RE: سنم کمه.نمیدونم ترک کردن طرف درسته یا نه،اگه میشه کمکم کنید...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad..
ببینید سوال اصلی من این بود اون سه سال رو قبول کنم یانه؟
[b]با اجازتون " نه"
چون شما در سنی هستید که تا یک 3 ماه دیگه احساسات و شخصیت متفاوت با چیزی که امروز هستید را خواهید داشت چه برسه به 3 سال دیگه
من نمیخوام بگم شخص شما احساساتتون متغیره نه ، میخوام بگم شما در سنی هستید که در این سن احساسات مثل یک دریای طوفانی هستن که فراز و فرود شدیدی را با خود داره و کم کم با بیشتر شدن سنتون و تجربه کسب کردنتون این احساسات به تعادل میرسه و با عقل و منطق هماهنگ میشه انوقت هست که میتونید واسه ی زندگی ایندتون دست به انتخاب بزنید
درضمن من حسابی درموردش تحقیق کردم
هم باباشو میشناسم
هم داداششو
هم خانوادشو
فعالیت های خودشم میدونم چیه و حتی مدارکشو هم دیدم
اینم بگم یه وقت فکر نکنین کورو کورانه بود تصمیمم
حتی شماره ی داداشش رو هم دارم
این اطلاعات رو از کجا و چه طور بهش رسیدی؟ خود دختر بهت این اطلاعات رو داده؟
چند سالشه؟
در دنیای واقعی دیدیش؟
خیلی ممنون
معیار های من:
دختری که خونوادش با خونواده ی من سازگاری داشته باشه(ازهمه لحاظ،اخلاقی ،اقتصادی و...)
به خانوادش پایبند باشه
اصلا به قیافه هم کاری ندارم(شعار نمیدم از ته دلم دارم میگم)
مومن باشه(یعنی به مکاتب اسلام اهمیت بده)
(در این مورد بگم چنین دختری نبود یعنی نماز نمیخوند و حجابشم خودش میگفت زیاد رعایت نمیکنه،اما وقتی من براش توضیح دادم که باید نماز بخونه وحجابشم رعایت کنه،بهم گفت هرچی تو بگی بخاطر عشقت همه کار میکنم،و بعد از اون مدت هم یه عکس به من نشون داد از حجاب جدیدش که مورد تایید من بود و خودش میگفت که نماز بلد نیست و از وقتی که من گفتم رفته یاد گرفته و داره میخونه)
در سختی و مشکلات یار من باشه
بتونه منو درک کنه
از نظر سنی از من بالاتر نباشه(که نیست)
اخلاقش به خودم بخونه
که اونطور که باهم حرف زدیم علاقه مندی ها،اعتقادات و اخلاق و تفکراتمون بهم میخوره
به من اهمیت بده و
...
دوستم داشته باشه
و درمورد سوال های سبزه:
اون وقتی نام و فامیلیشو گفت من از کنجکاوی یه جستجویی کردم......خودش بهم میگه که یه سفری به هند داشتن ویه سال اونجا زندگی کردن
وقتی گشتم توی یه سایت که مربوط به یکی از مراکز آموزشی،اسم خودش،داداشش،پدرش نوشته شده بود....
خودش اول آشناییمون بهم گفت که ویولن میزنه (خودمم همینطور) و اطلاعاتی که از اون توی اون سایت بود دقیقا مطابق بود
وهمینطور اطلاعات داداشش و گفته های خودش
توی پست اول هم نوشتم که 13 سالش
نقل قول:
خیلی ممنون.....
ببینید سوال اصلی من این بود اون سه سال رو قبول کنم یانه؟
درضمن من حسابی درموردش تحقیق کردم
هم باباشو میشناسم
هم داداششو
هم خانوادشو
فعالیت های خودشم میدونم چیه و حتی مدارکشو هم دیدم
اینم بگم یه وقت فکر نکنین کورو کورانه بود تصمیمم
حتی شماره ی داداشش رو هم دارم
سلام
محمد جان , برادر کوچکم. من پاسخی از دید منطق به تو خواهم داد . برای اینده ات و زندگیت
ادم ها در طول زندگی دیدشون به زندگی تغییر می کنه. تو هنوز در مرحله اول بلوغ هستی و 100 درصد بعضی ویژگی ها ، مزاج ها، فکر و حتی اعتقادات شما در مورد زندگی و خیلی موارد دیگر تغییر خواهد کرد. ممکنه چیز هایی که برای تو در حال حاضر لذت بخش باشند , در 10 سال دیگه اصلا اینطور نباشن...
پس مورد اول ثابت نبودن علایق انسان در طول زندگیست
مورد دوم این هست زندگی فقط به هم رسیدن و خوشبخت بودن نیست. زندگی روی دیگری هم دارد. روی مسئولیت پذیری ، هزینه های سنگین و ... .
علاوه بر این ایا شما به اهداف اینده زندگیت فکر کردی؟ ایا رویاهای علمی و کاری در ذهنت نداری؟
الان سن تو سن رویا پردازی هست. تو باید رویاهای زندگیت را پی بریزی...نباید خلاف جهت جریان جامعه حرکت کنی... اگر این کار رو کنی عقب خواهی ماند
و مسئله اخر این هست این تصمیم یک تصمیم از روی جوانی که چه عرض کنم!( نوجوانی) هست.از روی احساس هست. از روی منطق نیست.
جمله اخر این کار اصلا به صلاحت نیست و البته 3 سال صبر کردن اشتباه بزرگتری هست. تو الان باید مشغله های زندگیت چیز های دیگری باشه...
فراموش کن .
موفق باشی:72:
سلام....همونطور که گفتم من بهش گفتم که باید جدا بشیم اما اون دلش شکست و فقط گفت اگه میشه بیا 3سال دیگه باهم رابطه برقرار کنیم...منهم همینو موندم
البته میخوام استخاره هم کنم
پسر خوب
جائیکه عقل هست، استخاره چرا؟؟؟
شما تجربه دوستان این تالار رو نمی پذیری؟ یه نگاهی به پست "سبزه " و "eng.aydin" و سایر دوستان بنداز،
همه دارند می گویند رابطه ات باید همین حالا و همین لحظه تمام بشه و هیچ برگشتی بهش نباشه!
اونوقت شما می گی : می خوام استخاره کنم؟؟
اولا در اینجور موارد استخاره به هیچ وجه درست نیست محمد جان. همانطور که در قران بار ها ذکر شده باید در کار ها با عقل و منطق تصمیم بگیری.
ثانیا اسیبی که از شکستن دل شما دو نفر بهتون وارد میشه بسیار بسیار بسیار کمتر از اسیب هایی هست که من از اینده ادامه این رابطه متصور هستم..
تو هنوز باید در زندگی تجربه کسب کنی. درس بخونی. پیشرفت کنی ...
باشه باشه چرا ناراحت میشی؟
ولی یه مشکل اینجا هست
من دارم سعی میکنم اونو فراموش کنم اما...
اون همش داره میگه که انقدر به انتظارت میمونم تا موهام همرنگ دندونام بشه
همش میگه نمیخوام فراموشت کنم
چیکار کنم منو فراموش کنه
اینجوری نابود میشه
البته طوری بهش میخوام بگم فراموشم کنه که ناراحت نشه و قانع بشه
چه کنم؟
شما نگران نباش.
اگه محیط خانواده اش سالم باشه، که امیدوارم اینطور باشه، به زودی فراموشت می کنه..
من موردهای خیلی زیادی رو دیدم، رابطه هایی که از رابطه شما خیلی بیشتر جلو رفته بود، مجازی نبودند و حقیقی بودند، رابطه های که هیچکس فکر نمی کرد بتونه به دو تا جوون خام دو طرف رابطه ثابت کنه، دارند اشتباه می کنند!!
الان بعد از چند سال که رابطه شون تموم شده، با هر کدوم که حرف بزنی از حماقت اون روزهاشون می خندند و خدا رو شکر می کنند که تصمیم اشتباهی نگرفتند...
شما هم به این خانم بفرمایید که "وابستگی ای وجود نداره و فعلا می خواهید به درستون فکر کنید"
ممکنه یه مدت ناراحت بشه (مثل خودت) ولی بعدش مثل شما عادت می کنه و دیگه هرگز باهاش ارتباط برقرار نکنید.
مواظب باشید که دچار افت تحصیلی نشید!
بهش بگو که صلاح نیست رابطه ادامه پیدا کنه
مطمئن باش او هم دیدش به زندگی عوض خواهد شد
ناراحتی مقطعی هم زیاد مهم نیست
سعی کن عبرت بگیری و دوباره خودت رو در شرایطی قرار ندی که این اشتباه رو تکرار کنی
نقل قول:
اون همش داره میگه که انقدر به انتظارت میمونم تا موهام همرنگ دندونام بشه
سلام دوست من.
از همین جا میتونی پی ببری که صحبتش از روی هیجان و عواطفه، من هرگز هیجان رو بد نمیدونم، اگر هیجان نباشه احتمالا حرکتی هم نباشه، اما در این مورد صحبت آینده ی دو نفر و احتمالا آدم های دیگه ای هم در میان هست. ما روی زمین زندگی می کنیم. زندگی روی زمین به قول مذهبی های تابع سنت ها و قوانین الهی و به قول علمیون لامذهب تابع قوانین طبیعت هست. شما اگر طبق اصول و قوانین بازی کیند، احتمالا برنده اید، اگر نه احتمالا بازنده اید...
در این مورد هم طبق شواهد و قرائن روی احساس و هیجان حرکت می کنید(به نظرم بیشتر دختر خانم) و احتمال شکستتون زیاد هست. پیشنهاد می کنم مسائل رو از دید منطقی بررسی کنید.
شاد باشید.
:72: