RE: سوالی از همه و درخواست راهنمایی (هم از آقایون و هم از خانمها)
دوست محترم
ما به جاي او و خانواده اش نيستيم و به همين دليل عرض كردم كسي نمي تواند ذهن خواني كند .
شايد بهتر بود با گفتگويي كاملا منطقي به نوعي با شما صحبت مي شد كه شما امروز به اين علامت سئوال ذهني دچار نشويد اما در هر حال اين اتفاق افتاده و شما تمام كانالهايي كه ممكن بوده به پاسخ برسيد را امتحان كرده ايد و نتيجه نگرفتيد .
پس چاره چيست ؟
بايد به خودتان بگوييد :
به نظر و عقيده ي اين خانم و خانواد ه احترام مي گذارم و دليل بر بدي و نقص من نيست و.......و از اين كنجكاوي فاصله بگيريد و مسير زندگي خود را به شكل عادي چون گذشته طي كنيد و....
بسيار خوب؛
در هر صورت جوابي كه گرفتم محترمه و بهش احترام مي گزارم.
سوال ديگه اي كه داشتم اينه كه، اين دختر خانوم تقريباً تمام معيارهاي من رو داشتند (يعني ميشه گفت كسي بود ايده آل براي من و همون شخصي كه انتظار داشتم). الان فكر مي كنم كه در آينده طبق صحبت دوستان، چطور موضوع رو مطرح كنم كه مجدد به اين مشكل بر نخورم؟ بهترين زمان كيه؟ چه نكاتي رو مطرح كنم؟
از راهنمايي و توجه همه دوستان متشكرم.
سلام
برادر عزیز نمیخوام ذهنتون رو مشوش کنم یا خدای نکرده بد بینتون کنم به کسی که هنوز درست اونو نمی شناسید اما چیزی که به ذهن من میرسه اینه که ممکنه مسئله ای وجود داشته باشه که با رفتن به مشاوره مجبور باشه بیان کنه یا فکر میکنه خود مشاور متوجه میشه در حالیکه دلش اینو نمیخواد.
شاید هم تو فرهنگ خانواده شون مشاوره رفتن کار چندان پسندیده ای نباشه.چون ممکننه فکر کنند مجبورند اسرارشون رو به مشاور بگن.
در هر صورت شما نباید بیش از این اصرار و پیگیری کنید چون اگه میخواستند دلیل درستی ارائه بدن تا حالا اینکارو کرده بودند.
شاید بین خودشون مسئله ای وجود داره که نمیخوان کسی از اون مطلع بشه برای همین جواب مبهم به شما میدن.
شما توکل کنید به خدا و مصلحت کارتون رو از خدا بخواید دیگه هم اصرار نکنید.
موفق باشید:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرانک1389
سلام
برادر عزیز نمیخوام ذهنتون رو مشوش کنم یا خدای نکرده بد بینتون کنم به کسی که هنوز درست اونو نمی شناسید اما چیزی که به ذهن من میرسه اینه که ممکنه مسئله ای وجود داشته باشه که با رفتن به مشاوره مجبور باشه بیان کنه یا فکر میکنه خود مشاور متوجه میشه در حالیکه دلش اینو نمیخواد.
شاید هم تو فرهنگ خانواده شون مشاوره رفتن کار چندان پسندیده ای نباشه.چون ممکننه فکر کنند مجبورند اسرارشون رو به مشاور بگن.
در هر صورت شما نباید بیش از این اصرار و پیگیری کنید چون اگه میخواستند دلیل درستی ارائه بدن تا حالا اینکارو کرده بودند.
شاید بین خودشون مسئله ای وجود داره که نمیخوان کسی از اون مطلع بشه برای همین جواب مبهم به شما میدن.
شما توکل کنید به خدا و مصلحت کارتون رو از خدا بخواید دیگه هم اصرار نکنید.
موفق باشید:72:
حرف شما درست؛
اما راستش رو بخوايد خود ايشون گزينه مشاوره رو پيشنهاد كردند.
من هم در حال حاضر هيچ اصراري براي فهميدن اين موضوع و دليلش ندارم. مي خوام بدونم براي پيشنهاد مجدد چه وقت و چطور بايد عمل كنم؟
از همه دوستاني كه لطف ميكنن و راهنمايي و مشورت ميدند سپاسگزارم!
دوست گرامی
به نظر من به نظرشون احترام بذارید و فراموشش کنید، قطعا می تونید دختر ایده آل خودتون رو پیدا کنید.
اگر به فرض فقط احساسش این بوده که شما براش مورد مناسبی نیستید، این موضوع هیچ ربطی به رفتار و اخلاق و ظاهر شما نداره که بخواید بابتش اعتماد به نفستون رو از دست بدید!
به نظر من اصرار نکنید و به نظرشون احترام بذارید، هر دلیلی که می خواد داشته باشه، نباید برای شما مهم باشه!
فرهنگها و سلیقه ها با هم فرق می کنه!
فعلا صبر كردن را تمرين كنيد و ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
فعلا صبر كردن را تمرين كنيد و ....
قبول، اما تا كي و تا اون موقع چه كاري بكنم، آيا نياز به انجام كاري هست ...؟
تا وقتي كه وقتش باشد صبر كن .
كلا
زندگي كن و از زندگي ات لذت ببر و مفيد باش .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
تا وقتي كه وقتش باشد صبر كن .
كلا
زندگي كن و از زندگي ات لذت ببر و مفيد باش .
با كمال احترام و تشكر از راهنماييتون، جواب رندانه اي بود...
اما ميشه ازتون خواهش كنم لااقل يك توصيه اي بكنيد كه از اين حالتي كه الان در اون هستم بيام بيرون و دست كم با اين جواب كه "وقتي وقتش بشه" اين بلا تكليفي ذهني دوچندان نشه...
:rolleyes:
باز هم از اينكه همراهي مي كنيد ممنونم.