RE: پائين بودن اعتماد به نفس
سلام خواهر خوبم
اصلا به حرف مردم توجهي نكن!!چه برسه به نگاهاشون كه اصلا معلوم هم نيست به اون چيزي فكر كنن كه شما نگرانشي! مطمئنا شنيدي كه:ما با مردم زندگي ميكنيم ولي براي مردم زندگي نميكنيم!
هر كدوم از آدماي اطرافمون خودشون هزارتا فكر و خيال و كمبود و نگراني و مشكل توي زندگيشون دارن پس اصلا توجهي نكن! در ضمن شما چون خودتون روي اين قضيه حساس شدين ناخودآگاه حس ميكنين كه هر كي نگاهتون كرد،فكر و منظور خاصي داره!
و اما در مورد خودتون،مسلما شما ويژگي هاي مثبت و جذابيت هاي زيادي داشتين كه همسرتون شما رو انتخاب كرده!
به ورزش و تغذيه خيلي توجه كن!بدنسازي،ايروبيك،شنا...خي لي عاليه!نه تنها سلامت و تناسب اندام به همراه داره ،بلكه يك احساس اعتماد به نفس عجيب و شيريني هم به آدم ميده!!ميوه و سبزي هاي تازه،شير،عسل و... رو حتما توي برنامه غذاييتون داشته باشين!
توي لباس پوشيدن و عطر و آرايش تنوع و سليقه به خرج بدين...
كتابها و مقالاتي كه در مورد افزايش اعتماد به نفس وجود داره رو حتما بخونين..
در ضمن من پيشنهاد ميكنم اين نگراني رو چندان با همسرتون مطرح نكنين،چون امكان داره اونم به همچين باور اشتباهي برسه كه مثلا از شما سر هست!
بهترين سالهاي عمرتون رو با اين فكر و خيالهاي بيهوده خراب نكنين!:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ailara77
ازتون خواهش ميكنم منو راهنمائي كنين ببينم بايد چيكار كنم ، من حتي وقتي شخصي از همسرم تعريف ميكنه فكر ميكنم منظورش اينه كه خيلي به تو سره و تو براش كم هستي :302::302::302:
پیشنهاد می کنم یک بار دیگه مطالبی که من و دوستان دیگه نوشته ایم رو مرور کنید... باید یه خورده طرز نگاه شما تغییر کنه! باز هم تاکید می کنم : به هیچ وجه اینطور که فکر می کنید نیست!
اینکه همسر شما فردی خوش تیپ هستند و مورد تحسین دیگران هم، موجب اعتماد به نفس مضاعف شما باید بشه نه موجب عدم اون! شما هر دو در یک زندگی هستید... کنار هم! در رقابت با هم! پس ایشون رو مقابل خودتون نبینید که به هیچ وجه، ابعاد زیبایی یک مرد با یک زن قابل قیاس نیست!
امیدوارم مشکل حل شده باشه...
با تشكر از برادرخوبم mehrdad_m و sci
از راهنمائيهاي خوبتون استفاده ميكنم واقعا ازتون ممنونم .