RE: حال و احوال دل شما همدردای مهربون تالار چطوره؟
سلام
من هم به نوعي در كار فرهنگي هستم و معلمم ( البته شاگرد تمام شما و اساتيد عزيز هستم ) :shy:
از حال دل ما اگه بخواييد اين روزها حالم زياد خوب نيست :302: ولي سعي مي كنم خوب باشم :203:
در ضمن چند روز ديگه به مناسبت شهادت استاد شهيد آيت الله مطهري همايش حكمت مطهر داريم كه فكر كنم بيشتر زحمتش روي دوش بنده باشه :302: اما دعا كنيد اين كار رو بتونيم به نحو مطلوبي انجام بديم و به پاس قدرداني از مربيان و اساتيد و معلمان گرامي قدم كوچكي در اين راه برداريم :203: انشاءاله:203:
:72:الهی قربونت برم گریه نکن داداشی مهربونم اگه می دونستم اول می نوشتم. روزتون مبارک باشه مهربون.:72:
خدا نکنه حالتون بد باشه از خدای بزرگ می خوام حال داداشیم زود زودی خوب خوب شه
:72::203::72:
اگر کسی بتواند معلم خوبی باشد ، خیانت کرده است اگر به کار خوب دیگری بپردازد . چرا که معلمی مقام پیغمبری و تعلیم مقام خدایی است .
معلم شهید ، دکتر شریعتی
:72:این یکی هم باز تقدیم به شما معلمای بزرگم در تالار همدردی::72:
مي توان در سايه آموختن گنج عشق جاودان اندوختن
اول از استاد، ياد آموختيم پس، سويداي سواد آموختيم
از پدر گر قالب تن يافتيم از معلم جان روشن يافتيم
اي معلم چون کنم توصيف تو چون خدا مشکل توان تعريف تو
اي تو کشتي نجات روح ما اي به طوفان جهالت نوح ما
يک پدر بخشنده آب و گل است يک پدر روشنگر جان و دل است
ليک اگر پرسي کدامين برترين آنکه دين آموزد و علم يقين
"استاد شهریار"
مدیر همدردی....معلم همدردی
""شاد""" معلم دلسوز تالار
""آنی عزیز"".....معلم بچه های همدردی
""گرد آفرید""استاد بنده.....استاد تالار
""آرمان عزیز"".....معلم با انرژی تالار
""لرد حامد""...معلم خارق العاده تالار
""دانه""....معلم سخت گیر تالار
""الینا""...معلم صبور تالار
""کیوان""....معلم دانای تالار
""دیجیتال"" ....معلم صاف دل تالار
""ارزو" ....معلم همراه تالار
و خود شما استار عزیز
و همه عزیزان و کابران دیگر تالار که مانند معلمی سخت کوش فقط با نیت اموزش و راهنمایی و در کنارش همدردی ....به فعالیت می پردازند....
فکر کنم ""استار"" گرامی اعضا بالا را یادتان رفته بود نام ببرید ....در واقع روز معلم به همه کاربران تالار مبارک باد...
موفق باشید
:72::72::72:دست نقاب عزیزم درد نکنه و آفرین به این دقت صابر جان تالار همدردی،:73:
بله من باید دیدم را بازتر می کردم و از همه و همه تشکر می کردم به حق که همه شما بزرگواران اساتید من شاگرد پر اشتباهتون بودید و افتخار می کنم به شاگردی همه شما بزرگواران.
خدا قوت به همه گی (مدیریت محترم، طاهره، لردحامد، آرمان، دانه، کیوان، آنی، گردآفرید، سورنا، نقاب، شاد، دیجیتال من، روزن ، صبا، کاترین،بلوم، بیبی، زیبا، مثل من، اسرین گزالی،کنجکاو، الینا، یاسی،ستاره، نها و ...همه و همه) خدا حفظتون کند و سایتون رو بر سر تالار همدردی نگه داره. :203:
باور کنید که تا به حال بسیار از شما آموخته ایم. :72::72::72:
سلام خدا قوت به اعضا تالار مدیر همدردی خانم مثل من ارزو خانم شیلاخانم شا د خانم روزن خانم دانه خانم الینا خانم لرد حامد عزیز طا هره خانم
شاد معلم دلسوز تالار :72:
مثل من معلم فوق العا ده تالار :72::72::72:
ارزو معلم خوب تالار :72:
دانه معلم سخت گیر تالار :72:
الینا معلم صبور تالار :72:
مدیر همدردی معلم همدردی تالار:72:
لرد حامد معلم خارق العا ده تالار :72:
استاد ارجمندم رضا سيد حسيني نازنين هم پروانه شد . روحش شاد .
روزمعلم بر همه ي عاشقان راه تعليم و تربيت مخصوصا دوستان نازنين حاضر در تالار همدردي مبارك باد.
دوستتان دارم و هر روز از شما عزيزان مطلبي مي آموزم پس همه ي شما معلمين من هستيد .
تصوير كادوي متفاوت يك دانشآموز به خانم معلم
تصویر نامه ای است كه یك دانش آموز در آستانه روز معلم به معلمش داده است.
بدون شرح: ...
(لطفا شما هم در مورد این پست شرحی ندهید....)