RE: sisili و مشکلات پیدا و پنهانش
|
|
چیزی بلد نیستم بگم | *** | تا تو رو دلداری بدم
|
خدا به موقع میرسه | *** | فقط به این معتقدم
|
|
|
(الان بیش از پیش همسرت بهت احتیاج داره ....در کنارش باش و بهش حق بده .... در مقابل بدعنقی ها و بداخلاقی ها و حتی توهین هایش هم سکوت کن .... پست بلو اسکای رو بخون ... بسپار به دست وکیل .... الان یه ترک ایجاد شده و همسرت زیر فشار زیادی هست .... هرچیزی می تونه اون رو به سمت خودش بکشونه ... این قسمت قضیه رو دریاب)
سیسیلی جونم داشتم یکی از تاپیکها رو می خوندم که شما تو جواب مشکل اون خانم نوشته بودی:
"زندگی بالا و پایین خیلی داره الان تو سربالایی هستی اگه راه و درست طی کنی سرپایینی شیرینی خواهی داشت":72::104:
فقط خواستم یادآوری کرده باشم گلم.
:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sisili
پولهایی که با چک ها رفت.
خونه ای که خریدش نصفه موند.
خواهری که نیست
کارای مامانم فشارهای مامانم.
ماشینی که مال ما نشد.
بازم بگم از غصه هام؟
می گید توکل به خدا که اگه نداشتم تا حالا مرده بودم.
sisili گرامی آقای مدیر تاپیکی باز کرده بودند به نام چک لیست بهداشت روانی = چک لیست مسلمانی. در این تاپیک آقای مدیر یک سری دستورات اسلامی را در قالب گناهان کبیره و صغیره بیان کرده بودند که پیروی از آنها سبب رهایی از بسیاری از رنجها خواهد بود. همان زمان خواستم یکی دو مورد دیگر را اضافه کنم اما دیدم شاید بیان جزییات برای عده ای خوشایند نباشد. اما در اینجا چون می بینم شما از خدا گله کردی :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sisili
چقدر زندگی کردن سخته... گاهی مثل امروز ادم کم میاره و هیچ کار ی نمی تونه بکنه جز اینکه همه فریاد خفته در گلو رو بر سر خدا بزنه
لازم دیدم به شما یاد آوری کنم که خدا در این مورد راه را به ما نشان داده حالا اگر ما رعایت نمی کنیم طبیعتا ضربه میخوریم. آیه 282 سوره بقره که گفته میشود طولانی ترین آیه قرآن میباشد مبحث حقوقی در رابطه با ثبت معاملات و توافقهاست با حضور و امضای شهود ( که میتوانست بصورت کتبی بین همسرتان و پدر مرحومتان باشد به اضافه امضای شهود که میتوانست از اعضای خانواده باشد). که اگر این کار را کرده بودید یعنی این دستور دین را رعایت میکردید، الان این همه مشکل بوجود نمیامد و دادش را هم بر سر خدا نمیکشیدی. این دستور فقط برای غریبه ها نیست به هر حال خداوند بندگانش را خوب شناخته و به مسائل مرگ و زندگی هم آگاه است بر همین اساس استثنایی در آیه بین فامیل و غریبه قائل نشده:
يَأَيُّهَا الَّذِينَ ءَامَنُواْ إِذَا تَدَايَنتُم بِدَيْنٍ إِلَى أَجَلٍ مُّسَمّىً فَاكْتُبُوهُ وَلْيَكْتُبْ بَّيْنَكُمْ كَاتِبٌ بِالْعَدْلِ وَلَا يَأْبَ كَاتِبٌ أَنْ يَكْتُبَ كَمَا عَلَّمَهُ اللَّهُ فَلْيَكْتُبْ وَلْيُمْلِلِ الَّذِى عَلَيْهِ الْحَقُّ وَلْيَتَّقِ اللَّهَ رَبَّهُ وَلَا يَبْخَسْ مِنْهُ شَيْئاً فَإِنْ كَانَ الَّذِى عَلَيْهِ الْحَقَّ سَفِيهاً أَوْ ضَعِيفاً أَوْ لَا يَسْتَطِيعُ أَنْ يُمِلَّ هُوَ فَلْيُمْلِلْ وَلِيُّهُ بِالْعَدْلِ وَاسْتَشْهِدُواْ شَهِيدَيْنِ مِنْ رِّجَالِكُمْ فَإِنْ لَمْ يَكُونَا رَجُلَيْنِ فَرَجُلٌ وَامْرَأَتانِ مِمَّنْ تَرْضَوْنَ مِنَ الشُّهَدَآءِ أَن تَضِلَّ إِحْدَيهُمَا فَتُذَكِّرَ إِحْدَيهُمَا الْأُخْرَى وَلَا يَأْبَ الْشُّهَدَآءُ إِذَا مَا دُعُواْ وَلَا تَسْئَمُواْ أَنْ تَكْتُبُوهُ صَغِيراً أَوْ كَبِيراً إِلَى أَجَلِهِ ذَ لِكُمْ أَقْسَطُ عِنْدَ اللَّهِ وَأَقْوَمُ لِلشَّهَدَةِ وَأَدْنى أَلَّا تَرْتَابُواْ إِلَّا أَنْ تَكُونَ تِجَرَةً حَاضِرَةً تُدِيرُونَهَا بَيْنَكُمْ فَلَيْسَ عَلَيْكُمْ جُنَاحٌ أَلَّا تَكْتُبُوهَا وَأَشْهِدُواْ إِذَا تَبايَعْتُمْ وَلَا يُضَآرَّ كَاتِبٌ وَلَا شَهِيدٌ وَإِنْ تَفْعَلُواْ فَإِنَّهُ فُسُوقٌ بِكُمْ وَاتَّقُواْ اللَّهَ وَيُعَلِّمُكُمُ اللَّهُ وَاللَّهُ بِكُلِّ شَىْءٍ عَلِيمٌ
« اى مؤمنان هرگاه (به سبب خريد و فروش يا وام،) بدهىِ مدت دارى به يكديگر پيدا كرديد، پس آنرا بنويسيد. و بايد نويسندهاى در بين شما آن را به درستى و داد بنويسد. و كسى كه قدرت بر نوشتن دارد به پاس اينكه خداوند آنرا به او آموخته است، نبايد از نوشتن سرباز زند. پس كسى كه حق برگردن اوست، بايد (متنِ قرارداد وام يا معامله را بيان و) املا كند و نويسنده بنويسد و از خداوند كه پروردگار اوست، پروا كند و چيزى فروگذار ننمايد (و از آن نكاهد.) و اگر كسى كه حق بر ذمّه اوست، نابخرد يا كم خرد بود، يا (به هر دليل) توانايى بر املا كردن نداشت، بايد سرپرست او، با رعايت عدل و داد (مدت و مقدار بدهى را) املا كند. (علاوه بر نوشتن) بايد دو نفر از مردان خود را (بر اين امر) گواه گيريد و اگر دو مرد نبود، يك مرد و دو زن از گواهانى كه مورد رضايت و اطمينان شما هستند (انتخاب كنيد) تا اگر يكى از آن دو دچار فراموشى يا اشتباه گرديد ديگرى به او يادآورى كند، و چون گواهان را (براى اداى گواهى) بخوانند نبايد سرباز زنند. (اى مومنان) از نوشتنِ (ميزان و مدتِ وام يا بدهى،) اندك باشد يا بسيار، آزرده خاطر نشويد كه اين كار نزد خداوند عادلانه تر و براى اداى گواهى پاينده تر و در اينكه به شك و ترديد نيفتيد، نزديكتر است. مگر اينكه داد و ستد، نقدى باشد كه (جنس و پول را) ميان خود دست به دست می گردانيد، كه در اين صورت گناهى بر شما نيست كه آنرا ننويسيد، ولى با اين حال هنگام معامله شاهد بگيريد. و نويسنده و شاهد نبايد (از سوى شما تحت فشار و) مورد آسيب قرار گيرند، (تا بر خلاف حق بنويسند يا گواهى دهند،) كه اگر چنين كنيد نشانه فسق و نافرمانى شماست، از خداوند بترسيد و (بدانيد) خداوند است كه (طريق درست زندگى و داد و ستد را) به شما مىآموزد و او به هر چيزى آگاه است.»
گفته بودی چقدر زندگی سخت است. بله سخت است و برای همین خداوند دستور العملی به نام اسلام و قرآن فرستاده که زندگی را بر ما آسان کند. چه میشود که راه خودمان را میرویم و همین که دودش به چشممان رفت دادش را بر سر خدا میزنیم. به هر حال خواهر و داماد و مادر شما چنانچه از قرار بین شما و پدرتان آگاهند و ماوقع را میدانند اما صرفا به بهانه نداشتن قرار داد مکتوب در پی ضایع کردن حق شما هستند، خداوند به راحتی از حق الناس نخواهد گذشت. امیدوارم که بتوانید با درایت این مشکل را حل کنید قبل از آنکه کار به دادگاه و وکیل بکشد. و از خدا میخواهم که بهترین راه را در این شرایط پیش پای شما بگذارد.
سلام
از همه دوستانی که وقت گذاشتن ممنونم.
می دونید خسته تر از اونی هستم که تمام راه هایی که رفتم و براتون بنویسم. اما مختصری می گم تا بدونید بی کار نشستم و از خدا ناله کنم هر راهی رو رفتم و تهش بن بست اومد اخرش به خدا گله کردم.
شوهر خواهر من ادم عجیبیست بعد از نامزدیشون به دلیل مسایلی که خارج از حوصله تالار هست به مدت 2 سال رابطه خواهرم و با من و بابام قطع کرد و بابام می رفت سر کوچه و هروقت خواهرم می رفت بیرون اونو یواشکی می دید و تلاشمون برای اشتی نتیجه نداد تا خودش خواست که متاسفانه اونم دست اجل مهلت نداد بابا سیر دختر کوچیکش و ببینه . الانم رو دنده لج افتاده. به من گفته حق نداری اینجا زنگ بزنی و خواهرم به شدت به شدت ازش می ترسه و رابطه ما کات کات شد. تلفن ها رو جواب نمی ده. در و باز نمی کنه خانوادش همکاری نمی کنن و زیادی بخوایم رابطه رو دوباره برقرار کنیم ممکنه هر رفتار بد دیگری داشته باشه.
این از موضوع خواهر و شوهر خواهر و مدارکی که به هیچ عنوان قابل دسترسی نیست.
اگه یادتون باشه در تایپیکی نوشته بودم داریم خونه می خریم و می خوایم برای بچه دوم اقدام کنیم حالا دو سوم پول خانه رو دادیم و ما بقی موقع سند زدن بود (1 ماه دیگه) که حالا مبلغ زیادی از پولها رفته و هیچ کس جوابگو نیست. شوهرم کلافس حق هم داره. و دادش و جز من کسی نمی شنوه جز من کسی نیست ارومش کنه و جز من کسی نیست غصه بخوره که بیچاره اومد برای بابام ثوابی کنه حالا.......
در مورد ماشین حق با بیدل عزیزه باید مینوشتیم که شرم مانع شد به پدرم بگم بیا بنویس ما بهت پول دادیم. البته زمانی که ما ماشین و از بابا خریدیم قرار بود 6 ماه بعدش بفروشیم.
در مورد قانون و وکیل و ... واقعا تنهایی از عهدم بر نمیاد 7 ماهه بابا فوت شده 3 تا دایی دارم حداقل هفته ای چند بار زنگ می زنم که بریم کاری کنیم هر بار بهانه ای میارن. می گم شما به عنوان وکیل مامان بیاین منم بچه کوچیک دارم. رفتم با وکیل حرف زدم راه کار ها رو پرسیدم بهشون گفتم اما نمیان. من رو هم منع می کنن همش می گن واسا شاید شوهر خواهرت کارا رو کرد. منتظر معجزن. چون هیچ مدرکی نداریم هیچ سند از دارایی بابا نداریم شروع کار و ادامش سخته.
همه داد ها از ناحیه همسر و مامانم بر سر منه که زود باش . اما من تنهام............
تو این چند روز اینقدر تلفن به این و اون زدم موفق شدم یه چک و پاس کنم اما مابقی از حساب ما کم شد.
تو این جور مسایل صبر معنی نداره هر چند من به اندازه موهای سرم صبوری کردم. یه دست هم صدا نداره . هر چند این یک دست هم به اندازه خودش کارایی کرده. ولی بیشتر نمی تونم باید همراه داشته باشم.
بازم می گم زندگی چقدر سخته...................................
و من خستم .....
باور کنید صبر من خیلی زیاده. اما الان تو یک قفس گیر کردم که لحظه به لحظه دیوارهاش داره تنگ تر و تنگ تر می شه و کم مونده خفه شم دارم دست و پا می زنم خودم و به در و دیوار می کوبم شاید راه نجاتی پیدا کنم. هنوزم اعتقاد دارم زندگی سر بالایی و سر پایی زیاد داره.
" هر که به درگاه مقربتر است جام بلا بیشترش می دهند"
این جمله معروف من به همه ادمای مشکل داره. می دونم اینم می گذره. میدونم روزی ارامش به منم می رسه. به همه این جمله ها ایمان دارم. اما الان دنبال راه حلم. برای نجات شوهرم. برای ارامش روح پدرم برای پرداخت بدهی های پدرم. برای دیدن خواهرم.
کاش امشب که شب اروزهاست دعای همه براورده بشه مشکلات منم حل شه. کاش امشب خواب مامانم و ببینم. 19 ساله ندیدمش:316:
سيسيلي درك مي كنم در شرايط سختي هستي اما خوبه كه ايمان و توكلت به خداست .
باور داشته باش كه گاهي مشكلات ما را به مو مي رساند اما خدا نمي گذارد اين مو پاره شود . بعد هم حكمتي حتما هست . چرا كه هيچ چيز در اين دنيا اتفاقي نيست .
اگر پيش وكيل رفتي چرا منتظر دائي ها هستي ؟!خودت اقدام كن و قرار داد ببند . وكيل خودش دنبال كارها ميره و فقط ترا به وسيله ي تلفن در جريان كارها قرار مي دهد لازم نيست خودت حضور داشته باشي . فقط در انتخاب وكيل دقت كن .
لازم نيست نسبت به حرف همه انعطاف نشان بدهي كاري را بكن كه فكر مي كني نياز است انجام بشود . چرا كه قرار نيست كسي به غير از خودت بحراني بودن شرايط زندگي ترا درك كند . بلند شو و حركت كن نازنينم . بالاخره بايد از يك گوشه اي شروع كني . خودت اگر حركت كني باور كن حال روحي ات هم بهتر مي شه . اين نشستن و منتظر ديگران شدن خودش حال آدم را به هم مي ريزه
سیسیلی جان
سعی کن در این شرایط بحرانی هرچه بیشتر به شوهرت نزدیک بشی و بهش نشون بدی که باهاش تو یه گروهی. اعتمادش رو جلب کن تا بدونه که در وهله اول دلت می خواد کاری کنی که مصالح همه تامین بشه ولی اگه مجبور به انتخاب بشی، اونرو انتخاب می کنی چون بنظرت محقه و بی گناه.
وقتی باهم هم هدف شدید، با هم همفکری کنید و مشترکا تصمیم گیری کنید و با وکیل هم صددرصد مشورت کنید. اگر هزینه دستمزد وکیل زیاد بود، صرفا مشاوره بخواهید.
اگر هردو متحد شوید، اولا دو فکر تصمیم می گیرد و دو فکر بهتر از یکی است و ثانیا بار مشکلات را تقسیم کرده اید و ثالثا همکاری و نزدیکی که بواسطه این اتحاد نصیبتان می شود، آثارش تا سالیان دراز بر زندگی تان خواهد بود.
دایی های شما شاید نخواهند مابین همسرشما و شوهرخواهرتان قرار بگیرند و تمایل داشته باشند که روابط حسنه ای با هر دو داماد خواهر داشته باشند. پس خیلی روی کمک آنها حساب باز نکنید.
در ضمن اگر در فامیل فردی دارید که حکم ریش سفیدی دارد و حرفش برای دیگران حجت است و شوهرخواهرتان هم ازش حساب می برد، او را واسطه کنید. اگر چنین فردی داشته باشید، بهتر از مراجعه به قانون جواب می دهد.
متاسفانه شوهر خواهر من از هیچ کس جز خودش حساب نمی بره حتی از خانوادش.
در مورد وکیل هم من تنها تونستم ازش مشاوره بگیرم چون دستمزد کاری به این کوچکی و 8 میلیون تومان عنوان کرد. در نتیجه خودمون باید اقدام کنیمو متاسفانه همسرم نمی تونه کاری کنه چون ساعت اداریش طولانیه. خواهر و شوهر خواهر و هم که بعد از 40 بابام هیچ کس ندیده. به قول انی باید خودم اقدام کنم. سعیم می کنم از جایی شروع کنم اما قبول کنید خیلی سخته تنهایی با بچه کوچیک بدون پشتوانه باید اقدام کنم.
ولی بعضی کارها هست مثل پاس کردن چک فرستادن مدارک و ... که جز تلفن و خواهش و تمنا کاری نمی شه کرد و اونا هم که متاسفانه کاری نمی کنن. . جز انتظار کاری از دستم ساخته نیست.
[size=large]راستی امروز شوهرم گفت با چیزایی که نوشتی اگه شوهر خواهرم یا هر کس دیگه ای اینا رو بخونه تو شناسایی می شی.
فرشته جونم کجایی؟
من که شناسایی شدم. بعضیاش و حذف کن لطفا:72:
نگران نباش و صبر داشته باش تا فرشته بياد
لطفا برام دعا کنید:323:
فرشته جان شما که هستی یه ذره ویرایش کن تا من شناسایی نشم. لطفا.:316: