چرا مشاورا نظر نمیدن؟:302:
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا مشاورا نظر نمیدن؟:302:
من هرجا کی سوالی مطرح کرده و رفتم دیدم.و متوجه شدم که خیلی زود کارشناسا میرفتن و حداقل یک بار جواب میدادن.نمیدونم از شانس بد من چرا هیچکدومشون یه بارم نیومدن بگن من چیکار کنم؟:304:
عزیزم به عقیده من دوستت که هنوز بهت مسیج میده یعنی تو رو فراموش نکرده میدونی باید دوباره حس اعتمادش رو به خودت جلب کنی ازش بخواه یه فرست دوباره بده تا یه بار دیگه دوستیتون رو امتحان کنید
سلام
شما خودتان چند سال داريد ؟
شما از يك پسر جوان 23 ساله چه توقعي داريد ؟
از ديد من اين اقا هر چند جوان ، اما اعلامهاي مستقيم خودشان را به شما كرده اند .
و شما با فرضيه و ذهن خواني نمي توانيد ماجرا را پيش ببريد .
شما مسير زندگي خودتان را ادامه بدهيد و فرصتها را از دست ندهيد اگر خواستگار خوب و مناسبي داريد به زندگي خود برسيد و اين آقا را به حال خودش رها كنيد . از جايگاه احساس با ماجرا برخورد نكنيد .
سلام.باتشکر.من 3سال از اون بزرگترم.تموم موارد مربوط به بالاتر بودن سن دختر نسبت به پسرو میدونیم و درضمن اون منطقیه و پختگیه فکری داره.منظور شما از اعلان مستقیمشون اینه که منو نمیخواد؟
درستکه اون بار اون حرفو زد ،اما بعدش دوباره که با هم حرف میزدیم،میگفت فکر میکنی من دلم نمیخواد ازدواج کنم؟دلم نمیخواد تشکیل خونواده بدم؟گفتم اگه بجای من کس دیگه ای بود،ازدواج میکردی؟گفت نه.اگه میخواستم ازدواج کنم کی از تو بهتر.اما من اینجوری ام.تا کی تو پرستارم باشی.با گریه میگفت عمرتو حروم من نکن و...(الان احتمال خوب شدنش زیاده.دو،سه هفته پیش تولدش بود.من بهش ایمیل دادم.خیلی خوشحال شد.گفت انتظار نداشته تبریک بگم و گفت اگه اس ام اس میدادی که سکته میکردم!شاید منتظره ببینه درمان چطوری پیش میره.شایدم من الکی دلمو خوش کردم.فعلا خواستگاری ندارم.دلم میخواست تکلیف این رابطه معلوم شه.
آنی گرامی همچنان منتظر نظرتون هستم.مرسی.