RE: آیا گناه من اینه که نجیبم؟
سلام ببخشید که مثل پارازیت اومدم وسط بحثتون اما یه مشکلی دارم که ازتون کمک میخوام
من چندروره که عضو شدم ولی نمیدونم چه جوری و کجا باید مشکلمو مطرح کنم . یعنی هر چی توی صفحات میگردم فقط مثل همین الان یه جا برای پاسخ دادن به سؤال کس دیگه پیدا میکنم پس سؤال خودمو کجا تایپ کنم؟و چه جوری و از کجای سایت وارد بشم؟ بازم معذرت میخوام. اگه راهنماییم کنید ممنون میشم. من تا توی هیچ تالاری فعالیت نداشتم و وارد نیستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط innocent
سلام ببخشید که مثل پارازیت اومدم وسط بحثتون اما یه مشکلی دارم که ازتون کمک میخوام
من چندروره که عضو شدم ولی نمیدونم چه جوری و کجا باید مشکلمو مطرح کنم . یعنی هر چی توی صفحات میگردم فقط مثل همین الان یه جا برای پاسخ دادن به سؤال کس دیگه پیدا میکنم پس سؤال خودمو کجا تایپ کنم؟و چه جوری و از کجای سایت وارد بشم؟ بازم معذرت میخوام. اگه راهنماییم کنید ممنون میشم. من تا توی هیچ تالاری فعالیت نداشتم و وارد نیستم
سلام.
اول تشریف ببرید "صفحه اصلی انجمن"، بعد با توجه به نوع سوالتون(روابط دختر پسر، ازدواج، نامزدی و...) روی بخش مربوط کلیک کنید، از اونجا دکمه ای هست به نام "موضوع جدید" اونجا میتونید تاپیک خودتون رو ایجاد کرده و سوالتون رو بپرسید.
:72:
سلام طره جان
من برخلاف دوستان معتقدم که اگه شما به پوشش چادر اعتقاد دارید و دوست دارید که همسر و شریکتون هم همچین اعتقادی داشته باشه، هرگز پوششتون رو عوض نکنید. چون در اینصورت مردی با یک نگرش متفاوت شما را انتخاب خواهد کرد.
همین الان هم مردانی هستند که دوست دارند همسرشان چادری باشد و سراغ همچین دخترانی می روند.
شما تنها زمانی پوششتان را عوض کنید که اعتقاد و نگرشتون به این موضوع تغییر کرده باشد و نه بخاطر یافتن خواستگار.
در تکمیل عرایضم، بنده هم چادری بودم و هستم و 31 سالگی ازدواج کردم و البته سنتی. و با اینکه همیشه چادر داشتم، همسرم شرط کرد که بعد از ازدواج هم هیچ وقت حجابم رو به مانتو تغییر ندهم.
من هم در دوران تجرد و هم اکنون هم گاهی به این موضوع فکر می کردم که با این وضع حجاب، شاید برای دختران محجبه که جزء گروهی هم نیستند مثل بسیج و امثالهم که در معرض دید افراد چادری پسند باشند، انتخاب شدنشان شاید محدود شود. ولی وقتی با دقت به اطرافم نگاه می کردم، دوستان و همکاران همسن خودم را می دیدم که پوشش های اندام نما و جنس مخالف پسند دارند ولی همچنان مثل بنده چادری مجرد بودند و عکس آن هم وجود داشت.
در ضمن خود من با اینکه چادری بودم، پیشنهادهای مستقیم به خودم رو هم داشتم و اصلا هم جلف نبودم. البته که شاید اکثر آن پیشنهادها صرفا برای دوستی بوده باشد و چه بهتر که اصلا نباشد.
بنظرم شما روی پیشنهادهای سایر دوستان مبنی بر فعالیت های اجتماعی که شما را در جمع مطرح می کند یا بهبود روابط اجتماعی و سخنوری تان حتی در مجلس های زنانه و امثالهم کار کنید.
در ضمن ازدواج های سنتی هم اگر به درستی مراحل انتخاب صورت بگیرد، می تواند سیار خوب هم باشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط طره
سلام
از جوابای خوبتون ممنون. اول باید در جواب فرهنگ عزیز بگم در واقع من جز افراد خیییلی خوشگل طبقه بندی نمیشم که بخوام شامل اون موردی که گفتید بشم اما به طور کلی قیافه و تیپ مناسبی دارم و البته چادری هستم و نمیخام که نوع پوششمو تغییر بدم. در ضمن منظور از جذب هم اون نوع روابطی که فقط برای وقت گذرونیه نبود که به هیچ وجه تمایلی به این جور روابط ندارم، اما دوس دارم بعد از گذشت 27 سال از زندگیم حداقل یه نفر به خودم پیشنهاد داده باشه نه اینکه فقط از طریق خانواده خواستگار داشته باشم. پسر دم بخت؟ راستش من حتی یه موردم سراغ ندارم که به درد من بخوره:302:
eng.aydin عزیز از جواب شمام خیلی ممنونم. راستش همون طور که گفتم من کلا آدم کم حرفیم و در جمع خصوصا جمع غریبه نمی تونم توجه افرادو خیلی به خودم جلب کنم البته دوستای صمیمیم از رابطه شون با من خیلی احساس خوبی دارن. در واقع شاید بتونم بگم شخصیتم درون گراست خب شخصیتمو که نمیتونم عوض کنم.چه کار میشه کرد؟ :325:
در ضمن در حال حاضر تو محیطی فعالیت ندارم که بتونم با آقایون در تماس باشم.
سایر دوستان هم نظرات بسیار خوبی دادند.
شما باید بدنبال روش هایی باشید که در کمال متانت پوششی و رفتاری توجه دیگران را بخودتان جلب کنید
سلام دوست خوبم. شما در مقابل آقايون همونطور رفتار كنيد كه هستيد. ارزش نجابت شما خيلي بيشتر از شوهره. فقط بهتره در برخورد با آشنايان و دوستان گرم تر و با اعتماد به نفس تر باشيد تا به عنوان موردي خوب براي ازدواج بيشتر به چشم بياين و پيشنهاد بشين. خداوند پاداش اين نجابت رو حتما به شما خواهد داد.
سلام
من با عوض کردن پوشش یا رفتار برای جلب دیگران مخالفم
به نظر من باید اول به این سوال جواب بدی که چرا ازدواج سنتی را قبول نداری؟ باتوجه به اینکه گفتید خواستگار دارید پس چرا می خواهید کسی مستقیم بهتون پیشنهاد یدهد؟
اگر دیلیش اینه که افرادی که بطور سنتی به خواستگاریتون میاند با آنهایی که شما انتظار دارید متفاوتند می توانید بیشتر به این فکر کنید که در چه محیطهایی بالقوه ممکنه با این افراد آشنا بشید (یا اگه میتونید بگید از چه خانواده هایی ممکنه باشند ببینید در چه محیطهایی ممکنه مادر یا خواهر این افراد باشند ) و فعالیتتون را در این محیطها بیشتر کنید
من خودم همیشه از دختر خانمهای محجبه بیشتر خوشم میامد (به لحاظ سنگینی، حجب و متانتشون) ولی هیچ وقت مستقیم از هیچ کس خواستگاری نکردم چون معمولا اعتماد سازی سخته و این قضیه میتونه حواشی زیادی داشته باشه. می خواهم بگم اگه کسی از شما مستقیم خواستگاری نمی کنه دلیل این نیست که هیچ کس شما را نمی بینه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط eng.aydin
سلام .
مشکل نجابت شما نیست . خیلی ها هستند که نجیب هستند و اتفاقا خیلی جذاب
ببینید جذابت چند فاکتور مهم داره:
1- نوع حرف زدن شما
2- محتوای حرف های شما
3- نوع برخورد ها و حالات بدن شما در هنگام صحبت کردن ، راه رفتن و ...
4-نوع نگاه شما به طرف مقابلتون که ایا نگاهتان فکر طرف مقابلتان را جذب می کنید( به طرفتان احترام می ذارید؟)
5-عکس العمل شما در مواقع مختلف( دیدن جنس مخالف و... ایا ریلکس هستید؟)
6- زیبایی ذاتی شما
7- زیبایی که ناشی از سلیقه و منظم بودن شما باشه( نه ارایش هایی که از عرف خارج بشه... در هر مکان باید با توجه به او شرایط اماده شد...)
8- خوش کلامی شما
9- باهوش بودن شما ( مردان به زنان با هوش بسیار جذب می شوند ، این باهوش می تواند بصورت حضور شما در بحث های مختلف در جامعه باشه)
و...
همه موارد بالا در کنار نجابت انسان می تونن فردی بسیار مقبول جامعه رو تحویل بدن.
تعریفتان از نجابت تا حدودی درست هست ولی باید بخش هایی که گفتم رو ، روش فکر کنید
موفق باشید
بسیار عالی . من شما رو میشناسم از حرف زدنتون شناختمت:104::227:
من یه خواهری دارم که شرایط شما رو داشت اونم سنتی بود و پایبند و تو سن 31 سالگی یه ازدواج سنتی کرد الان هم خدا رو شکر خیلی خوشبخته :305::310::310::310::310::310::310::310::310:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سید1387
سلام
من با عوض کردن پوشش یا رفتار برای جلب دیگران مخالفم
به نظر من باید اول به این سوال جواب بدی که چرا ازدواج سنتی را قبول نداری؟ باتوجه به اینکه گفتید خواستگار دارید پس چرا می خواهید کسی مستقیم بهتون پیشنهاد یدهد؟
اگر دیلیش اینه که افرادی که بطور سنتی به خواستگاریتون میاند با آنهایی که شما انتظار دارید متفاوتند می توانید بیشتر به این فکر کنید که در چه محیطهایی بالقوه ممکنه با این افراد آشنا بشید (یا اگه میتونید بگید از چه خانواده هایی ممکنه باشند ببینید در چه محیطهایی ممکنه مادر یا خواهر این افراد باشند ) و فعالیتتون را در این محیطها بیشتر کنید
من خودم همیشه از دختر خانمهای محجبه بیشتر خوشم میامد (به لحاظ سنگینی، حجب و متانتشون) ولی هیچ وقت مستقیم از هیچ کس خواستگاری نکردم چون معمولا اعتماد سازی سخته و این قضیه میتونه حواشی زیادی داشته باشه. می خواهم بگم اگه کسی از شما مستقیم خواستگاری نمی کنه دلیل این نیست که هیچ کس شما را نمی بینه
باید به هدف موضوع بیشتر فکر کرد نه راه رسیدن به ان که بخواهد سنتی باشد یا امروزی( با رعایت عرف خانواده) ... هدف خوشبختی ابدی انسان هست
مطمئنا اگر فردی که بدنبال خوشبختی هست باید اگاهی در مورد ازدواج کسب کند و انتخابی مناسب داشته باشد.
ولی با این نظر سید مخالفم که گفتن "من با عوض کردن پوشش یا رفتار برای جلب دیگران مخالفم "
واقعیت این هست برای زندگی در جامعه انسانی باید مقبول انسان ها بود... البته مقبولیتی که متقابل مقبولیت الهی نباشد. امیدوارم منظورمو رسانده باشم. مطمئنا درون گرایی یک ویژگی خاص هست که باعث تولد فیلسوفان و دانشمندان بزرگ شده... ولی باید این درون گرایی را کنترل کرد تا باعث منزوی شدن فرد نشود. مشکل این خواهر خوبمان هم به هیچ وجه حجاب و متانت نیست( اتفاقا امتیاز هست) مشکل بعضی مهارت های اجتماعی هست که در پست اولم هم گفتم
نقل قول:
بسیار عالی . من شما رو میشناسم از حرف زدنتون شناختمت:104::227:
سلام. یعنی حرف زدن من اینقدر تابلوست؟:311: بنده شما رو نشناختم فقط خواهشا در پست خصوصی نظر بدید . امکان فرستادن یک پست برای عضو های عادی وجود داره. اولش باید صندوق و سطل اشغال را کاملا خالی کنید.
نه فكر كنم يكم موضوع قاطي شد
من منظورم اين بود كه ادم نبايد براي خوشامد ديكران شكل عوض كنه
اما قبول دارم بايد مهارتهاي اجتماعي را زياد كرد
من خودم هميشه از دخترهاي سرزنده و شاداب واجتماعي خوشم امده و فكر مي كنم براي خيلي از اقايون اينها ملاك باشه
سلام
قبل از حرف هاي خودم لطفا اين لينك ها رو بخون
كلي سرچ كردم براتون
نداشتن خواستگار 1
نداشتن خواستگار 2
نداشتن خواستگار 3
نداشتن خواستگار 4
نداشتن خواستگار 5
قسمت
خواستگار در محل هاي مختلف
نقل قول:
من برخلاف دوستان معتقدم که اگه شما به پوشش چادر اعتقاد دارید و دوست دارید که همسر و شریکتون هم همچین اعتقادی داشته باشه، هرگز پوششتون رو عوض نکنید. چون در اینصورت مردی با یک نگرش متفاوت شما را انتخاب خواهد کرد.
تاييديه رسمي دي:
اگه شما پوششت رو تغيير بدي خوب كسي كه شما رو مي پسنده ميگه ايشون خيلي روي حجابشون تاكيد ندارن و ممكنه بعضي وقتها هم اگه ايجاب كنه بزارن كنار
بعضي ها هم مثل من اگه بدونن كه دختري در مواقعي براي شرايطي حاضر شده حجابش رو بزاره كنار نظرشون برمي گرده
نقل قول:
بنظرم شما روی پیشنهادهای سایر دوستان مبنی بر فعالیت های اجتماعی که شما را در جمع مطرح می کند یا بهبود روابط اجتماعی و سخنوری تان حتی در مجلس های زنانه و امثالهم کار کنید.
دقيقا
بايد توي جمع هايي بريد كه ديده بشيد
چه مي دونم، مسجدي، هيئتي، بسيج يا هر جاي ديگه مطابق معيارهاي شما هم هست
در مورد اينكه كسي شما رو ببينه هم، مطمئنن خيلي ها شما رو ديدن
زنداني نبودين كه رفت و آمدي نبوده باشه