-
گفتم مادر..
گفت جانم…
گفتم درد دارم..
گفت دردت به جانم..
گفتم گرسنه ام..
گفت بخور از سهم نانم…
گفتم کجا بخوابم؟؟
گفت روی چشمانم…
اما یک بار نگفتم من خوبم ، من شادم،،
همیشه از درد و رنج گفتم!!
به سلامتی مادر،،
برای اینکه دیوارش از همه کوتاه تره،،
هیچ وقت نگفت من، همیشه گفت بچه هام…..
روز مادر ،، این گل زیبای خلقت مبارک….
-
مادر زیباترین واژه هستی
- - - Updated - - -
منبع: روزنامه شرق
-
جبريل به عرش نقش کوثر زده است
طوبي گل تسبيح به پيکر زده است
ازخانه کوچک محمد( ص ) امشب
خورشيد زمين وزمان سر زد است
بنده ام علاقه مندم اين روز مبارک وفرخنده را که به بهانه سرور زنان عالم حضرت صديقه اطهر روز مادر وروز زن نام گرفته به همه مادران مهربون ودوست داشتني وطنم وتمامي بانوان پاک دامن وسرشار از عطوفت ومهرباني ميهنم تبريک بگم وآرزو کنم همه زندگي ها وخانواده ها به پاس زحمات مادرانه اين سرزمين وزنان فداکار وبا محبت آن سرشار از سعادت وخوشبختي وکاميابي باشه ................
-
روز مادروروززن روبه همه خانمهای تالار به ویژه فرشته مهربان وبالهای صداقت عزیز تبریک میگم:72::72:
-
سلام
روز میلاد دختر خورشید و روز زن را به همه ی خواهرای عزیز در تالار همدردی تبریک می گم
-
با سلام
:72:ضمن عرض ارادت و احترام و غبطه های فراوان به جایگاه، عظمت و مقام والای شما مادران، و با عرض تبریک خدمت مادران تالار همدردی:72:
رمز و راز مادر بودن ترجیح موجود دیگری بر خویشتن است.
یعنی دقیقا معنای عشق
دخترانی که در آرزوی زندگی عاشقانه هستند باید الگوی عشق را از مادران بیاموزند.
و برای روز مادر
و به بهانه روز مادر
باید مادر را دید.
نه فقط قیافه اش و حرفهایش و رفتارش را.
باید ناگفته هایش را شنید
باید سکوتش را گوش داد
باید حسش را فهمید.
نکند در هیاهوی رفت و آمدها و هدیه ها و رسم ها و عادت ها، غریب تر از همه، خود واقعی مادر باشد.
اگرچه هدیه ها و شلوغ بازی ها بهانه اش مادر هست. اما غایت نتیجه دیدن مادر نیست.
نکند فکر کنیم یک هدیه یعنی قدردانی از مادر و السلام.
بیایید امسال کمی عمیق تر شویم و دقیقا از مادرمان بخواهیم که چه کنیم و چگونه باشیم که مادر لذت و آرامش را از فرزندش تجربه کند.
بیایید خواسته های ناشنیده مادر را بشنویم و اجابت کنیم.
بیاید مادرمان را ببینم.
عمیق ببینیم.
نباشد آنروزی که مادرمان برود و ما حتی نفهمیده باشیم با چه مادرمان سر ذوق می آمد و با چه به آرامش می رسید و از ما چه می خواست؟!!!!
-
آقای مدیر! سپاس بسیار از این پستتون. بسیار منو به فکر فرو برد و کمکی اشک نشوند تو چشمم ...
اما اون نسل خیلی عادت ندارن به حرف زدن. گاهی احساس می کنم غمگینه ولی هیچی نمیگه ....
گذشته از اون منم خیلی نمی تونم همدمش باشم و باهاش راحت باشم و باهام راحت باشه، هم به خاطر فاصله مکانی و هم فاصله های دلی بسیاری که یواش یواش پیش اومده ...
کاش از راه های عملی بیشتر حرف بزنید :72:
-
مادرم:پاکی قدومش،صفای وجودش،سنگینی سکوتش،نجابت غرورش،بازمزمه کلامش در جذبه محراب ،گستره وسیع جنت بودو من فقط مادر میخواندمش.
روز زن و مادر رو به همه مادران و زنان تالار تبریک عرض می کنم.
-
مامان خوبم...تو باشی و خدا:72: دنیا برایم بس است...
-
قدمین قویسا , گوز اوسته دییرم جان آناما
چیخاری یوخدی گوزون تا اولا قوربان آناما
آغاران ساچلارینین هر بیریسی خاطره دی
قدرتیم یوخدی یازام شعریله دیوان آناما
آنا گونی هاممی آنالارا ، مخصوصا اوز آناما مبارک اولسون