RE: شوهرم ميخواد منو تربيت كنه
عزيزم
راه حل مشكل در رو به رو شدن با مشكل است نه فرار از آن .
پس بهتر است در فضاي خانه ات بماني و با اين فرار و گريزها دامنه ي قهر را گسترده تر نكني . رفتارت عادي باشه و به زندگي ات برس . كارهاي روزانه ات را انجام بده و روي قهر همسرت هم متمركز نباش . چند روز كه شما عادي برخورد كني ايشان هم آمادگي گفتگو پيدا خواهد كرد و بعد با هم به حل مشكل بپردازيد /
سلام lonely heart عزیز
آخی تو هم مثل من lonely هستی؟ :46:
باورت نمی شه که من هم همین مشکل رو دقیقا داشتم، بعد از ازدواج یه مدتی بیکار بودم و توی خونه بودم و تا دلت بخواد وقت آزاد داشتم که رفتار شوهرم رو موشکافی کنم، شوهر من هم بعد از قهر نمی اومد آشتی و همیشه من آشتی می کردم، یادمه حتی گاهی براش غذا هم درست نمی کردم توی دنیای خام خودم فکر می کردم با این کار میاد آشتی می کنه ولی این کار باعث شد آشپزیش خوب بشه :311:
من تجربیات خودم رو می نویسم و نمی دونم که برای رابطه شما هم جواب بده یا نه.
یادمه یکبار اصلا برای آشتی نرفتم جلو و قهرمون داشت طولانی می شد، (چون حق با من بود و خیلی به غرورم برمی خورد اگه برای آشتی پا پیش می ذاشتم) با هم فقط سر موضوعات مهم حرف می زدیم ولاغیر، این وضعیت خیلی عذابم می داد ولی تحمل کردم، توی خونه هم خیلی به خودم می رسیدم، مثل همیشه یکمی هم بیشتر حتی!!! تا اینکه به نظرم عادتش شکست و فهمید که این دفعه دیگه از این خبرها نیست، اومد برای آشتی ولی راستش رو بخوای خیلی هم جالب نیومد!!! :163: من هم بهش گفتم "عجب که یکبار برای آشتی پا پیش گذاشتی" این حرف رو شنید خیلی جا خورد، شاید خیلی ها بگند که نباید این حرف رو می زدی ولی بعدش در مورد تاثیر ازخودگذشتگی با هم حرف زدیم و الان بیشتر وقتها که بینمون شکرآب می شه اون می یاد جلو و آشتی می کنه!!!
به نظرم اگه این فقط یه عادت باشه و شوهرت قلبا دوستت داشته باشه که حتما هم همین هست، می تونی تغییرش بدی خانمی. دوران دلخوری باید طی بشه تا هر دو طرف فرصت کافی برای فکر کردن به مساله مورد بحث رو داشته باشند، مردها چون از صبح تا بعداز ظهر کار می کنند و مشغولند فرصت کافی برای فکر کردن به موضوع رو ندارند ولی خانمها... خودت که می دونی تفاوت ذهن زنها و مردها چیه!!! :163: وقتهایی که قهر می کنید یکمی بهش فرصت بده تا بتونه خوب فکر کنه ولی عادی باش و بداخلاقی نکن. قهر بودن با (ببخشید) دشمن بودن فرق می کنه!!!! :311:
اي خدا ديگه داره شورشو در مياره.
سلام مي كنم جواب نمي ده. مي گم شام ميخوري؟ جواب نميده اصلا نگام نميكنه. الان هم رفته توي اتاقش و درو بسته. يعني اينقدر ازم متنفره؟ امروز 4امين روز قهر كردنشه. از اين اخلاقش متنفرم. خدايا بهم صبر بده:316:
آرام باش و ذهنت را از تمركز بر او و كارهاي او دور كن .
برو كتاب بخوان . برو موسيقي گوش كن ....
از زندگي ات لذت ببر و فعلا زن خانه باش . مهم اين نيست كه او چگونه رفتار مي كند مهم تو هستي كه مي خواهي به نتيجه ي درست برسي و زندگي را مديريت كني .
فكر كن اين كوچولويي كه قهر كرده نياز مند رفتار بالغانه است . خودت را از فضاي احساسات دور نگه دار. تا اينجا درست عمل كرده اي به غير از اينكه احساسات را داري وارد ماجرا مي كني . اين قسمتش را حذف كن .
به زودي لحظات خوب و شيريني را تجربه خواهي كرد . موفق باشي دختر عاقل و بادرايت .
عین شوهر من اون اوایل................
اصلا ناراحت نباش
تا همین حد کافیه، بیشتر نازش رو نخر، خودش پشیمون می شه :163:
سلام
امروز همش به اين فكر ميكردم كه چطوري ميتونم فضاي خونه رو از اين حالت خشك و تلخ و يخ دربيارم بدون اينكه منت كشي كنم . چند تا راه حل به ذهنم رسيد:303:
1- امشب كلي خوشگل كنم و غذاي مورد علاقشو درست كنم ولي كاملا عادي رفتار كنم
2- مهمون دعوت كنم يه زوج دوست مشتركمون و شام درست كنم
همونطور كه قبلا گفتم غذايي كه من بپزمو نميخوره و بهم نگاه هم نمي كنه كه ببينه اصلا چي پوشيدم يا چه نوع آرايشي دارم و در ضمن اصلا اهل سكس نيست كه بتونم با جاذبههاي زنونم رامش كنم.:302: نمي دونم راه حل اول جواب ميده يا نه. البته شوهرمو مي شناسم و مي دونم قرار نيست به اين زوديا حرف بزنه و آشتي كنه شايد يه ماه يا بيشتر طول بكشه.
به نظرتون چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم ارتباط با زوجهای موفق یکی از بهترین راهکارها برای افزایش مهارت زوجینه ولی به اخلاق شوهرتون هم بستگی داره، بعضی مردها دوست ندارند همسرشون بدون هماهنگی مهمون دعوت کنه و فکر کنم البته هیچ خانمی دوست نداره شوهرش بدون هماهنگی مهمون دعوت کنه!!! :163:
اینکه به خودت برسی البته خیلی عالی و خوبه و باید همیشه به خودت برسی، می تونی یه موزیک شاد هم بذاری و حتی اگه دوست داشتی برقصی :163: :227: :227:
این که می گی شوهرت اهل سکس نیست یکمی عجیبه منظورت چیه؟ هر مردی به طور طبیعی نیازهای جنسی داره!!
فقط بهت اخطار می کنم خیلی نازش رو نخر بذار اون هم بیاد جلو
ضمنا یک ماه برای قهر خیلی زمان طولانی و زیادیه، نه؟؟
راستی من یه راه دیگه هم بلدم که اگه امشب جواب نگرفتی بهت می گم :163:
به آسمان تنها شوهر من ادم لجبازيه و سر حرفش وايميسته حتي از يكماه هم ممكنه بيش تر طول بكشه!
در مورد سكس هم اغلب من شروع ميكنم. كه اين هم يكي ديگه از مسائل و مشكلات منه كه خوب اينو توي اين تاپيك مطرح نمي كنم. ولي من هر شب بايد برم خودمو توي بغلش جا بدم. هر دفعه هم بهش مي گم كه مي خوام بغلم كني ولي از بس خسته هست سرش به بالش نرسيده خوابش ميبره. انرژيش به نسبت من خيلي كمه و حتي توي مسافرت هم ما با هم رابطه نداريم. .. بگذريم...
آسمان تنها اگه مي شه راه حلتو بگو شايد بهتر از راه حلهاي من باشه مرسييييييييييييي:72:
عجله نکن راه خودت رو امشب امتحان کن، اصلا فکر کن هیچ راه دیگه ای وجود نداره، راهی که من بلدم ممکنه روی همه مردها جواب نده!!! :72:
سلام
زنگ زدم به دوستمون كه رفته بودن مسافرت. در مورد اينكه غذا بپزم و خوشگل كنم هم فكر كنم نتيجه اي نميگيرم چون اون ديروقت مياد و مي ره توي اتاقش.
راه حل جديدي داري؟:325: