ممنون به خاطر پاسخ، اما باید به اطلاعتون برسونم که موارد ذکر شده در بالا پایه علمی ندارد و زیاد جدی نگیریدش... اما برای سرگرمی خوب است!نقل قول:
نوشته اصلی توسط arix
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون به خاطر پاسخ، اما باید به اطلاعتون برسونم که موارد ذکر شده در بالا پایه علمی ندارد و زیاد جدی نگیریدش... اما برای سرگرمی خوب است!نقل قول:
نوشته اصلی توسط arix
sensei عزیز سرگرمی چیه؟
وقت کردی حتما به سایتهایی دراین مورد سر بزن.
هیچ وقت 100% گفته نمیشه ولی خب من خودم خیلی امتحان کردم وتحقیق!
وجالب اینکه حتی به یک مورد خلاف این مطالب برنخوردم.
این مطالب کاملا علمیه طوری که باراول اینارو از زبان دوستی شنیدم که دکتر معالجش بهش گفته بود!
ممنون از همه دوستان
اگه فرض کنیم این معیارها درسته!! من به نظرم آدم سردی باشم(اگر چه الان احساس می کنم خیلی آتیشیم احتمالا به خاطر تجرده! :227:)
حالا سوال بعدی اینه که سردی یعنی چی؟ یعنی مثلا فرد تمایل به رابطه کمتر داره ؟ یا گرمی چی؟
بعد اینکه احتمالا این خصلت آدمها هم مثل همه چیزهای طبیعت 0-1 نیست فکر کنم اکثر ما حد وسط باشیم، نه؟
حالا اگه یک نفر، مثلا من که سردم، سرد باشه باید با یک سرد ازدواج کنه؟ اگه نشد تا چه حدی از گرم بودن قابل قبوله؟
چه سرد و گرمی شد :311:
ببخشید فقط من یک سوال برام پیش آمد که چه جوری شما این موارد را امتحان کردیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط آریاناng
به این سایت ها سر بزنم؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط آریاناng
دوست من! اغلب مطالبی که در اینترنت به اسم روانشناسی گذاشته می شود، اغلب بدون پایه های پژوهشی و تجربی بوده و برای یک فرد متخصص به راحتی قابل تشخیص است! این چنین مباحثی هم در حول و حوش دهه 50 میلادی در مباحث روانشناسی شخصیت قسمت تیپ شناسی بحث میشد که در زمان های بعد، به علت کمبود شواهد تجربی از متون روانشناسی جدید (شخصیت) حذف شد و شما در منابع جدید چنین مباحثی رو نمیبینید.
اگر میخواید مطمئن بشید که مطلبی معتبر و علمیه شناسنامه ی اون رو بررسی کنید. اگر منبع معتبری نداشت اصلا وقتتون رو برای خوندنش هم تلف نکنید. برای مثال من به لینک وبلاگ مورد اشاره مراجعه کردم، اما باز هم به منبع اصلی اشاره نشده بود! فقط یک مطلب کپی از منبعی نامعلوم!!!(برای مثال در ذکر منبع علمی چنین عمل می کنند "شفیع آبادی، عبدالله، 1387، راهنمایی و مشاوره، مفاهیم و کاربرد ها، تهران، انتشارات رشد)
اگر چنین شیوه ذکر منبعی دیدید، میشه روش حساب کرد وگرنه...
الان اینترنت و بازار پر از کتاب های سرکاری شبه روانشناسی هست که صرفا برای اهداف تجاری چاپ شده و با نام های جذاب به فروش میرند، مثلا: اعتماد به نفس در 7دقیقه! چگونه در 10 روز میلیونر شویم؟!، روابط صمیمانه در دو روز!:311:
زیاد جدی نگیرید دوست من... :72:
به نظر میرسه اصلا این قضیه قابل سنجش نیست نه؟!!
پس اصلا جایی برای بحث قبل ازدواج نداره باید منتظر بود تا بعد ازدواج ببینیم چی میشه :311:
آقای سید 1387
در مسائل جنسی بیشتر از اینکه سرد و گرم مزاجی مهم باشه مهارتهای جنسی مهمه.
شما اگر می خواهید کاری قبل از ازدواج بکنید بهتره با مراجعه به یک مشاور مهارتهای جنسی رو اموزش ببینید. البته بهتره اینکارو در دوران عقد انجام بدید.
در کنار مهارتهای جنسی ، عشق، احترام ، صبر، ارامش و محبت و صراحت بیان در زندگی روزمره به گرم شدن روابط جنسی کمک می کنند.
می تونید در اینده با دوستی همراه با همسرتون مهارتها رو بیاموزید .
اگر باز هم اصرار دارید بدونید که گرم مزاجید یا سرد مزاج می تونید باز هم به یک مشاور مراجعه کنید. اونها تستهایی برای تشخیص این خصوصیت دارند.
خیلی واضحه.یعنی به نظرتان یک شخص که به زور صحبت می کند ، همه اش سرش پایین است و همه ی کارهایش را با نهایت متانت و سنگینی انجام می دهد با کسی که همه اش فعاله ، اصلا نمی تواند یکجا بنشیند و همه اش می گوید و می خندد یکیه؟
نقل قول:
کسی که گرمه اینجوری نیست که همه جا مثل یخ باشه ولی یهو توی روابط زناشوییش گرم بشه.اونی که گرمه توی همه کارهاش گرمه و اونی که سرده هم همیشه سرده