سلام hooty عزیز
ممنونم از نکته ها یی که عنوان کردی ..:72: قراره عصر همدیگه رو ببینیم خدا این قضیه رو ختم به خیر کنه ... فردا میام نتیجه صحبتهامونو می گم دعام کنین:323:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام hooty عزیز
ممنونم از نکته ها یی که عنوان کردی ..:72: قراره عصر همدیگه رو ببینیم خدا این قضیه رو ختم به خیر کنه ... فردا میام نتیجه صحبتهامونو می گم دعام کنین:323:
سلام دوستان
دیروز باهم صحبت کردیم و به عبارتی به تفاهم رسیدیم وقراره مراسم بله برون انجام بشه
دوستان حرفها ونکته های شما خیلی به من دلگرمی داد باز هم از اسمان آبی تشکر میکنم از آنی جان سابینا وهاتی عزیز
ببینین دوستان من به این نتیجه رسیدم که این مورد در مقابل حسنهای مهم دیگه بی اهمیته !
از خلقیات ایشون براتون بگم با ایمان ،بااخلاق ،کاملا قابل اعتماد و اطمینان ازبابت تعهد به حریم خانواده به این مورد اطمینان دارم،
ایشون با فعالیت خانمها در جامعه کاملا موافقن با رعایت چارچوبهای لازم در جامعه..
راستش میدونین چرا اینهمه شک وتردید داشتم ...علتش این بود که خیلی دوست داشتم خودم همسر آیندمو انتخاب می کردم وزیاد روش سنتی رو نمی پسندیدم ولی دیدم زیاد فرصت ندارم وبه قول آسمان آبی عزیزم باید از بسیاری موارد فاکتور بگیرم... شاید دلیل دیگش که خانواده هم رو این مورد تاکید داشتن شناخت خانواده پسر بود که همه ایشون وخانوادشون رو قبول دارن..دیدم زیاد دلیل قانع کننده ای نمی تونم بیارم.
راستی دوستان البته از آقا پسرا می پرسم شما فکرمی کنین تا چه حدی می شه بعضی از خلقیات طرف مقابل رو تغییر داد می شه با چه روش وسیاستهایی؟
امیدوارم تصمیم درستی گرفته باشم... فقط به خدا توکل می کنم..:323::323:
ثمین جان واقعا شما با یک جلسه صحبت به درجه از شناخت رسیدین که می خواهین بله برون کنید؟!
فکر نمی کنی داری عجله می کنی؟
ثمین جان خواستگاری همسرم از منحدود سه ماه طول کشید و ما بعد این مدت اعلام کردیم! و من هیچکدوم از اون خصوصیات منفیش رو نفهمیدم!
بنظرم بیشتر برای شناخت وقت بزارین.
سوال کرده بودی که چطور میشه فهمید که به خانوادش وابسته است یا نه؟
فکر می کنم صرفا با رفت و آمد خانواده ها. باید شخصیت و خصوصیات رفتاریش رو تو جمع خانواده بسنجی و این با یه مرتبه دو مرتبه مهمونی دادن و رفتن شاید میسر نشه. چندین بار خانوادگی مهمونشون کنید و به منزلشون برید و رفتاراش و تصمیماتش رو تو جمع خانواده بسنج. آدم بعد از چند مرتبه دیگه نمی تونه نقش بازی کنه.
با هیچ روشی نمی شه!نقل قول:
شما فکرمی کنین تا چه حدی می شه بعضی از خلقیات طرف مقابل رو تغییر داد می شه با چه روش وسیاستهایی؟
یا باید طرفت رو با تمام خلقیات خوب و بدش قبول کنی یا کلا دورش خط بکشی.
با تمام وجود از صمیم قلب برات آرزوی خوشبختی می کنم.:72:
آسمان آبی عزیز تورو خدا اینجوری نگرانم نکنین... دیروز بیشتر گذاشتم ایشون حرفاشونو بزنن تا من تا بیشتر بشناسمش ...
ببین عزیزم از لحاظ خانوادگی جوری هستن که احترام بینشون همیشه هست تاحالا مورد نگران کننده ای از روابطشون دیده نشده ...
خودشون هم به غیر از دوموردی که گفتم مشکلی ندارن ...
ولی به نابه گفته شما می خوام تا قبل از اینکه با هم محرم بشیم بهشون بگم که باز بیشتر روشناخت همدیگه وقت بذاریم ....
ببین عزیزم نمی دونم چه طور بگم چون ایشون از فامیل هستن (پسر پسر خاله مامانم) نگرانی از بابت اینکه چه جور آدمهایی هستن ندارم فقط مونده خودش که اگه بشه بیشتر می خوام حرفاشو بشنوم...
انشالله که خوشبخت بشید.
برای تغییر عادات بهترین زمان همین اول کار هست!
البته این تغییرات رو باید خیلی با ملایمت و ظرافت خاصی اعمال کنید یعنی به صورت غیر مستقیم باشه که بهشون بر نخوره.
سلام
مبارک باشه انشاءالله به سلامتی و خوشی:104:
ولی در تائید حرف های دوستان یه نکته هست شما کمی داری عجله میکنی آنها شمارو به عنوان عروسشون پذیرفتن و فرصت خوبیه برای شناخت مطمئن باش اگر لفتش بدی هیچ موردی پیش نمیاد بلکه می تونی طرفتو بهتر بشناسی:300:
اما تغییر دادن پسر ها ببینید من در تاپیک قبلی گفتم تا آتش عشق شما درون وجود ایشون فوران می کنه باید تغیرش بدی مانند شیشه ای که داغ میشه و هر حالتی که دوست داشته باشی میپذیره من تا اینجارو گفتم دیگه بقیش به مهارت شما بستگی داره اما چند درصد احتما داره که تغییرات موثر باشه من میتونم به جرات بگم 90% این روش جواب میده اون 10% هم برای اونایی که به هیچ صراطی مستقیم نیستن:311:
خواهرم همیشه یادت باشه که تا نامزدین میتونی تغییرش بدی و بعد از ازدواج این کار سخت و حتی غیر ممکن میشه و شما مجبوری خودتو تغییر بدی و با شوهرت تطبیق بدی:305:
پس این فکرو نکن که بعد از ازدواج تغییرش میدمو رام خودم میکنم متاسفانه خیلیا این اشتباهو می کنند:302:
با آرزوی موفقیت و کامیابی:323:
یا علی
سلام هاتی جان
برادر عزیز حرفاتو قبول دارم مرصی از راهنمائیت:72::72:
اما مامانم اینا واسه فردا قرار بله برون گذاشتن شما می گی چه طور می شه بدون اینکه خانواده ها ناراحت نشن این موضوع رو مطرح کرد با فرض اینکه مراسم بله برون انجام بشه... ازدواج فامیلی این مشکلاتو زیاد داره..
سلام مجدد خانم
به نظر من شما به مادر گرامیتون بگید که با مادر ایشون صحبت کنند که عجله ای برای ازدواج شما نداشته باشند
به نظر من بهترین همم و مشاور هر آدمی قبل از اینکه زندگی مستقلی تشکیل بده مادرشه
بگید میخواید رو خواستگارتون شناخت بیشتری داشته باشیدو اینم بگما ممکنه بگن که مردم حرف درمیارن و... ولی شما به این توجه داشته باشید زمانی که خدایی نکرده شما بخاطر همین عجله ازدواج کردید و جدا شدید مردم بیشتر پشت سر شما بدگوویی میکنند یا زمانی که با حوصله گام بردارید و زندگی پایداری تشکیل بدبد؟
و در روش دوم شما با مهارت زنانه خود می توانید به آقا داماد بگید که دوران نامزدی را طول دهند!!!
البته دوران نامزدی هم نباید زیاد طول بکشد تا خسته کننده شود؟
خیر الامو اوسطها
رمز موفقیت شما = توکل بر خدا + حوصله و صبر + تفکر + اعتماد به نفس + صداقت
من درخدمت شما هستم
انشاءالله بحق امام حسین زندگی پایدار و توام با عشق جوشان را شروع کنید
یا علی
سلام دوست عزیز
فقط خدا رو شکر می کنم که جایی مثل اینجا پیدا کردم که می تونم درد دلامو بگم ....
هاتی عزیز امیدوارم هرجا که هستی خوشبخت باشی از اینکه دنبال مشکلات من بودی ومنو تنها نذاشتی شرمندم کردی..
درسته که من شمارو نه می شناسم ونه میبینم ولی همتون در حق من بزرگواری کردین :72::72:
اگه یه خورده حالم بهتر شد میام باهاتون درد دل می کنم
خواهش میکنم کاری نکردم
موفق باشید
یا علی