RE: مشکلات دوران بارداری و نیاز جنسی همسر!
با تشکر از همه دوستان گلم که در این تاپیک راهنمایی کردند، هم کسانیکه لطف کردند و نظر دادند و هم کسانیکه با تشکر پای صحبت بقیه اونرو تایید کردند و توجه من رو به صحت جملات و سقم احتمال خودم بیشتر جلب کردند. :72: :46:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alireza59
سعی کنید با تمام وجود بهش محبت کنید ما مردها فقط محبت می خوایم
علیرضای گرامی میشه لطف کنید و بیشتر توضیح بدید که منظور آقایون از محبت چیه؟
واقعا چه توقع و انتظاری از ما خانمها دارید؟
چی رو محبت می دونید؟
من بعد از پست شما با همسرم تماس گرفتم و گفتم یه مطلبی خوندم که نوشته بود به همسرتون محبت کنید. حالا زنگ زدم بهت محبت کنم. یکم باهاش شوخی کردم و بعد پرسیدم که محبت رو تو چی می دونی؟
ولی جوابی ازش نگرفتم!
من هم یه توصیه دوستانه براتون دارم. دوران بارداری خیلی سخته. یه خانم باردار هم از لحاظ جسمی و هم روحی دچار ناراحتی میشه (باور کنید من قبلا حتی تصورش رو هم نمی کردم که اینطور باشه!). تو این دوران بدون توقع و چشمداشت فقط به خانمتون محبت و حتی ایثار کنید. اگه خانمتون بدخلقی و بی محبتی می کنه، بذارید به حساب درد و ناراحتیش. یاد دوران سرماخوردگی خودتون بیفتید، چقدر انتظار توجه و نوازش داشتین و اصلا حوصله محبت نداشتین!
درسته دوران بارداری طولانیه و تحملش سخته ولی برای پدر و مادر شدن لازمه.
blue sky عزیز منم مثل شما همین مشکل و دارم.....ولی سعی کردم راهی واسش پیدا کنم....ببین میتونی طوری با همسرت رابطه برقرار کنی که توش بوسه و بغل نباشه ....اگر هم میلت کمه گاهی با خودت به رابطه با همسرت فکر کن روی میل و نیازت تاثیر گذاره....تو دوران بارداری ما خانوما خیلی حساس و دل نازک هستیم و همش دلمون میخواد مثل بچه ها ازمون حمایت کنن.....این طبیعیه که میترسی همسرت بیرون خونه نیازش و برطرف کنه که این احساس هم ناشی از بارداریه........البته سعی کن هرجور شده به همسرت برسی.....دکتر من بهم گفته این حالت فقط تا ماه 4 بارداریه و بعدش خوب میشیم و دیگه این احساس و نسبت به همسرمون نداریم......
من کلا الان تقی به توقی میخوره بغض میکنم و گریه میکنم .....خانومی مراقب خودت باش و سعی کن واسه نی نی ات اواز بخونی و باهاش صحبت کنی....اینجوری هم روحیه خودت بهتر میشه هم حواست از رو مشکلات پرت میشه.....
[color=#0000CD]سلام به آسمان آبی عزیزم
خواهر گلم از صمیم قلب مادر شدنتو بهت تبریک می گم :46::46:
خیلی وقت بود اینجانیومده بودم ولی تا پست شمارو دیدم مشتاق شدم ...که البته خبر خوشحال کننده ای بود :72::72:
عزیز دلم پزشکتون رابطته رو براتون مضر دونستون رابطه کلامی رو که نه این مورد کاملا به خود شما بر می گرده که به ایشون ثابت کنین که این دوران نه تنها تغییری در محبت شما نخواهد داشت بلکه بیشتر باعث علاقه شما به ایشون خواهد شد با ایشون صحبت کنید که هیچ موردی باعث نخواهد شد هیچ خلائ بین شما وایشون به وجود بیاید ( فقط با صحبت های صمیمانه وتوام با احترام ومحبت همه چیز قابل حل خواهد بود)
گلم من از مشاوره وصحبتهای خوبتان در مورد انتخاب همسر استفاده کردم وانتخابم رو کردم نازنیم الان دوماه میشه عقد کردم و راضیم.....
آرزو می کنم این دوران رو به سلامتی بگذرانید ...برایتان زندگی سرشار از محبت سلامتی وخوشبختی آرزو دارم..:46::46::46: [/color]
سلام عزیزم دعا میکنم که نی نی ات صحیح و سالم به دنیا بیاد عزیزم راستش من هنوز مادر نشدم و شاید تجربه زیادی نداشته باشم اما احساس میکنم که همسرت احساس میکنه نادیده گرفته شده احساس میکنه تو به بچه ای که هنوز نیومده بیشتر از اون توجه داری تو از همین ابتدا باید حواست رو جمع کنی باید سعی کنی بین نقش مادریت و نقش همسریت تعادل ایجاد کنی مبادا فردا که بچه ات به دنیا اومد و گرفتار بچه شدی از اون غافل بشی و اون دچار این حس بشه که با ورود بچه تو دیگه بهش توجه نداری میدونی همانطور که دوستامون گفتند تو باید اونو تو حسی که داری حسی که نسبت به بچه داری شریک کنی و همچنین فضای خونه رو براش رمانتیک کنی حواست باشه که مردها خیلی احساساتی و حساس هستند موفق باشی