دوست عزیز
در مورد اینکه این سایت رو به همسرتون معرفی کنید نظر من مخالف هست لطفا این کار رو نکنید و فعلا خودتون به تنهایی از اینجا مشاوره بگیرید و در صورت نیاز همسرتون به مشاوره از مشاوره ی حضوری کمک بگیرید.
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز
در مورد اینکه این سایت رو به همسرتون معرفی کنید نظر من مخالف هست لطفا این کار رو نکنید و فعلا خودتون به تنهایی از اینجا مشاوره بگیرید و در صورت نیاز همسرتون به مشاوره از مشاوره ی حضوری کمک بگیرید.
با سلام
متن شمارو خوندم ولی خیلی توضیحاتتون کلی بود فکر میکنم برای کمک دوستان بهتره
راجع به رو حیات همسرتون بیشتر تو ضیح بدبد؟
راجع به توقع خودتون از همسرتون بگید ؟ ببینید مثال بزنید مثلا" نگید به من توجه کنه . بگید اگه چیکار کنه یعنی توجه؟
وقتی با همسرتون راجع به مشکل و خواستتون صحبت میکنید چه پاسخی میده؟
گله همسرتون از شما چیه؟
راجع به مساله مادر همسرتون که میگید همسرتون رو درگیر کرده بیشتر بگید ؟
منتظر پاسختون هستیم
من دیدم که توصیه نشده که زن و شوهر همزمان از همدردی استفاده کنن و تاپیک بزنن، بنابراین فکر می کنم بهتره فعلا خودتون تنهایی از همدردی استفاده کنید تا خدایی نکرده اوضاع بدتر نشه. جواب سوالات منو به دقت ندادین هاااا!
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط miri
به تالار همدردی خوش اومدید
در خصوص این دو سئوالتون
فکر نمی کنید بهتر باشه برای حل مشکلتون ابتدا نکات زیر رو در مورود خودتون اصلاح کنید
1)پایین آوردن سطح توقعاتتون از دیگران
2)بالا بردن سعه صدر و خویشتن داری
3)همراه کردن ملایمت و مهربانی در وجود خویشتن
میشه بپرسم مشکل مادر خانم شما چیه ؟؟
پدر همسرتون در قید حیات هستن؟
همسرتون برادر یا خواهر دیگه ای دارن؟
همسرتون مایل به زندگی در شهر دیگه بودند یا به اجبار شما خاضر شدن از شهر مادریشون برن؟؟
سابقه ی دعوا و کشمکش بین شما و همسرتون بوده؟
کلا رابطتون چه طوریه؟
واز همه مهمتر...ساعت کاری شما چه طوره؟در طول روز همسرتون چه مدتی رو تنها و بدون شماست؟
آقای میری شما تاپیک زدید و سوال کردید
ولی چند وقته سر نزدید ممکنه تو تعطیلات جواب شما دیر داده شده باشه و نا امید شده باشید
همونطور کهه دوستان گفتند این سایت به طور کامل نمیتونه مشکلات ریشه دار را حل کنه
ولی نظر من این هستش که شما باید خیلی واضح توقعاتتون را به همسرتون بگید و از ایشون هم بخواید که دلیل اینکه محبت خودش را ابراز نمیکنه چیه؟
شاید از شما دلخور باشه و یا انتظاری داشته که شما برآورده نکردید و ایشون ناامید شده
وقتی خوب و با ملایمت و مهربانی انتظارات همدیگر را به هم گفتید
از آن به بعد هر کدوم در رفع مسائل خودش تلاش کند و کاری به دیگری نداشته باشدو بهتره این مساله را به همسرتون هم بگید
به ایشون بگید که لازمه از امروز که انتظاراتمون را از هم فهمیدیم نه من به تو متذکر بشم و نه بالعکس
بلکه هر کدوم در برآورده کردن رضایت دیگری تلاش کنیم
و ممکن است همسر شما به مادرش وسواس داشته باشد و به ایشون حساس باشد و این وسواس بیش از حد ایشون را میتوانید با کمک مشاور حل کنید
هر موقع که حساسیت و مشغله فکری ایشون به مادرشون توسط همکاری شما و مشاور حل شد
اونوقته که همسرتون از گکردش و بودن با شما شاد میشود و با محبت تر و مسئولیت پذیر تر میشه نسبت به شما و پسرتون
در مورد سردی همسرتون میتونید از دم کرده رازیانه و یا ترشی رازیانه و یا عرق رازیانه به همراه ورزش
پیشنهاد بدهید که از اینها استفاده کنند