چون حرفهایی که باید گفته می شد گفته شده، پست های تاپیکو خوب بخونید و عمل کنید. به این دختر خانوم هم گفته بشه که به دلایلی این ازدواج امکان پذیر نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
چون حرفهایی که باید گفته می شد گفته شده، پست های تاپیکو خوب بخونید و عمل کنید. به این دختر خانوم هم گفته بشه که به دلایلی این ازدواج امکان پذیر نیست
به نظرم توی پست 2 پاسخ شما داده شده
اما اینکه سن این اقا داره میگذره !!!دلیل درستی برای ازدواج عجولانه نیست !
من فکر میکنم در حال حاضر باید ارتباط این دو نفر کاملا قطع بشه و توضیحات دختر خانوم شنیده بشه
در کنارش با تحقیقاتی که خونواده پسر انجام میدن صحت گفته های دختر خانوم سنجیده بشه
چرا اینقدر نگرانید ؟؟
این اقا که سن کمی هم نداره که بگیم گول میخوره!!!
خیلی منطقی و بدور از احساس شرایط رو ارزیابی کنید و از یه مشاور هم کمک بگیرین
خب با این توضیحات حالا بگین مشکل چیه؟
خانم یاسمین عزیز دوستان( به خصوص سابینا) گفتنیهارو در حد لزوم گفتن ..
این دوتا همدیگه رو دوست دارن
اگه این خانم بیخیال دوست پسرش بشه باز هم به نظرتون مشکلی پیش میاد؟
واقعا همه موندیم چیکار کنیم:303:
مگه چقدر با هم صحبت کردن ؟؟!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasmin44
بیخیال دوست پسرش بشه یعنی چی؟؟
یه جوری میگین انگار قراره در حق شما لطف بکنه !!
بابا یه دونه بزنید پس کله پسرتون !! که سر عقل بیاد !!
همونطور که گفتم احساساتش رو باید کنترل کنه و با شناخت وتحقیقات بیشتر انتخاب کنه
من در وفاداری این دختر یه خورده مسئله دارم این نظر شخصی منه
همینطور در مورد اصرار وعجله این دختر و ابراز علاقه بی محابا!! اونم بعد از رو شدن قضیه دوست پسرش
به عنوان یه پسر به هیچ وجه نمیتونم این برخورد رو بپذیرم و متقابلا ابراز علاقه کنم!!
شاید این اقا پسر شما داره خونوادشو بازی میده !!! اینم در نظر بگیرید
مرسی خارپشت عزیز
ولی چرا خونوادش رو بازی میده؟ به چه دلیل؟ من متوجه نشدم ببخشیدا
به یه ادم عاقل بالغ و با سن نچندان کم (نگفتین چند سالشه ؟) هی اصرار کنی که باید زن بگیری !
بالاخره اونم دلایل خودشو داره حالا هرچی !
بعد بره خواستگاری حالا خب دختره هم بد نیست
بعد یه دفعه بفهمه که دختری که مادرش اینقدر سنگشو به سینه میزد بله . . .!!
بالاخره یه واکنش غیر منطقی ممکنه از خودش نشون بده
شاید اونم حال خوبی نداره
راه حل اینه که با خونواده دختره خیلی جدی صحبت کنید که معقولانه (نه با خشونت) جلوی دخترشون رو بگیرن
اقا پسرتون هم یه مشاوره بره بد نیست
معیارهاش هدفش انگیزه اش از ازدواج معلوم بشه و احساساتش رو(اگه واقعا در این مورد وجود داره) کنترل کنه
سلام یاسمین عزیزم
خواهر عزیز!
خوبه که انسان به فکر خانواده و اطرافیانش باشه و با خنده شون بخنده و خدای نکرده با غمهاشون غمگین بشه اما تو عزیزم خیلی داری خودتو اذیت میکنی!
اشتباه اول و بزرگ خانواده این آقا پسر این بوده که وادارش کردن به ازدواج و با توجه به این اجبار فکر میکنم سنش بالا باشه.تو امر ازدواج راهنمایی و مشورت و نظرخواهی خیلی عالیه اما اجبار و تهدید و اعمال نظر و تحمیل نظر و ... اصلا کار درستی نیست و از جمله عواقبش بی علاقگی و موارد دیگه ست. مثل مورد این آقا پسر.
ببین عزیزم، این آقا پسر و خانواده اش باید خدا رو شکر کنند که به موقع متوجه شدند که این دختر مناسب پسرشون نیست و رفتارهایی داره که برای خانواده پسر قابل قبول نیست.
اینکه یه دختر یا پسر در حینی که با کس دیگه در رابطه با ازدواج صحبت میکنه و خانواده ها هم مطلع هستند همزمان با کس دیگه ای هم و البته بدون اطلاع خانواده ارتباط داشته باشه، نشونه خوبی نیست!
درسته که تا زمان عقد رسمی تعهدی در کار نیست و نباید انتظار داشت دو نفر نسبت به همدیگه متعهد باشند و اگر نباشند خیانت محسوب میشه اما همین تو همین مقطع هم بالاخره یه قول و قرارهایی داده شده و صحبتهایی شده و بزرگترها وارد عمل شدن و ... این دو نفر باید سعی کنند از همدیگه شناخت کسب کنند و توجه شون معطوف به هم باشه نه اینکه شخص سومی هم با دعوت یکی از دو طرف بیاد وسط!
وظیفه خانواده این آقا پسر حالا اینه که اشتباهشون رو قبول کنند و از اینکه زیادی تو امر ازدواج پسرشون دخالت کردند عذرخواهی کنند .باید با پسرشون صحبت کنند و همونطوری که اول راضیش کدند به ازدواج با این دختر حالا راضیش کنند به اینکه رهاش کنه(چون ظاهرا تو این کار وارد هستند!)
بعد هم یا اصل ماجرا رو برای خانواده دختر خانم یان کنند و همه چیرو تمام کنند یا اینکه با بهانه دیگه ای بهم بزنند.
در ضمن یاسمن خانم عزیز شما این وسط آرامش خودت رو حفظ کن و خونسرد باش!
با سلام
دوستان پاسخهای ارزنده و مفیدی دادند.
نه اجبار کردن آقا پسر به ازدواج صحیح هست نه اجبار کردن او به ازدواج نکردن.
خانواده باید نقش اولی خودش که اشتباه بوده است سریعا اصلاح کند. یعنی به آقا پسر بگویند که آنها نگران ازدواجش بودند که به اشتباه به او فشار آورده اند. اما اکنون اطلاعات و تحقیقاتشان نشان می دهد که انتخابشان اشتباه بوده است.
و به آقا پسر صریحا بگویند:«ما از اشتباه خودمان تو را آگاه کردیم، پیامد این ازدواج را به هیچ وجه قبول نمی کنیم. چون ما قبل از اینکه اتفاقی بیفتد متوجه شده و مسئولیت را متوجه شخص شما کردیم. تصمیم با خود شماست.»
خیلی ممنون از همتون و مدیر همدردی عزیز