RE: شديدا نياز به مشاوره و راهنمايي دارم
اصلا مهم نیست که توی چه سن و سالی هستید. دنبال چیزی برید که خوشحالتون کنه. هر رشته ای که بتونه شما رو از نظر روحی ارضاء کنه میتونه براتون در آمد ساز هم باشه. اگر خوب نگاه کنید در همه رشته ها یک آدم از دیگری موفق تره و علتش همه عشق و علاقه اون فرد هست. اما مواظب باشید که در حد توانتون باشه یعنی باید ببینید چقدر میتونید درس بخونید؟ و چقدر مغز و ذهنتون یاریتون میکنه. بنابریان ممکنه رشته دندانپزشکی کمی دشوار باشه اما اگر مطمئن هستید که از پسش بر میآید . بسم الله دست بکار شوید.
سلام
نقل قول:
رشته هایی که خودتون دوست دارین رو پیشنهاد میدین ؟؟؟؟!!
نه برادر من
اتفاقا از اين رشته اصلا خوشم نمياد
با توجه به واقعيت بازار كاري كه ديدم ميگم
ضمن اينكه اينا صرفا يه پيشنهاد بود
رشته آمار رو مي دونم بازار كار داره و رشته مهندسي صنايع هم ميدونم آسونه و بيشتر دخترا ميرن و بازار كار هم داره
در واقع صنايع نوعي مديريت صنعت هست با ارتباط با صنعت قوي تر
گاهي انسان مجبوره كاري رو بكنه كه خوشش نمياد تا بعدا به چيزي برسه كه خوشش مياد و اين هميشه بد نيست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط احمد علي
گاهي انسان مجبوره كاري رو بكنه كه خوشش نمياد تا بعدا به چيزي برسه كه خوشش مياد و اين هميشه بد نيست
از کجا معلوم که بعدا خوششون بیاد؟!!
من تا حدودي با آقاي احمدعلي موافقم
دوست خوبم خوب فكراتو بكن اما به نظرم رشته هاي تجربي به شدت زمان ميبره تا بتوني از توش پول دربياري ...
از تجربه ي ديگران هم استفاده كن من تو خانواده و فاميلم تا بخواهي دكتر دارم و همه ناراضين برادرم، داييم ، دخترخالم و ...
واقعا هيچ كدوم راضي نيستند برادرم الان بعد از 17سال درس خوندن و كار كردن تازه داره كمي پولدار ميشه اونم نه در حدي كه جواب اين همه زحمت و شب بيداريها رو پر كنه...
اگر پول برات مهمه تجربي رو ولش كن ...
اگر پول برات مهم نيست و جذابيت كار و خلاقيت و ... برات مهمه ميتوني به تجربي هم فكر كني كه با توجه به اينكه حسابداري خوندي و ذهن رياضيت خوبه "ژنتيك" بهتر از پزشكي و ... هست
حرف آقاي احمدعلي رو اصلاح ميكنم بااجازه:
گاهي انسان چيزي رو دوست داره كه نميدونه چيه و اگر بدونه چيه دوست نخواهد داشت و گاهي انسان چيزي رو دوست نداره اما بعدها تلاشش به نتيجه ميرسه و احساس رضايت ميكنه
دوستان عزيز از اينكه من را رهنمايي ميكنيد خيلي خرسندم :)چون واقعا كسي را ندارم كه در مورد اين موضوع باهاش مشورت كنم :122: حداقل يك آدم با تجربه ولي ميدونم تو اين تالار افرادي با تجربه هاي متفاوت تاپيك من را مي خوانند وبا صداقت به من در انتخاب درست كمك ميكنند.
هدف من از اين تصميم ارضاي نياز علمي است واين كه كاري مثل حسابداري با روحيه كسل من سازگار نيست واگر بخواهم تغيير رشته بدم فقط براي رشته هاي تجربي دوست دارم تلاش كنم واون هم بخاطر تمايل و كششي است كه از بچگي به اين رشته ها دارم و گرنه همين رشته حسابداري خيلي بهتر براش كار پيدا مي شود .
واگر الان اين تصميم را گرفتم چون تازه به يك ثبات فكري رسيدم.
فقط مي خواهم بدونم كه دارم كار درستي مي كنم و ارزش صرف وقت و هزينه را دارد و همينطور بازار كار خيلي برام مهم است . در ضمن من در دبيرستان درسم خوب بودولي با اين همه سال فاصله مي ترسم اگر خيلي خوب هم درس بخونم ولي نتيجه مطلوب را نگيرم و يك سال ديگر عقب بيفتم.
دوست دارم زودتر به يك نتيجه قاطع برسم چون تا 2 ماه ديگر كنكور كارداني به كارشناسي است ونمي دونم قبول شدم برم يا نه ( البته شرايط مالي من جوري شده كه بتوانم هزينه هاي دانشگاه را بدهم) يا اينكه از الان بشينم براي كنكور بخونم البته تواين چند روز يك دوره كوچيك كردم چون موقع امتحانهاي پايان سال است ومن با خواهر زاده ام در سهاي فيزيك و رياضي را كه توشون خيلي ضعيف بود به طو ر كامل كار كردم.
از دوستاني كه به من رشته هايي را پيشنهاد مي دهند خيلي ممنون هستم ولي من هدفم همون رشته هاي سنگين تجربي است براي همين است كه خيلي ترديد دارم .
دوست عزيزم100maah همين مواظب باشيد ها من را دچار ترديد كرده ومي ترسم يك سال وقت بگذارم ولي بي نتيجه باشد از طرفي هم در آينده افسوس بخورم كه چرا تلاش نكردم ميدونيد اگر از اينكه شرايط بدتر بشه نمي ترسيدم از همين الان تصميم مي گرفتم و شروع ميكردم به خوندن و از اينكه نتيجه هم نمي داد ناراحت نميشدم حداقل ميگفتم براي رسيدن به هدفم تلاش كردم ولي الان ميل و اشتياق من زياد است ولي شرايط بد است.
دوستان كمك كنيد تا راه عاقلانه را انتخاب كنم . :316:
با تشكر از شما :72: :72: :72:
:72: :72:
:72:
دوست خوبم
منظورت از اینکه میترسم شرایط بدتر بشه چیه؟شرایط خونوادتون هست که مجبور بشید کنارشون باشید یا مسایل مالی ؟
شما در حال حاضر شاغل نیستید؟
یادم میاد پیش دانشگاهی که بودم و سال اول کنکورم بود چنان مغرور و سرمست از خودم و مدرسه نمونه ام بودم که همیشه خودم رو جزء برترین ها می دیدم. اون سال قبول نشدم و رتبه ام از خیلی از بچه های ضعیف کلاس هم کمتر شد. همه می گفتن با همین رتبه یه رشته ای رو انتخاب کن وگرنه سال بعد رتبه ات بدتر میشه. خیلی از شواهد هم حرف اونها رو تصدیق میکرد.
اما من سال بعد با یک برنامه ریزی خوب (تفریحاتم هم به جاش) رتبه خیلی متفاوتی بدست آوردم که تونستم تو رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول بشم. جالب اینه که اون سال سالی پر از اتفاقات بد خونوادگی هم بود و شرایط بدی داشتم.
دنبال جواب بله یا خیر از دوستان نباشید. همه چی به خودتون بستگی داره. هر انتخابی ریسکی رو به همراه داره. خودتون و تواناییهاتون رو بسنجید. اگر واقعا پای علاقه در میونه هر رشته ای که بخواید می تونید نتیجه بگیرید. اگر امسال نشد سال بعد حتما می گیرید.
فقط عاقلانه فکر کنید. اینکه واقعا علاقه و استعدادش رو دارید و یا اینکه تحت تاثیر تعاریف بیهوده از رشته ها هستید؟
کاش تاپیکی هم در مورد ازدواج با شرایط خاصتون باز میکردید. تا ندانسته خودتون رو محروم نکنید :72:
نقل قول:
حرف آقاي احمدعلي رو اصلاح ميكنم بااجازه:
گاهي انسان چيزي رو دوست داره كه نميدونه چيه و اگر بدونه چيه دوست نخواهد داشت و گاهي انسان چيزي رو دوست نداره اما بعدها تلاشش به نتيجه ميرسه و احساس رضايت ميكنه
سپاس
اما هرکس مسئول گفته های خودشه:72:
سلام BM shadi عزیز
باید بگم انتخاب سختی دارید...
انتخاب منطقی از نظر زمان رسیدن به هدف , بدون شک حسابداری هست.ادامه تحصیل کارشناسی. در ارشد می توانید اقتصاد بخوانید و تا دکترا ادامه بدید...
هدف رویایی هم ادامه تحصیل در رشته های تاپ ( مثل بیوتکنولوژی) هست... طول زمان تحصیل و نیاز مالی برای تامین کتب مربوطه و... از جمله موانع بزرگ هست.( البته دانشگاهی مثل شهید بهشتی تا حد امکان شما رو ساپورت خواهد کرد)
و اما چرا ازدواج نمی کنید؟ هر مشکلی راه حلی داره.
بهترین راه این هست که سعی کنید مانع ازدواج رو برطرف کنید و در رشته حسابداری ادامه تحصیل بدید
راه حل دوم همانطور که گفتم.... عمر خودتون رو صرف علم کنید ... به رشته بیوتکنولوژی برید و تا اخر ادامه بدید ... انشالله که روزی کار بزرگی برای انسان ها بکنید ... مثلا مشکلی از مشکلات را در زمینه سرطان حل کنید ...
ولی سعی کنید در برداشتن مانع ازدواج مایوس نشوید... حالا هر مشکل جسمی که میخواد باشد... اگر مشکل روحی باشد که راحتتر میشه اونرو حل کرد
دوستان من مي دونم كه رشته هاي پزشكي خيلي وقت گير وسخت است و حتي بعضي از پزشكان را ميشناسم كه وضعيت ماليشون با توجه به زحمتي كه براي درس خوندن كشيدن در سطح بالايي نيست ( البته اين در مورد پزشكان عمومي است) براي همين دندان پزشكي و دارو سازي انتخاب كردم و اين را هم ميدونم كسي كه همين حسابداري ادامه بده ميتونه موفق بشه البته خيلي به علاقه ومهارت بستگي داره وفقط يكجور علاقه وكشش كه از بچگي تو وجود من بوده من را به اين فكر واداشته دوست دارم دوستاني كه آگاهي وتجربه دارند من را در جريان معايب ومزاياي اين تصميم قرار بدهند تا اينكه بدونم به علاقه و اشتياق خودم بها بدهم يا اينكه اين علاقه را ناديده بگيرم ومثل خيلي از آدمها با توجه به شرايط زندگي خودم را بسازم. ( شرايطي كه براتون شرح دادم)
دوست عزيرمlifeisbeautiful من اصلا دنبال جواب بله يا خير از دوستان نيستم فقط دوست دارم كساني كه تجربه دارند من را در جريان معايب ومزايا اين تصميم قرار دهند تا بتوانم يك تصميم منطقي بگيرم ودلم نمي خواهد وقت و عمرم بيش از اين با امروز و فردا كردن ها تلف شود .
در ضمن رشته بيوتكنولوژي رتبه تك رقمي مي خواهد.
ميدونيد از اينكه براي رسيدن به مطلوب مورد نظرم تلاش نكردم ناراحت هستم. ودوست دارم به يك آرامش نسبي برسم ويك تصميم بر اساس منطق بگيرم تا در آينده افسوس نخورم.:(