RE: چه رفتاری داشته باشم تا مادرشوهرم سوء استفاده نکنه
رایحه جان سلام
90%ما دخترا همین مشکلارو داریم
مثلا منم مثل تو مادرشوهرم واسه خرید حلقه باهام اومد اما از همون اول به شوهرم جلو همه گفتم عزیزم تو انتخاب کن آخه قراره عمری تو دستام ببینیش همین یه جمله شوهرم آنچنان به وجد آورد که یادش رفت از بقیه بپرسه نظرتون چیه تا بعد انتخاب حلقه که خب معلومه همه گفتن قشنگه مبارکه حتی مادر شوهرم.( یه تجربه شخصی)
حالا شما اولا اشتباه کردی که از اول راه دادی برات تصمیم بگیرن ثانیا اشتباه دومت که به شوهرت نگفتی
ثالثا الانم داری همین رویه را پیش میبری
به نظر من یاد بگیر که خوت کارات را بکنی از کسی هم اگه لازم نمیبینی نظر نخواه (این از خودت)
اما در مورد شوهرت : عزیزم تو که مدت کوتاهیه مادر شوهرت را میشناسی جلوش کم آوردی میخواد شوهرت نیاره؟؟؟؟؟؟/:311::311:
پس اول خودتو اصلاح کن با کمال احترام و ادب به ایشون اما کار خودتو بکن و ضمنا سعی کن به شوهرت بگی نظر مادرت محترم اما مثلا من دارم این لباسو میپوشم پس اول تو بعد خودم باید خوشم بیاد اینجوری کم کم همه یاد میگیرن که تو کارت دخالت نکنن
راستی یادم رفت بگم منم تو عید مادر شوهرم به خاطر دخالتش و بی جوابی من به خواسته اش از دستم ناراحت شد اما یه طوری به بچه هاش توضیح دادم که همه حق را دادن به من و این باعث شده کمتر سعی کنه به کارم دخالت کنه پس از ناراحتی های کوچیک نترس باعث میشه حضور مادر شوهرت کمرنگتر بشه
شوهرتم همین که میره سر کار خودش یعنی استقلال اما خب یه کم وابستگی هم هست پس سعی کن بدور از بقیه و وقتی تنهایید مسئولیت بهش بدی هرچند کوچیک اما کم کم اونم عوض میشه لازم نیست از اول با کارای بزرگ اونم جلو مادر شوهرت شروع کنی
موفق باشی
چرا باید از سن بالاشون سواستفاده کنن. ..مادر شوهره من خیلی مومنه و خداییش به خیلی ها کمک می کنه این از حسنش.اما همیشه از بی زبونی من سواستفاده کرده تا حالا خیلی احترامش کردم البته اگه خدا یه زبون چرب و نرم می داد خیلی مشکل نداشتم.حالا که می خوان واسه داداشش زن بگیرن و دختره مورد نظر رویت شد با تمام بی حرمتی جلوی من میگه از رایحه کوچیکتره ولی خیلی زرنگتره بعد با هم می خندن.من چه حالی بشم خوبه به خدا دارم گریه می کنم اینو می نویسم .تو همه مهمونیا که هست هیچ وقت تنبلی نکردم همیشه کمک کردم.باید اینجور جوابمو بدن؟راحت شخصیتمو می یارن پایین.اونقدر حرصم میگیره از خودم که مثله عقب افتاده ها به این حرفش لبخند هم میزنم.
هنوز این دختره نیومده باعث کینه شدن.باعث و بانیش هم مادرشوهرمه.همش استرس گرفتم که این چه طور دختریه.اگه بیاد و هزارتا هنر بلد باشه چی کنم؟چون این خانواده به هنر بیشتر ارزش میدن تا درس خوندن
سلام.به نظرم شما باید به چند نکته توجه کنین:
1-آیا برای مادر شوهرتون زندگی میکنین یا برای خودتون؟مثلا این که میترسین عروس جدید هنر بشتری داشته باشه و توی دل مادر شوهرت بیشتر جا باز کنه برای من خیلی عجیبه! آخه مگه شما با ایشون ازدواج کرده که میترسی یکی دیگه بیاد جاتو بگیره؟
2-معمولا آقایونی که پدرشون فوت میکنه وابستگی بیشتری به مادرشون داره(نمونه اش همسر خود من) و معمولا از زمانی که بتونین زندگی مشترکتونو زیر یک سقف شروع کنین(چون شما تو دوران عقد هستین فکر کنم) با درایت شما این وابستگی کم میشه.باید سعی کنین مسیولیتهای بیشتری رو (البته تا جایی که ظرفیتشو دارن) بهشون بدین و وقت بیشتری دوتایی(نه در جمع خانواده) با هم بگذرونین.
3-زیاد از مادر شوهرتون ناراحت نشین.تجربه به من ثابت کرده که اکثر حرفهایی که مادر شوهرها میزنن نه از سر بغض و کینه بلکه به خاطر مصلحت خواهی فرزنداشونه.البته نمیگم همیشه حق با ایشونه ولی این هم نوعی از محبت که به مذاق اکثر عروسها خوش نمیاد(حتی خود من)
4-سعی کنین تصمیماتون با همسرتون پیش از اون که مادرش اصلا از ماجرا خبر دار بشه بگیرین بعد که شالوده ی کل تصمیمو چیدین به مادرشوهرتون اطلاع بدین.
5-روی اعتماد به نفستون کار کنین.باور کنین عروسی که تازه داره وارد خانواده میشه خیلی بیشتر از شما استرس داره و شما باید از ایم موقیتتون برای ثبات روابطتون با خانواده ی همسرتون استفاده کنین.
موفق باشین