-
RE: با شوهر زورگو چه کنم
سلام
شما در اولين قدم بايد در پذيرش همسرتان به همين شكلي كه هست باشيد . اين حرف يعني چه ؟!
يعني هست هر آنچه كه هست
شوهر شما مثل ساير انسان ها مجموعه اي از خصوصيات مثبت و منفي است و اينطور كه شما تعريف كرديد خوب هايش به بدهايش مي چربد . در نتيجه بر روي مثبتهايش بيش از منفي هايش تمركز كنيد و ازش بابت مهر و توجه اش به شما و فرزندان تشكر كنيد و در اين زمينه به او بال و پر بدهيد به نوعي كه متوجه شود شما نيز متوجه ي خوبي هاي او هستيد و بر روي آنها تمركز داريد و آنها را پر رنگ مي كنيد .
شما مي دانيد كه همسر شما نسبت به خانواده اش حساس است . وقتي مردي خوب سرويس مي دهد درنتيجه توقع هم خواهد داشت كه شما در مقابل براي او و درخواستي كه مي كند ارزش قائل باشيد . آن هم در جلوي جمع . كه به هر ترتيب براي مرد ،مخالفت معناي نوعي شكست مي دهد .
من نمي دانم شغل شما چيست اما مي توانستيد بگويد باشه پدرت را مي برم و علي رقم اينكه جلسه دارم سعي مي كنم هماهنگ كنم و ماما ن را هم ببرم دكتر . ( در اينجا شما از مهارت كلامي استفاده كرده ايد ) در نتيجه ي اين مهارت از بي احترامي او در جمع نسبت به شما جلوگيري مي كرديد.
در هر حال همسر شما دانشجوي رشته ي كترا هست . كار مي كند و مسئوليت زندگي شما و تا حدي خانواده اش هم با اوست . اين چيزها به مرد فشار زيادي مي اورد . بهتر است اندكي انعطاف پذيري داشته باشيد و از جايگاه درك به همسرتان و زندگي تان نگاه كنيد .
با اعمال كودكانه و غيبت و تيم تشكيل دادن و .....نتيجه نخواهيد گرفت .