RE: اگه هرچی حرمت بین زن و شوهر از بین بره بازم امیدی هست
ممنون از راهنمایتون اقایm25teh
ولی تمام بحثای ما سر پوله چطور باهاش دوست باشم وقتی نمیخاد مشکلو حل کنه وقتی میاد اشتی بببببببببببببباید مشکلمونو حل کنیم اگه حل نکنیم جمع میشه روهم اگه هم بخام بعد اشتی بهش بگم میخاد منو بپیچونه و به حرفام گوش نده و بهونه بیاره ولی من دوست دارم مشکل حل شه بعد بخام باهاش دوست شم
راجع به خرید خب چیکار کنم؟
شاپرک عزیزم
چه قدر عجولی نمیشه یه شب یا طی یک مدت کوتاه شخصیت یه ادم تغییر داد که اپر همسرت تونست تورو به این سرعت عوض کنه شما هم می تونید !!!!!!!!
راستش من متوجه نمی شم اگر تمام خرید ارو به خودشون بسپرید چه اتفاقی می افته و دیگه مشکل کجاست؟
حالا نهایتا" می مونه خرجای شخصیتون که میتونی با زبون نرم نامه محبت امیز و هزار راه اروم دیگه ازش بخوای راستش من اگه جات بودم اینقدر واژه خصیص مقابلش به کار نمیبردم چون اگه قبحش بریزه و این باور تو خودشم ایجاد شه عادت میکنه و نهایتا" میگه همین که هست بذار با جملات مثبت تاییدی تو اخلاقش عوض شه برای مثال من اینقدر تو این مسایله با همسرم مثبت و تاییدی برخورد کردم با اینکه وضع مالیم دوران مجردی شاید خیلی بهتر بود ولی اینقدر خودم حسابگر تو زندگی نشون دادم به اون القا کردم که خیلی دست و دلبازی میکنه که حالا مرتب اون میگه برو خرید کن یا هرچی من بخرم حتی اگه گرونم باشه میگه تو بهتر صلاح میدونی هرکاری بکنی خوبه من فکر کنم شماهم موضع تو تغییر بده و با سیاست به هدفت برس
سلام خواهرم
با سحر موافقم.. استفاده از كلمه خصيص خيلي خيلي ناراحت كننده است! حتي اگر جلو ايشون نگي و در همين تالار بگي... اصلا خوب نيست!
ببين موانع خرج كردن ايشون كجاست؟ چند تا عامل مي تونه مانع باشه:
1. مقتصد بودن
احساس مي كند كه بايد پول جمع كرد و با حداقلها حداكثر ها رو بدست آورد... از نظر ايشون خريد خيلي چيزها لازم نيست
2. عدم اعتماد
احساس مي كنه شما صلاحيت خرج كردن رو نداريد و جنس گران و بي كيفيت مي خريد!
3. تنبلي و عدم علاقه به خريد
حوصله خريد و گشتن و علاقه به خريد كردن را ندارد و گاهي عدم علاقه ناشي از مشكل پسندي خانومها نيز مي باشد
4. نداشتن وسع مالي و تهديد!
گاهي مرد به زبان نمي آورد اما فكر مي كند كه دخلش ا خرجش نمي خواند و از خرج كردن مي هراسد... چون فضا نا مطمئن مي شود و او مي خواهد نيازهاي زندگي را برآورده سازد بيشتر عصبي مي شود و مشكل از جاي ديگري سر بر مي آورد... در اين شرايط بايد مرد را با گفتن جملات تاكيدي و دادن روحيه و اعتماد به نفس آرام كرد و با رابطه اي عاشقانه بي انكه بفهمد مخارج را كنترل كرد تا شرايط به حالت عادي بر گردد
هر كدام از افراد فوق روش خود را دارند ... اما بي شك شما نبايد هنكام دعوا، بعد از آراوم شدن اوضاع مسائل را مطرح كنيد تا مشكل حل شود... كه نه تنها حل نمي شود كه بد نيز مي شود! هر كدام از موارد را بايد ريشه يابي كرد و حل كرد.. شما بعد از كار بدي كه انجام مي شود مي تواني تذكر دهي!!! نه مشكل را حل كني!!!
به خدا پول مهم نیست
من و خانمم مشکل مالی نداریم اما حرف هم دیگه نمی فهمیم من اول فکر میکردم این حرفها مال فیلم هاست ولی دیدم که پول همه چیز نیست مهم عشق و علاقه بین دختر و پسر
من حسرت یه روی خوش رو از خانمم دارم البته هنوز ازدواج نکردیم دوران عقد رو سپری میکنیم
ببخشید که دخالت کردم دلم خیلی پر
خداوند به همه ما صبر بده که بتونیم مشکلاتمون رو حل کنیم
سلام عزیزم.
این جور مشکلات تو زندگی خیلی از زن و شوهر ها هست خصوصا کسایی که تازه ازدواج کردن.. به نظر من باید یه خورده توی رفتارت تجدید نظر کنی.. مثلا
درست خرج کن.. خرج اضافه نکن.. چیزایی رو که میخری بنویس و به همسرت نشون بده بهش بگو که موقع خرید فقط دنبال چیزی نیستی که دوست داری و دنبال قیمت مناسب هم هستی بزار شوهرت بهت اعتماد کنه و بدونه همون قدر که اون میخواد زندگی رو بسازه تو هم میخوای بسازی..
و نکته مهم .. وقتی دارین آشتی مکنین روی قبر گذشته ها رو باز نکنین.. این بار وقتی آشتی کردین روش تازه ای رو در پیش بگیر..
و از همه مهمتر با حرمت شکنی ارزش خونه و زندگیتونو پایین نیارین.. و سعی کن دیگه این کارو تکرار نکنی..
گاهی با یه معذرت خواهی همه چیز حل میشه و وقتی حل شد و اوضاع آروم شد با آرامش در مورد مسائل صحبت کن.. بهش نگو تو باید این کارو بکنی.. احساستو بگو ..
وقتی توی بغلشی وقتی محبت هست و آرامش هست باهاش از احساست در مقابل کارهاش صحبت کن اما طولانیش نکن..
امیدوارم مشکلاتت حل بشه