RE: درخواست راهنمایی و کمک
این چند سوالی که براتون نوشتم رو از خودتون بپرسید، شاید علت ناراحتی همسرتون اینها باشه
آیا شما فکر می کنید که بعد از پرسیدن نظر همسرتون تصمیم آخر رو باید خودتون بگیرید؟
آیا شما فکر می کنید به خاطر اینکه تجربه و سنتون از همسرتون بیشتره در تمامی زمینه ها از همسرتون بیشتر می دونید؟
آیا شما فکر می کنید در تمامی کارها از همسرتون موفق ترید؟
آیا در یک رقابت یا مسابقه دوست دارید همسرتون یار شما باشه یا احساس می کنید همسرتون توانایی کافی نداره و باعث باخت شما می شه؟
آیا وقتی به غذای همسرتون اولین نگاه رو میندازید در ذهنتون با غذای مادرتون یا رستوران مقایسه اش می کنید؟
آیا وقتی به ظاهر همسرتون نگاه می کنید به افراد خوش تیپ و قیافه فکر می کنید؟
آیا هنگامی که کار بزرگی رو به همسرتون واگذار میکنید تردید دارید که بتونه اون کار رو انجام بده؟
تعداد پاسخ های مثبت و منفی که به سوالات بالا داده اید اصلا مهم نیست... مهم این است که دیدگاه سوالات بالا "نادرست" هستند و به نظر من وقتی چنین سوالاتی در ذهن کسی به وجود میاد یعنی دیدگاه اش نسبت به همسر و زندگیش نادرست هست. سوالات بالا مثل این هستند که شما مرتب فکر کنید که بین پدر و مادرتون باید یکی رو به دیگری ترجیح بدید، درحالیکه اگر کسی مستقیما از شما نپرسه کدوم یکی رو ترجیح می دید طبیعتا خودتون هیچ وقت به همچین موضوعی فکر نمی کنید.
آقا بهنام تازه دارید کم کم زنها رو می شناسید!!!
من خودم همیشه دوست دارم همسرم توی کارهای خونه کمک کنه ولی همیشه بعد از اینکه کاری رو انجام می ده با وجود اینکه خیلی ازش ممنون می شم ولی احساس می کنم به تمیزی و ظرافت من اون کار رو انجام نمی ده!!!!
نمونه اش همین امروز که جایی از خونه رو جارو کرده بود ولی من پشت سرش دوباره جارو کشیدم :163: خیییییییییلی از دستم ناراحت شد!!! ولی باور کنید خوب جارو نکشیده بود!!! :163:
البته من به زبون ایراد نمی گیرم ولی خودش می گه همین که پشت سر من دوباره اون کار رو انجام می دی خیلی برام ناراحت کننده ست!!!
ما زنها اینطوری هستیم دیگه!!! چه می شود کرد؟؟ نکته بین تر هستیم، مردها کلی بین هستند، حتی در نظافت خانه!
راستش اگه راه حل این مشکل پیدا بشه، شوهر من هم خیلی خیلی از پیدا شدنش خوشحال می شه!!!
سلام:72:
من فکر می کنم اشتباهات شما در گذشته و اینکه هوای همه رو داشتی جز همسرت و باعث شده که همسرت کمی افسرده بشه. به نظرم بد نیست با هم یک مشاور برید.
در ضمن دل همسر و به دست اوردن فقط کمک در منزل نیست. بالاخره شما که 12 سال با این خانم زیر یک سقف زندگی کردی می دونی چی خوشحالش می کنه. همان کار و انجام بده.
برای چیزایی که دلش نمی خواد انجام بده اصرار نکن.
یادمه دوستی داشتم که اوایل زندگی با نداری شوهر ساخت گاهی اونقدر پول تو خونه نداشتن که نان تهیه کنه با همه اینا ساخت بعد از 11 سال زندگی تازه وقتی خونه و ماشین خریدن و زندگیشون داشت سر و سامان می گیرفت خانم بنای ناسازگاری گذاشت. وقتی رفتن مشاور مشاور گفت تمام انرژی خانم ته کشیده همش و تو اوایل زندگی خرج کرده باید تجدید قوا کنه.
و همین شد که گاهی شوهرش بچه ها رو می ذاشت خونه مادرش و مثلا 1 روزه یا 2-3 روزه با همسرش به سفرهای کوتاه می رفت و این کار و خیلی غیر منتظره انجام می داد. کم کم همسرش نشاط سابق و به دست اورد و حتی بهتر از اول شد.
شما هم امتحان کنید ضرر نداره.
موفق باشید:72:
اقای بهنام
ضمن تایید صحبتهای سیسیلی عزیز نکته ای که به ذهنم رسید این هست که
محبت کلامی واسه ی خانمها از اهمیت فوق العاده ای برخورداره یعنی ممکنه آقا در عمل به خانمش محبتش رو نشون بده اما این مساله خانم رو از محبت کلامی بی نیاز نمیکنه پس سعی کنید در کنار کارهایی که واسش میکنید از مهارتهای کلامی هم بهره بگیرید
[color=#808000]اینو هم بگم که خانمها دوست دارن شوهرشون نازشونو بخره اگه گاهی در مقابل محبت هاتون با اخم ایشون مواجه شدید سریع دلسرد و ناراحت نشید بلکه بهتره بدون اینکه خسته بشید به محبتتون ادامه بدید تا به نتیجه برسید :72:
یه سوال همسرتون از اول تو جمع ساکت بودن اگه این طوره حق ندارید ایراد بگیرید چون بعضی ها شلوغی رو دوس تدارن و از خصوصیاتشونه که باید قبلا می دونستید با یه آددم درون گرا ازدواج می کنید اما اگه بعدها این طور شدن معلومه مشکل روحی دارن در این صورت دوستان راهنمایی کردن
از همه ي شما ممنونم كه راهنمايي ميكنين.
ما دو بار تا مرحله طلاق بيشرفتيم كه يكبارش خيلي جدي بود و از طرف دادكاه رفتيم مشاوره ودو ماهي طول كشيد.توي مدت مشاوره جيزاي خوبي ياد كرفتم كه تا الان هم دارم ادامه ميدم.
يكي از دوستان به اسم خانم نكار يه سري سوالاتي بالا مطرح كردن كه اكثرش در مورد من صدق ميكنه ميخواستم بيشتر تو اين زمينه بدونم راه حل اين موضوع جيه اكه دوستان محبت كنن و بيشتر راهنماي كنن ممنون ميشم .
سلام
من 29 سالمه 3سال ازدواج کردم وتو این مدت خیلی اختلاف با همسرم داشتم البته در صد خیلی بالائی خودم مقصر بودم ما ازتهران به خاطر شرایط شغلی شوهرم به شهرستان امدیم که البته برای من خیلی سخت هست اما کنار امدم وخودم هم مشغول به کار هستم الن حدود 1ماه مشکل جدی پیدا کردیم من خانوادم همیشه از نظر مالی حمایتمون میکردن ومن همیشه اینو به شوهرم میگفتم الن شوهرم لج کرده ومیگه میخوام برم خونه پدر بزرگم که در همیم شهر هست وخالیه زندگی کنم وتمام حقوقمو بذارم برای تو که لباس بخری غذای خوب بگیری و....... که دیگه کسی سرم منت نذاره اون خونه خیلی قدیمیه وتقریبا غیر قابل سکونت ولی هرچقدر ازش معذرت خواهی کردم قبول نمیکنه به نظرتون من چه کار کنم که شوهرم پشیمون بشه از رفتن به اون خونه
سلام رامون عزیز
ما مردها اصولا از اینکه ازمون به خاطر کار و تلاشی که انجام میدیم و پولی که به خونه میاریم (هرچند کم ) تشکر و قدر دانی بشه خیلی خوشحال میشیم و در واقع جون دوباره میگیریم .
اکثر ماها دوست داریم که خودمون به عنوان یه مرد نون آور خونه باشیم و از اینکه چتر حمایتی مخصوصا از نظر مالی دیگران رو رو سر خودمون داشته باشیم احساس حقارت می کنیم ( لا اقل من یکی که اینطوریم ) . فکر میکنین همسرتون از این دسته مردها باشه ؟ تا حالا از این موضوع که خونوادتون از شما حمایت میکنن ابراز نگرانی نکردن ؟
نوشته بودین که همسرتون میگن که میخوام برم توی اون خونه که همه پولمو بدم به تو که بری لباس بخری و ...
یه سئوال میتونم به پرسم : انتظار شما بیشتر از سطح درآمد همسرتونه ؟
میشه بیشتر از همسرتون بگین
رامون عزیز امیدوارم که با صبر و پشتکار مشکلات شما هم حل بشن.
برای اینکه در مورد موضوع خودتون از دوستان راهنمایی بگیرید لطفا یک موضوع جدید درست کنید و سوالاتتون رو توی اون بخش بپرسید. :325:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط behnamj
از همه ي شما ممنونم كه راهنمايي ميكنين.
ما دو بار تا مرحله طلاق بيشرفتيم كه يكبارش خيلي جدي بود و از طرف دادكاه رفتيم مشاوره ودو ماهي طول كشيد.توي مدت مشاوره جيزاي خوبي ياد كرفتم كه تا الان هم دارم ادامه ميدم.
يكي از دوستان به اسم خانم نكار يه سري سوالاتي بالا مطرح كردن كه اكثرش در مورد من صدق ميكنه ميخواستم بيشتر تو اين زمينه بدونم راه حل اين موضوع جيه اكه دوستان محبت كنن و بيشتر راهنماي كنن ممنون ميشم .
خوب معلومه دیگه باید برعکسش باشید یعنی دیدگاهتون رو عوض کنید.