RE: خداوندا در شب آرزوها از تو ميخواهم ........
دل عزيز
خدایا! آروزهایی رو که 12 روز پیش توی کاغذ نوشتم رو ازت می خوام! به اضافه ی آرزویی که می دونی توی دلم هست و نمی تونم اینجا بگم!311
يه وقت كمت نشه . آقا من قبول ندارم . خدا كه وقت نداره كه همه آرزوهامونو برآرده كنه . اين دل هم كه همش آرزو داره . خدا اگه 12 تا آرزوشو برآورده كنه ديگه خسته مي شه ما رو تحويل نمي گيره . يه كمي كمتر كن تعدادشو دل عزيز . بزار براي ما هم وقت باشه :324:. ( من انقدر حسودم كه خدا مي دونهههههههه )
شوخي كردم اميدوارم به همه آرزوهات برسي . :46:
واي چقدر خوبه .ما هر چي مي خوايم تو اين تاپيك آرزو مي كنيم و هيچكسم نيست اين تاپيكو ببنده . آخيششششششششش.:311: :227: :310:
فكر كنم زده به سرم روزاي آخره . ديوونه شدم . الكي واسه خودم شادم . :302:
یاد فیلم بروس قهار افتادم.
بروس مدت کوتاهی خدا شد. بنده ها انقد دعا می فرستادن که وقت نمی کرد جوابشون رو بده. یه نرم افزار نوشت که همه دعاها رو OK میزد. عجب دنیای قاطی پاطی ای شده بود. :311:
ولی دور از شوخی نمی دونم حکمت خدا چیه.
یکی رو از نعمتی اونقدر بهره مند می کنه که اون بنده دادش در میاد.
یکی هم مثل خودم سالها در آرزوی نعمتیه که خیلی ها براشون بسیار پیش پا افتاده است. شاید داره آزمایشم می کنه امیدوارم سربلند بیرون بیام.
خدایا تو را به خاطر تمام داشته ها و نداشته هایت شکر می گویم. :72::72::72:
انشالله كه همگي حاجت روا بشويد .
اين همه انرژي متمركز و اتحاد و همدلي و .... مگر ميشود بي جواب ماند ؟!
خدا بزرگتر از آني ست كه فكر ش را بكنيم كه وقت نداشته باشد تا به همه جواب بدهد . سيستم جذب كائنات خيلي كارش درسته . فقط كافيه كه ياد بگيريم چطوري درخواست كنيم و پيام را ارسال كنيم در نتيجه پاسخ هم خواهيم گرفت .
بيشتر از همه آن چيزي كه در مقوله ي دعا تاثير گزار است قصد و كانتكس و باور و هدف خود ماست و نحوه ي درخواست كردن . انشالله كه همگي پيامهايمان را درست مخابره مي كنيم و جواب هم خواهيم گرفت .
آفرين به دل كه درخواستهايش را نوشته و مي داند كه چه چيزهايي مي خواهد و هدف گزاري كرده و روي اجزا خواسته هايش متمركز شده. از جز به كل و از كل به جز پرداخته .
سلام...
این دعای مورد علاقه ی منه
بی دل عزیز هم دیدم در پستشون در تاپیک دعا در شب آرزوها بهش اشاره کردن...
من سعی می کنم این دعا رو همیشه در قتوت نمازهام بخونم ... خیلی عمیقه و معنای واقعی عاقبت بخیری ست!
به همه ی دوستان توصیه می کنم به این دعا مداومت داشته باشن...
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا
پروردگارا!
از همسران و فرزندانمان نسلی پرهیزکار به ما ببخش که مایه ی خرسندی و روشنی چشم ما باشد و چنان کن که در کارهای پسندیده و دست یابی به رحمت تو از همگان سبقت گیریم و پیشوا و مقتدای تقوا پیشگان باشیم.
آیه ی 74 سوره مبارکه فرقان
دوستان من امشب عاجزانه از همه تون التماس دعا دارم... نمیدونم چی بگم که منو یادتون نره!!!
فقط می گم بشدت بشدت بشدت بشدت بشدت بشدت به دعا نیازمندم
سر جدتون منو فراموش نکنید:302::302::302::302::302::302:
:323:
هر آرزو که داری
در لیلة الرغائب
با شوق می نویسند
فرشته های کاتب
امشب میان اشکت
من هم دعا کن ای دوست
بعد از دعای اول
یعنی ظهور صاحب:72::72:
:302:
بچه ها همه واسه حل مشکل سبکتکین دعا کنیم یادتون نره.وقتی می شنوم زندگی ای داره می پاشه به هم می ریزم.
برای مامان من هم دعا میکنم نی نی بیاره:163: بعد ازدواجم تنها مونده
خدایا منم آرزو می کنم که ببریم پیش خودت...
اگه تا حالا لیاقتش رو نداشتم، به حق امشبت بهم این لیاقت رو بده...
بلو اسكاي حالت خوبه ؟!
خدایا منم آرزو می کنم که ببریم پیش خودت...يعني چي ؟!
دعا بهتر از اين نداشتي بكني . حالا كه مسئول زندگي يكي ديگه هستي اين دعاها جيه دختر ؟! مگر سرباز راه وطني؟!
سلام
دلم بدجوری گرفته ، چراش رو نمی دونم ، شاید واسه اینکه امشب شب آرزوهاست و دلهای ما بهانه گیر ،
امیدوارم امشب هیچ دلی غمگین و تنها نباشد و حضور پاک خدا در قلبش جاری باشد
خدایا انقدر دلهایمان را به خودت نزدیک کن که بی نیاز از غیر باشیم
خدایا تمام مریضهایی که تنها در گوشه های بیمارستان روی تخت هستند رو به حق این شب عزیز هر جه زودتر تن سالم عطا کن
خدایا امشب هیچ دستی را که به آسمان بلند شده است را خالی برنگردان
سلام دوستای گلم .
خدایا همه مریضهای که رو تخت بیمارستان خوابیدن شفاشون بده
.همیطور خواهر زده 10 ماهه من هم که الان بیمارستان هست
خدایا از تو چی بخوام؟
مرا آن ده که آن به
------------------------------------------------------------------
سرنوشت افراد در دست خداست و چراییش را فقط خدا میداند
اگر خودمان را درکار خدا دخیل بدانیم تنها خودمان را گول زده ایم
خدا دل هرکس را بهتر می بیند و هر کس را دوست داشته باشد بیشتر امتحان می کند، خدا ملک شخصی هیچکس نیست!
بلواسکای دوستت دارم ، تو مادری و از همین دوردورها احساس می کنم دلت سفید و بی کینه و بی شیله پیله است، برایت دعا می کنم حالت بهتر شود، هرچند که در مقایسه با مشکلات دیگر تو مشکل حادی نداری و انشالله با کمک دوستان کارشناس مشکلت حل خواهد شد به زودی