RE: پرسش و پاسخ های ازدواج
شاید یک علت اینکه آقایون خودشون رو جلوی خانمها خونسرد نشون می دهند، این باشه که می خواهند همسرشون بهشون اعتماد کنه. یعنی آدم می خواهد یک حسی به طرف مقابل بده که نگران نباش، من هستم!
حالا ممکنه آدم تو دلش بگه وای، چه خاکی تو سرم بریزم؟ حالا چی کار کنم؟ :311:
بعضی مواقع هم یک مسائلی برای خانمها مهمه که برای آقایون مهم نیست.
مثلاً مامانم وقتی می خواهد مهمون بیاد، 100 بار می گه برو فلان چیز رو جا به جا کن...
من می گم باشه، باشه...
از مامانم حرص خوردن و از من خونسردی! :)
سوال:
پول چقدر مهمه؟ راستش رو بگو!
جواب : خواستم بگم میانه روی خوبه دیدم بهتره از زبون یه انسان کاملتر بشنویم
اسلام برخلاف مذاهب دیگر که توجیه کننده ی فقر زندگی اجتمایی هستند بزرگترین آموزش یافته ی مکتبش ابوذر است که میگوید:«وقتی فقر وارد خانه ای میشود،دین از در دیگر خارج میشود»و یا پیامبرش که بنیانگذار مکتبی است که ما به آن معتقدیم میگوید:
“من لا معاش له لا معاد له” کسی که زندگی مادی ندارد زندگی معنوی هم نخواهد داشت!درست برخلاف برداشتی که اکنون از این مذهب میکنندومی گویند:(کسی که به فقر وبدبختی دچار است قلبش صاف تراست وشکسته تر وبیشتر میتواند زمینه ی طلوع الهامات غیبی باشد)!
شکم خالی هیچ ندارد،جامعه ای که دچار کمبود اقتصادی ومادی است مسلماً کمبود معنوی خواهد داشت آنچه راکه به نام اخلاق و مذهب می نامند،در جامعه های فقیر،موهوم انحرافی است،معنویت نیست
“دکتر علی شریعتی”
پول خوشبختی نمیاره اما فقر بدبختی اشکاره!
سوال : دیگه از شایانا خجالت میکشم سوالم رو تکرار کنم
ولی خوب همونه دیگه !!!!!
جواب :خارپشت عزیز شما جدا ادم سمجی هستین
ای بابا چند بار یه سوالو میپرسین ؟!
خب منم نظرمو میگم به نقل از حرف دل:
به نظر من اصرار بر خواستگاری معایبی دارد که بیان می کنم.
اولین عیب اینجاست که غرور و شخصیت مردانه لگد مال می شود. همان غروری که برای هر مردی لازم است . البته منظور من غرور کاذب نیست . ولی وقتی پسری را با بد و بیرا و بی احترامی از در خانه بیرون کنند آیا دیگر شخصیتی برای آن جوان باقی می ماند.
عیب دوم این است که اگر پسری با وجود این که بارهای متمادی اقدام به خواستگاری از یک دختر کرده و همه جور بی احترامی را تحمل کرده ، در صورتی که در نهایت به لیلی خود نرسد ، بازگشت این جوان به شرایط روحی سابق کار دشواری خواهد بود . و در مواقعی غیر قابل بازگشت است.
عیب سوم این است که اگر بعد از اصرارهای زیاد موفق شد به خواسته ی خود برسد . ممکن است با اولین دعوا و ایراد گرفتن پسر از دختر با این جمله سنگین دختر که ، من که تو رو نمی خواستم تو اصرار کردی ، مواجه شود .
عیب چهارم این است که با اصرار کردن های زیاد آبروی خانوادگی خود را به خطر می اندازد.
فکر کنم دیگه جوابتو گرفتی پس لطف کن ساکت شو !
سوال :نظر شما چیه ؟؟ خارپشت درست میگه ؟
سلام.منم هستم چون سوالای زیادی دارم که اگر آقایون مختلف پاسخگو باشن خیلی خوش بحالم میشه:)
جواب:به نظرم جناب خارپشت درست گفتن و در تکمیل صحبت های ایشون :خب برادر من وقتی مردی در خانه ای رو برای خواستگاری میزنه و به جز جواب منفی بی احترامی هم میشنوه واقعا ادامه این روند جز بی توجهی به حرمت و شخصیت خود چه معنایی میتونه داشته باشه؟!!حلال خدا که قرار نبوده حرام شه!درخواستی بوده جواب اش یا مثبت هست یا منفی.بی احترامی به خواستگار یعنی چی؟!!!بر فرض که وصلتی هم صورت گرفت!!رابطه ای که از همون ابتدا اینجوری شروع بشه آیا میشه به سر انجام خوبش امیدوار بود؟دوست داشتن آخه به چه قیمت!!اصرار این مدلی فقط عزت نفس مرد رو از بین میبره.
سوال:اگر دختری از پسری خوشش بیاد و اون اصلا توی باغ نباشه جز مواردی که حامد گرامی گفتن چطور میشه پسر رو متوجه این علاقه کرد؟
:72::72:
دیگه باید مستقیم بره جلو.
فرض کن می خوای ازدواج کنی منتظری تا موعد عقد برسه،نامزد توی حادثه قطع عضو می شه،بازم حاضری باهاش
ازدواج کنی؟
جواب:چون هنوز عقد نکردیم در مقابلش مسئولیتی ندارم پس میتونم ترکش کنم
اما هیچوقت اینکارو نمیکنم چون نامردیه !
مگه اینکه 1_نتونه از عهده کارای شخصیش بر بیاد ونیاز به پرستار داشته باشه
2_نتونه از عهده وظایف زناشویی بر بیاد و یا نتونه بچه دار بشه
سوال :خیلی دقیق و با جزییات 10 تا از مهمترین خصوصیات همسر اینده ات رو نام ببر (2 مورد را بطور کامل تشریح کنید)
1.خانواده هامون هم سطح باشن.2.مذهبی نباشن3.ظاهر مناسب داشته باشه.4.خواهر و برادر حتمن داشته باشه.
5. .......... 6. ............ 7. .............. 8. .............. 9. ................ 10. .................. سختــــــــــــــــــــــ ــــه.
من به کم قانعم.دختر خوبی باشه دیگه.
تعیین مهریه و شروط عقد چه زمانیه؟اگر قبل از به توافق رسیدن دختر و پسر باشه بهتر نیست؟
سلام:)
بالاخره نیروی کمکی اومد:)
جواب فرهنگ عزیز:
منظورت از اینکه گفتی قبل از به تفاهم رسیدن ، اینه که اولش راجع به مهریه و شروط ضمن عقد به نتیجه برسیم بعد بریم با هم صحبت کنیم؟
اگه منظورت این باشه، من اصلاً یه همچین چیزی رو نمیپسندم. به دو دلیل:
یکی اینکه اینجوری یه خورده شبیه معاملات مادی میشه که اول سر ِ این چیزا صحبت بشه.
دوم اینکه خیلی پیش اومده که توی ذهن دختر خانم و خانوادش، شروط و مهریه و ... قبل از آشنایی یه چیزه بعد از اینکه با آقا پسر آشنا شدن یه چیزه دیگه. حتی در مورد خانواده پسر هم همینطور. ممکنه قبل از آشنایی یه سقفی برای مهریه مد نظر داشته باشه اما وقتی باهاشون بیشتر آشنا بشه، میبینه میتونه اطمینان کنه و حد مهریه رو بالاتر در نظر بگیره.
اما خیلی هم دیر نباید عنوان بشه.تا این امکان باشه که دو طرف همه موارد رو در کنار هم ببینن و بتونن راحت تصمیم بگیرن.فکر میکنم اگه مثلا قراره 10 جلسه صحبت کنید حدود جلسه 5 خوب باشه. (البته بعضی از خانواده ها دوست ندارن که آقا پسر این موضوع رو با خود دختر خانم مطرح کنه و دوست دارن این موضوع بین خانواده ها مطرح بشه و به توافق برسن)
و اما سوال من از نفر بعدی:
فرض کن که پدر مادرت به هزار زحمت یه خونه ی چند واحدی درست کردن که برای شما هم واحد کنار گذاشتن. و اینطوری مد نظرشونه که شما بعد ازدواج دست همسر محترم رو بگیری و با اونا توی همون آپارتمان زندگی کنید.
حالا دختری که باهاش قصد ازدواج داری،(یعنی از خیلی از نظرات پسندیدیش) میگه من توی آپارتمان مادر شوهر زندگی نمیکنم. و اونجا احساس استقلال نمیکنم.
بنظر ت نظرش منطقیه؟ چه برخوردی با این درخواست داری و آیا سعی میکنی پدر و مادرت رو مجاب کنی؟ یا بیخیال این مورد میشی(با همه خوبی هاش)
راستی من یه پیشنهاد هم دارم.
بنظرم اونجوری که arix میگفت بهتره. که آقایون جواب خانما رو بدن و برعکس.
بازم هر جور نظر صاحب تاپیک باشه.
دختر مهربون،جوابت معقول بود و قانعم کرد.
واحدهای آپارتمان از همدیگه استقلال دارن.با این وضعیت اقتصادی و اجاره ها
دختری که همچین ایرادی می گیره همون بهتر که زن آدم نشه.
اگر سوالایی که مخاطبشون جنس مقابله،بهتره که همون جنس جواب بده ولی
اگر یه نفر از طرف خواهر برادر شوهر زنش جواب داد حتمن ذکر کنه.
اگر تو خیابون یه دختری رو با مادرش دیدیم به دلمون نشست،اگر بریم جلو
دور از چشم دختره با مادرش صحبت کنیم که آدرس یا شماره بدیم یا بگیریم
برای اقدامات بعدی،این کار درسته؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
اگر تو خیابون یه دختری رو با مادرش دیدیم به دلمون نشست،اگر بریم جلو
دور از چشم دختره با مادرش صحبت کنیم که آدرس یا شماره بدیم یا بگیریم
برای اقدامات بعدی،این کار درسته؟
اینکار یه مقدار ریسکش بالاست و بهتره خصوصا برای آقایون که این امکان را دارند، دخترخانم رو مدتی بدون مطرح کردن پیشنهادشون در محیط کار یا تحصلیش زیر نظر بگیرند تا امکان این رو داشته باشند که خود واقعی فرد رو از روی برخوردهای اجتماعی اش بشناسند.
اما اگر به هر دلیلی امکان فوق فراهم نبود، بنظرم اشکالی ندارد ولی چون از خانواده و فرهنگ فرد مورد نظر هیچ شناخت و آگاهی نداریم، حتی برای ساده ترین مسائل هم باید تحقیق کرد و یا زمان بیشتری صرف کرد که شناخت اولیه را فرضا معرف طرف آنها را تضمین می کند، بدست آوریم. و بعد تازه بریم دنبال بقیه مسائل.
سوال من:
چرا آقایون بعد از ازدواج چشم چرانی می کنند و یا عمدا همسرشون رو در این شک قرار می دهند که چشممون به دنبال زنهای دیگر است؟