1 سكه به نيت يكتايي خداي بزرگ بزنم كه ديگه به طور جدي باهام برخورد شد خلاصه مهرم همون 14 تا سكه شد كه در نهايت لطف همسرم اين بود كه منو محضر به محضر ببره براي اينكه همون 14 سكه رو بهش ببخشم كه هيچ محضري اينكارو انجام نداد و در نهايت بعد از چند روز و در اوج ناباوري گفتش كه زود بوده ازدواج كرده و پشيمون شده و خيلي راحت منو رها كرد .
و از اون موقع به اين نتيجه رسيدم كه هيچوقت مسائل رو اينطوري توي ذهنم جا نندازم و به اين فكر نكنم كه كسيكه مهريه سنگين داره سنتي بي منطق داره هرچند كه من خودم مخالف صددرصد مهر سنگين هستم .
شايد اين صحبتهايي كه شد بي ربط به موضوع بود و از اين جهت از دوست خوبم نيكا.امين جان عذر ميخوام و بايد به شما خواهر گلم بگم كه هيچوقت همچين كاري نكن هيچوقت ، اگه بدوني اون آقا توي چه شرايطي به من پيشنهاد طلاق داد ، شب و شبهاي قبل خونمون ميومد و رفت و آمد ميكرد و شبا پيشم ميموند بعد روز بعد در حاليكه از تعجب حس ميكردم قلبم داره وايميسته اون حرفا رو بهم زد و دقيقا وقتي بهش فكر ميكنم با خودم ميگم كه اين تصميم خيلي زودتر از طرف اون اقا گرفته شده بود ولي چيزي نگفت و از همون 14 سكه ميترسيد مطرح كنه .
بحثم اين نيست كه موضوع شمارو با خودم مقايسه كنم منظورم اينه كه به همسرت اعتماد داشته باش خيلي زياد ولي نه تا حديكه در دوران عقد ماشين به نامش بخري و قسط الكي بدي به فكر خودت باش و از حالا به بعد هم وقتي مي بيني همچين موضوعي رو مطرح كني همسرت اين برخورد رو داره كه اون وسيله يا هرچيزي بايد به نامش باشه پس از حالا به بعد قبل از انجام هر كار و هر تصميم خوب فكر كن و بهترين راه رو براي سرمايه گذاري انتخاب كن راهي كه اينچنين سر دوراهي قرارت نده البته دوراهي نيست بايد راهت رو مشخص كني از همين الان كه اولشه .
در كمال احترام بگو من منصرف شدم ميخواي همون وام رو بگير و خودت رو قسط ها رو پرداخت كن . والسلام
اميدوارم موفق بشي و بازم اگه نوشته هام خسته ات كرد عذر ميخوام
منم موافقم که بهشون بگی همون پی کی رو میخوای، یه پی کی داشته باشی برای خودت بهتر از اینه که یه پراید داشته باشی برای همسرت!
تو زندگی مشترک و تو هر رابطه ای باید تعادل در بین باشه، هر چند از شعارهایی مثل فداکاری و من نبودن و ما بودن خوشمون میاد ولی عملا تو زندگی اینو می بینیم که نیکی از حد بگذرد ... بخصوص تو زمینه های اقتصادی باید خیلی دقیق بود
نیکا جان همون پی کی رو بگیر ولی بهونه خوبی درست کن که همسرت در مقابلت جبهه نگیره
ساده بگم عین یه عمل جراحی می مونه، باید خیلی دقیق باشی که اصلا فکر نکنه تو بخاطر قضیه به نام زدن ماشین خواستی پی کی بگیری، چون بعدا ها هی جبهه میگیره، خیلی دقت کن! مثلا بگو دارم جهیزیه می خرم، یه حراجی لوازم منزل هست می خوام یه جا هرچی دارم بخرم، یا یه چیزی بگیر یه یخچالی چیزی که ببینه که خریدی قسط بده! یه کاری بکن دیگه! ولی سعی کن اصلا بو نبره بخاطر قضیه ماشین بوده! خوب مدیریت کن، به ما هم بگو چی کار کردی
صرفا جهت اطلاع : مهريه حضرت فاطمه (س) معادل 500 درهم بوده است كه نقدا پرداخت شده است. اين قيمت زره حضرت علي (ع) بوده كه به مبلغ 500 درهم و به قولي 400 درهم فروخته شده است. كه 500 درهم صحيح تر است
ضمنا به فكر اين نباشيد كه اين مقدار رو به مبلغ رايج روز حساب كنيد
[size=large]خب مثل اینکه ما امروز حسابی آنلاینیم...:82:
پست های قبلیتون رو خوندم
"كمك هزينه زندگي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟" 9اسفند1389
"آيا نامزدم منو دوست نداره ؟؟؟؟؟" 11اسفند1389
"شكم به يقين تبديل شد . ديگه دوستم نداره" 24 فروردین1390
و حالا
"میخوام واسه شوهرم ماشین بخرم..." 24خرداد1390
اسفند ماه در مورد کمک هزینه پرسیدید و موضوعی با ماهیت مالی مجددا خرداد ماه تکرار شد...
اسفند ماه در مورد دوست داشتن پرسیدید و موضوعی با همین ماهیت مجددا فروردین ماه تکرار شد...
با وجودیکه در پست هاتون به نظر میاد که این مسائل حل شدند ولی تکرارشون نشون می ده که کاملا حل نشدن. به نظر من شما می بایست به حل ریشه ای این دو موضوع بپردازید.
و اما در مورد این پست:
به نظر من اول با خودتون رو راست باشید
1-اصلا چرا می خواهید مشخص باشه که چقدر درآمد داشتید؟
2- آیا فعلا می خواهید فقط به خواسته خودتون برسید و ماشینی رو به نام خودتون بخرید؟
3-می خواهید جایگاهتون رو در مسائل مالی زندگی مشترکتون مشخص کنید؟ دوست دارید جایگاهتون در مسائل مالی کجای زندگی مشترکتون باشه، آیا می خواهید ماشینتون رو به نام خودتون کنید و بعدا ماشینی که همسرتون خریده هم به نام خودتون باشه؟ آیا می خواهید همه چیز به نام همسرتون باشه؟ آیا می خواهید آنچه که شما می خرید به نام شما و آنچه که همسرتون می خره به نام خودش باشه؟ به نظر شما تکلیف ماشین مدل بالا و خانه ای که بعدها با هم می خرید چیست و می بایست به نام چه کسی باشه؟
با همسرتون در مورد مسائل مالی صحبت کنید و نظرش رو در مورد کار کردنتون و درآمدتون بپرسید. از او بپرسید که دلایل او برای اینکه ماشین به نام او باشد چیست؟ و دلایل او برای اینکه ماشین نمی بایست به نام شما باشد چیست؟
سعی کنید موضوع را بسط دهید و دیدگاه کلی او را بپرسید.
من متوجه نشدم در کجای رابطه شما حساسیت بر سر مسائل مالی ایجاد شد. ممکنه که شما بر سر مسائل مالی حساسیت نشون داده باشید و این حساسیت به همسرتون منتقل شده باشد و یا بالعکس. در هر صورت بهتره که این حساسیت از بین بره.
به نظر من بهتر بود همسر شما اطلاعی از پس انداز شما نداشت، الان هم می تونید پس اندازتون رو به بهانه اینکه می خواهید برای فرزندانتان سرمایه کنید کنار بگذارید.
به نظر من اگر می خواهید ماشین رو به نام همسرتون کنید بهتره که اصلا از پس اندازتون استفاده نکنید و فقط از مبلغ وام ماشین رو بخرید و یا یک ماشینی بخرید که کلا قسطی باشد و نیازی نباشد که از پس اندازتون استفاده کنید. به این ترتیب چون شما پول ماشین رو از زمانی که توی خونه همسرتون کار می کنید می پردازید احساس بدی پیدا نمی کنید چون هر دوتون دارید براش زحمت می کشید. اگر پول وام کافی نیست می تونید به همسرتون بگید وام گرفتید ولی در واقع از پس اندازتون استفاده کنید ولی به تدریج دوباره پس اندازتون رو بردارید.
در هر صورت همانطور که کار کردن آقایون در منزل به جنبه بالایی نیاز دارد، کار کردن خانم ها در خارج از منزل هم به جنبه بالایی نیاز دارد و اگر اصولا کسی نمی تواند در این موارد گذشت داشته باشد اگر آن کارها را نکند بهتر از این است که آن کارها را انجام دهد و سپس سرکوفت بزند :101: و یا در جمع مرتب عنوان کند، مثلا آقایی در میهمانی ای که همسرش ترتیب داده بگوید همه کارهای خانه را من انجام می دهم و یا خانمی در جمع بگوید من خرج زندگی را می دهم...[/size]
:326:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نيكا.امين
نقل قول:
نوشته اصلی توسط eng.aydin
در مورد خانم نیکا امین هم باید بگم بهتره تصمیم بگیرن که می تونن به شوهرشان اطمینان کنن یا نه!
با تشکر ( اگر رک نوشتم عذر میخوام)
ممنون از پاسختون
من به شوهرم اطمينان دارم و مشكلي باهاش ندارم ولي دوست دارم پولمو جايي خرج كنم كه واسم لذات بخش باشه . ولي اگه اينجوري پيش بره و ماشين به اسم شوهر عزيزم باشه اصلاً لذات بخش نيست . ميتونم پولمو مثلاً طلا بخرم يا واسه جهيزيه ام خريد كنم كه به اسم خودم تموم ميشه .
از طرفي به خريد ماشين هم نياز دارم . گاهي فكر ميكنم خودم دست به كار خريد بشم و بدون دخالت اون يه وام بگيرم و ...........
باز ميگم شايد اينجوري بدتر باشه .
ميخوام راضيش كنم كه اگه خريد ماشين اتفاق افتاد به اسم من باشه .
ببینید خواهر خوبم . من دختر خانمی رو می شناختم که مهریه ای درخواست نکرد( البته به نظر من بهتر بود همان 14 سکه را برای احترام به فرهنگ رعایت می کرد) در عوض حق حضانت و ده ها مورد دیگر را در اغاز ازدواج به صورت رسمی از همسر خود درخواست نمود. من بشخصه این روش را بیشتر قبول دارم.
ربط این موضوع به بحث شما این هست که احتمالا مسئله مهریه در رفتار همسر شما بصورت ناخوداگاه تاثیر منفی میزاره.
با این حال شما انشالله با شناخت کافی همسرتان را انتخاب کردید و این را هم بدانید مشکل مهریه مشکل بیشتر جوانان هست ، پس بهتره به فکر بهبود اعتماد بین خودتان باشید( این صحبت های من بیشتر برای این هست که اطلاعات خودمون را بالا ببریم و برای نسل اینده بعنوان پدر و مادر ها برنامه درستی داشته باشیم) و از حق خود در حریم خانواده و با رعایت احترام همسرتون دفاع کنید.
می تونید توصیه دوستان را بکار بگیرید. با همسرتان صحبت کنید . صحبت کردن در کمال احترام و عشق هیچ عیبی ندارد. سعی کنید بدون شتابزدگی با او بحث کنید و به او بفهمانید بحث زندگی مشترک و عشق بسیار ارزشمند هست ولی این کار( یعنی مالکیت ماشین به اسم ایشان ) بدور از عشق و منطق هست . ایشان باید به حق مالکیت شما احترام بزارد خواهر خوبم.
اصلا عیبی ندارد در این موارد با ایشان صحبت کنید . ولی با خونسردی و بدون دعوا و خدایی نکرده جنگ لفظی .
و اما در مورد نظر دوست خوبم ailara77 . ببینید این بحث کاملا به موضوع ربط دارد و ما باید اشتباهات خود را شناسایی بکنیم. ولی می توانیم با زیرکی و کمی فکر کردن راه حل های مناسبی برای موضوع پیدا کنیم
دوران علی و فاطمه نگذشته دوست من. علی و فاطمه الگو هایی بودند که تاریخ کمتر بخودش دیده . پیشنهاد می کنم کتاب های دکتر شریعتی را در این موارد مطالعه بکنید .
با تشکر:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sci
صرفا جهت اطلاع : مهريه حضرت فاطمه (س) معادل 500 درهم بوده است كه نقدا پرداخت شده است. اين قيمت زره حضرت علي (ع) بوده كه به مبلغ 500 درهم و به قولي 400 درهم فروخته شده است. كه 500 درهم صحيح تر است
ببینید دوست خوب من من با بحث های تاریخی کاری ندارم ولی توجه شما را به مراسمی جلب می کنم که توسط متصدیان مربوطه برگزار شده:
تجليل از زوجهايي كه با مهريه 14 سكه ازدواج كردهاند
خبرگزاري فارس: به مناسبت روز ازدواج حضرت علي (ع) و حضرت فاطمه (س)؛ از سوي اداره كل امور جوانان فارس از زوجهاي جواني كه با مهريه 14 سكه ازدواج كردهاند تجليل ميشود.
مطمئنا ایشان خیلی بیشتر و از من وشما در مورد این جور مسائل تحقیق کرده اند
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8908031466
. توجه شما را به این روایت هم جلب می کنم
حضرت امام صادق علیه السلام می فرمایند :
من تزوج امراة و لم ینو ان یوفیها صداقها فهو عندالله زان .
هر که با زنی ازدواج کند و تصمیم داشته باشد که مهریه او را نپردازد نزد خداوند زنا کار است .
ثانیا من منظور شما را از این جملتان درک نکردم
مگر یک زره چقدر می تواند ارزش مالی داشته باشد؟
بحث مهریه بحث مادی نیست دوست عزیز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط eng.aydin
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sci
ببینید دوست خوب من من با بحث های تاریخی کاری ندارم ولی توجه شما را به مراسمی جلب می کنم که توسط متصدیان مربوطه برگزار شده:
تجليل از زوجهايي كه با مهريه 14 سكه ازدواج كردهاند
خبرگزاري فارس: به مناسبت روز ازدواج حضرت علي (ع) و حضرت فاطمه (س)؛ از سوي اداره كل امور جوانان فارس از زوجهاي جواني كه با مهريه 14 سكه ازدواج كردهاند تجليل ميشود.
مطمئنا ایشان خیلی بیشتر و از من وشما در مورد این جور مسائل تحقیق کرده اند
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8908031466
. توجه شما را به این روایت هم جلب می کنم
حضرت امام صادق علیه السلام می فرمایند :
من تزوج امراة و لم ینو ان یوفیها صداقها فهو عندالله زان .
هر که با زنی ازدواج کند و تصمیم داشته باشد که مهریه او را نپردازد نزد خداوند زنا کار است .
ثانیا من منظور شما را از این جملتان درک نکردم
مگر یک زره چقدر می تواند ارزش مالی داشته باشد؟
بحث مهریه بحث مادی نیست دوست عزیز
با اجازه از نیکا امین،خواهر خوبم
برادر عزیزم آیدین
از توجه شما سپاسگزارم.
مهریه حضرت زهرا(س)
سلام نیکا امین عزیز
اولش که عنوان تاپیک را دیدم گفتم : به به ، بالاخره یک خانومی هم پیدا شد که به مناسب روز مرد به جای جوراب ، دارند خودرو تهیه می کنند.با کلی ذوق و شوق وارد شدم ولی بعدش خورد توی ذوقم:)
:82:
ولی نیکا امین عزیز جدای این شوخی ها و بدون تعارف :
متاسفانه من زیاد نسبت به آینده ی رابطه ی مشترک شما و همسرتان خوش بین نیستم
ببینید به نظر می رسد که یواش یواش پشت پرده یک چیز هایی بین شما و همسرتان در حال فرو ریختن است.اگر به همین رویه ادامه دهید به نظر من نتیجه زیاد جالب در نخواهد آمد
البته من کوچکتر از آنم که بخواهم به شما راهکاری دهم.نظرم را فقط دوستانه عرض می کنم
ببینید تصور نکنید که همسرتان یک فرد ناآگاه است که متوجه خیلی از چیز ها نمی شود.شاید ایشان از اینکه به این وبسایت آمده اید و مشاوره خواسته اید اطلاعی نداشته باشند.ولی قطعا این را حس خواهند کرد.تصور کنید که ایشان به اینجا بیایند و تمام نوشته های شما را ببینند ، ایشان نیازی به این کار ندارند و همه شان را حس کرده اند.همانطور که شما حس کرده اید که ایشان محبت کافی را نسبت به شما ندارند.همسر شما نیز مثل شما یک انسان هوشمندند که بر خلاف تصور شما همه ی این ها را حس می می کنند و می فهمند.ایشان در حال حاضر دقیقا متوجه هستند که شما علاقه ندارید خودرو به نام ایشان باشد
ببینید این یک نوع اعتراف گیری است
- یعنی چه ؟
یعنی اینکه همسرتان کاملا آگاه هستند که شما به ایشان آن علاقه ای را که باید ندارید.کاملا مطمئن هستند که شما چنین چیز هایی را حساب کرده اید و دوست ندارید با هزینه ی خود برای ایشان خودرو بخرید.منتها هیچ دلیل محکمه پسندی ندارند که چنین چیزی را ثابت کنند.نمی توانند برای کس دیگری توضیح دهند که : بله به این دلیل ما علاقه ی کافی نداریم.پس این کار را کرده اند تا از شما این اعتراف را بگیرند و خیالشان راحت گردد!
توجه کنید : اصلا حتی به این موضوع فکر هم نکنید که بتوانید با استفاده از سیاست و ... همسرتان را به خوبی و خوشی از این موضوع منصرف کنید
شما تصور می کنید که ایشان نمی فهمند؟شما تصور می کنید که ایشان نمی دانند که شما تمامی هزینه این خودرو را پرداخت می کنید؟شما تصور می کنید که ایشان متوجه نیستند که شما خیلی دوست دارید این خودرو به نام خودتان باشد؟
دقیقا همه ی این ها برای ایشان از روز روشن تر است.این قضیه و پا فشاری ایشان فقط بهانه ای است که دیگر دلیلی برای شک و شبهه باقی نماند
ببینید من به شما نمی گویم چه کار کنید.چون این خلاف امر مشاور هست.ولی حاضر قسم بخورم اگر خودرو را به نام ایشان نزنید در آینده پشیمان خواهید شد.چون به نظر این آخرین فرصتی است که همسرتان به شما داده تا عشقتان را ثابت کنید
من اصلا بحثم این نیست که این کار همسرتان درست است یا غلط.بحثم این است که اگر همسرتان ناامید شوند ، امیدوار کردن ایشان و ساختن آن چیز هایی که خراب شده نیاز به هزینه ی بیشتری نسبت به یک خودرو دارد
:82:
شما دو کفه ی ترازو را در نظر بگیرید.در یک کفه یک سری محاسبات و اشیا قرار دارند.در یک کفه یک چیز شیرین قرار دارد.کفه ی اول همان خودرو است.شما می توانید با این طور محاسبات همیشه خیالتان از لحاظ پشتبانه اقتصادی راحت باشد
کفه ی دیگر کمی ریسک به همراه دارد.ولی چیزی که در قبالش به دست می آورید بسیار بهتر است.ریسکش همان انتخاب شماست.یعنی شما باید یک همسر مناسب انتخاب کرده باشید که من نمی دانم چقدر در این زمینه موفق بوده اید.اگر در این زمینه مشکلی نباشد شما شیرینی واقعی زندگی را به دست خواهید آورد.
(شما ازدواج کردید که به کفه ی دوم برسید ، مگر نه برای رسیدن به کفه ی اول که اگر ازدواج نمی کردید خیلی موفق تر بودید!)
اینکه شما خودرو بخرید ، آقا خانه بخرند ، شما و آقا هر روز به سر کار بروید و ... چه لذتی دارد؟
تمام لذت این طور زندگی این است که یک فرزند به دنیا بیاورید و به این فرزند عشق بورزید.همین!
ولی شما پتانسیل به دست آوردن خیلی بیشتر از این ها را دارید.اکثر مادران بزرگترین عشقی که ترسیم می کنند عشق مادر به کودک است.چون این افراد توانایی درک عشق همسر به همسر را ندارند.شما می توانید این یخ را بشکنید ، این محاسبات را بشکنید ، این دیوار را خراب کنید و به پیش بروید."از اینکه مادرش این را بگه" ، "فلان جا جلو فلانی به من این را گفتی و او هم دست گرفت " ، "من هزینه ماشین را داده ام" ، "آیا این کارم جواب دارد" ، "آیا آن کارم جواب دارد" "من این را دادم در عوض چه گرفتم" و ... را رها کنید.باور کنید زیاد سخت نیست.فقط کافی است به مدت فقط 2 ماه هیچ چیزی را محاسبه نکنید.حساب نکنید که چقدر به همسرم محبت کردم و در عوضش چه گرفتم.حساب نکنید که من ماشین دادم و چه گرفتم.اصلا هر وقت ذهنتان ناخود آگاه خواست محاسبه کند با تکنیک های توقف فکر جلو محاسباتتان را بگیرید
اگر انتظار دارید همسرتان برایتان مردانگی کنند شما هم باید کمی برای همسرتان زنانگی کنید.شما هم باید کاری بکنید که ایشان هم تصور کنند همسر گرفته اند نه همصحبت ، نه هم خانه آینده و نه ...
ببینید یک سری چیز ها قابل ثابت شدن نیستن.قابلیت این را ندارند که من با منطق بنشینم و بگویم به این دلیل این کار مناسب تر است.کاملا حسی است.این اولین تاپیکی بود که از شما دیدم.ولی وقتی مطالعه اش کردم گفتم احتمالا ایشان با همسرشان رابطه ی موفقی ندارند.سپس جستجو کردم و تاپیک های دیگرتان را دیدم.هیچ دلیلی برای استنباطم نمی توانم بیاورم که چرا این طور فکر کردم.فقط می توانم بگویم که مثل روز از متن تان برایم روشن بود.حتی اگر هیچ تاپیک دیگری در تالار نداشتید.یک کلام : این جور تاپیک ها ، این محاسبات ، این بده بستون ها مال همسران موفق نیست
همسرتان هم انسان است و از سنگ ساخته نشده است.وقتی وجد شما را ببینند ، ایشان هم به وجد خواهند آمد.سخت نیست کافی است محاسبات را رها سازید.تعادل سازی ها را رها سازید.تصور نکنید که این یک جاده ی دوطرفه است که به همان اندازه که می رود باید برگردد.کمی این فکر ها را خالی سازید.
|
عقل کجا پی برد شیوهی سودای عشق | *** | باز نیابی به عقل سر معمای عشق |
عقل تو چون قطرهای است مانده ز دریا جدا | *** | چند کند قطرهای فهم ز دریای عشق |
خاطر خیاط عقل گرچه بسی بخیه زد | *** | هیچ قبایی ندوخت لایق بالای عشق |
گر ز خود و هر دو کون پاک تبرا کنی | *** | راست بود آن زمان از تو تولای عشق |
ور سر مویی ز تو با تو بماند به هم | *** | خام بود از تو خام پختن سودای عشق |
عشق چو کار دل است دیدهی دل باز کن | *** | جان عزیزان نگر مست تماشای عشق |
دوش درآمد به جان دمدمهی عشق او | *** | گفت اگر فانیی هست تو را جای عشق |
جان چو قدم در نهاد تا که همی چشم زد | *** | از بن و بیخش بکند قوت و غوغای عشق |
چون اثر او نماند محو شد اجزای او | *** | جای دل و جان گرفت جملهی اجزای عشق |
هست درین بادیه جملهی جانها چو ابر | *** | قطرهی باران او درد و دریغای عشق |
تا دل عطار یافت پرتو این آفتاب | *** | گشت ز عطار سیر، رفت به صحرای عشق |
|
:72:
از همه دوستان ممنونم
arix عزيز پستتون رو چند بار خوندم .............. انگار تكونم داد ............
از همه نظرات دوستان استفاده كردم . شايد پول نقدمو ندم بذارم با وام پيش قسط رو بده و بقيه اقساط خودرو هم يه جوري اشتراكي پرداخت كنيم . ..............اينجوري هم دل اونو بدست آوردم . هم خودم احساس بدي نخواهم داشت .
من دوست داشتم تو پرداخت هزينه ها جايگاه مشخصي داشته باشم . يعني معلوم باشه من چقدر واسه زندگيم هزينه كردم .
ولي آقايون انگار دوست ندارن همسرشون مستقل باشه و روي پاي خودش بايسته . شايد بهمين دليل شوهر منم دوست داره من بهش تكيه كنم .
نميدونم ......... :303:
منتظر نظرات خوبتون هستم ........
با اين اوصاف فعلا قيد ماشين خريدنو بزن....ببين اگه به نامش بخري خودت حرص ميخوري اگه هم به نام خودت بخري تا اخر عمرت سركوفت ميزنه كه تو به من اعتماد نداشتي و ....
بيخيال همه چي بشو تا حالا ماشين نداشتي چي شده؟چند ماه هم روووووش.....اون پولو بذار براي جهيزيه و خودت رو خلاص كن...:305:
بهش بگو از خرید ماشین منصرف شدی .تا الان که بی ماشینی رو تحمل کردی یه مدت هم روش اما پولشو خرج نکن تا بعدا اقدام کنی