RE: مو طلایی دختر مامان و بابا شه
سلام مو طلایی عزیز
خیلی خوشحالم که در کمک کردن به دیگران پیشتازی و علاقه مندی که گره از مشکلات دیگران باز کنی.در حقیقت اگر از الان شروع کنی در آینده می تونی یک روانشناس سرشناس شوی
ولی یک نکته ای این میان وجود دارد و آن هم این است که در این سایت اکثر افرادی که مراجعه می کنند مشکلات خانوادگی و روحی عمیق دارند.خب مسلم است که خواندن این مطالب برای سن شما ممکن است که در کوتاه مدت جالب به نظر برسد ولی در دراز مدت به ذهن شما آسیب وارد می کند و شادی و نشاط را از زندگی شما سلب می کند.مطمئنم که شما که علاقه به مشاوره دارید کاملا متوجه منظورم شده اید.
به عبارت دیگر هر چیزی جایی دارد و هر کاری سنی.شما برای اینکه بخواهید یک روانشناس موفق بشوید باید ابتدا به اقتضای سن خود در مدسه کوشا باشید و با دوستانتان در خارج از دنیای اینترنت معاشرت بکنید ، بازی بکنید ، تفریح بکنید سپس وقی وارد دبیرستان شدید و رشته مورد علاقه تان را انتخاب کردید ، به اینجا بیایید و به ما در اینجا کمک نمایید
یک روانشناس خوب باید ابتدا خودش بتواند در دنیای خارج از اینترنت با دیگران معاشرت داشته باشد.سپس به دیگران راه معاشرت را نشان دهد.
شما تصور می کنید که تفریح و بازی وقت تلف کردن است؟
خیر این تفریح و بازی می تواند به شما خیلی چیز ها آموزش دهد و ذهن شما را پرورش دهد.در تمام دنیا دختران و پسران همسن شما به تفریح و بازی برای پرورش ذهن خود و فراگیری کار گروهی مشغولند.شما هم از این قاعده مستثنی نیستید
ما اینجا شدیدا به کمک افراد جدید ، مشتاق و پر انرژی مثل شما نیازمندیم اما نه به هر قیمتی.برای ما اول زندگی شخصی شما مهم است و سپس دیگر مسایل.
:72:
اریکس عزیز
موطلایی بیشتر وقتا به همراه مادر یا پدرش تاپیکایی رو که مناسب سنشه میخونه
خودشم کلی مشکل داره
مگه تاپیکاشو نخوندی :46:
بایدمشکلاتشو حل کنه دیگه :310:
موطلایی عزیز
دوستی که من گفتم فقط در این حده که برای هم شعر و داستان بنویسیم
اما انگار تو خیلی از من خوشت نیومد :302:
خارپشتا خیلی مهربونن ولی ظاهرشون نشون نمیده
یه شعر جدید
بنفشه و شاپرك
بنفشه ای دیدم
كه توی صحرا بود
چه خوب می خندید
چقدر زیبا بود!:72:
به سوی او رفتم
بنفشه را چیدم
بنفشه غمگین شد:302:
ومن نفهمیدم
به او چنین گفتم:
بنفشه زیبا!
بخند، چون دیگر
تو نیستی تنها
بنفشه خوبم
به من نگاهی كرد
غم دلش را او
به روی لب ،آورد:
چرا جدا كردی
ز خانه ام من را؟
دوباره برگردان
مرا به آن صحرا
مگر نمی دانی
كه شاپرك آنجاست
بدون من الآن
چقدر او تنهاست!
ز حال او من را
تو با خبرگردان
مرا به آن صحرا
دوباره برگردان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
موطلایی بیشتر وقتا به همراه مادر یا پدرش تاپیکایی رو که مناسب سنشه میخونه
:104::104::104::104::104::104:
سلام موطلايي خاله! خوبي خوشگل خانم؟ قربون موهايي طلايي خوشگلت برم! :46:
بنظر من شما اين شكلي هستي!
http://www.hamdardi.net/imgup/21952/...c795e394b0.jpg
دقيقا همينقدر خوشكل و ماماني! :46:
كي گفته شما فقط دختر ماماني؟ شما يه مامان فوق العاده و يك پدر مهربون و زحمتكش و عزيز داري و يه عالمه خاله و عمو كه ما هستيم!
موطلايي جونم! قدر ماماني رو بدون! ماماني خيلي دوستت داره و بخاطرت خيلي كارها كرده! ياالله بپر همين الان ماچش كن قربونت برم! :46: