نوشته اصلی توسط sara20
ممنون دوستای خوبم از راهنمایی های خوبتون
آقا آیدین راجع به کار بیشتر صحبت کردیم ایشون گفتن با کار کردنم تو منزل مشکلی ندارن مثلا پروژه بگیرم و کار کنم و جون رشته منم طوری هست که می تونم تو خونه کار کنم مشکل کار حل شد . بله ما تو این چند جلسه همون سوالاتی که توسط کارشناسان گفته شده بود از هم پرسیدیم ولی ایشون خیلی کلی حرف زدن و دائما بهشون می گفتم که از حرف تا عمل خیلی متفاوت است ایشون هم قبول می کردن الان من هم مشکلم این است که چطوری بفهمم که در موقعیت های مشابه چه عکس العملی انجام میدن ، راستش در یکی از جلسات پدرم سوالی پرسیدن ولی به جای اینکه ایشون صحبت کنند پدرشون جواب می دادن و اجازه صحبت به پسرشون را نمی دادن و این من را ترسوند که شاید فردا تو زندگی هم پدر اشیون به جای این آقا تصمیم بگیرن و بخواهند تو زندگی ما دخالت کنند در حالیکه ایشون میگن من مخالف دخالت خانواده ها هستم .
تل می عزیز خدا را شکر این آقا خیلی تلاشگر هستند و از لحاظ موقعیت کاری شرایط خوبی را دارند و می خواهند پیشرفت کنند ولی مشکل من الان اینکه نمی دونم به چقدر از اون حرفاشون عمل می کنن
تل می عزیز امیدوارم شما هم یه انتخاب درست داشته باشی و خوشبخت بشی برای منم دعا کنید