RE: انتظارات خواستگار و تفاوت با نظر من (شدیدا" محتاج کمکم )
فرشته مهربان از توجه و راهنمایی شما بی نهایت ممنونم .
فکر کنم بهتره خودم رو بیشتر معرفی کنم و به سوالهایی که مطرح کردید جواب بدم تا بازم منو از راهنمایی هاتون بهره مند کنید:
1-من بدبین , تعصبی و دختر بی حجاب و بی اصولی نیستم و کلا" اغتقدات مذهبی دارم اما نه شدید در حدی که واجباتم رو انجام بدم :
در دوران مدرسه ام به حج دانش آموزی مشرف شدم و به شکرانه این لطف خدا :323:به مدت یک سال چادری شدم با اینکه زیر چادر رنگهای روشن میپوشیدم اما از اینکه میدیدم سر تا پام سیاهه خوشم نمی امد و دیگه چادر نپوشیدم مگر برای جاهای خاص .
:310:از حجاب هیچ وقت احساس حقارت نکردم و نمیکنم و سعی میکنم همیشه پوشیده و شیک باشم که بقیه رو متوجه این امر بکنم که اسلام با زیبایی و شیک پوشی مخالف نیست و از طرفی چادر هم نیست .
2-نمیدونم ولی من تا با کسی به عقد کردن نرسم دل بهش نمیبندم چون اگه آدم بخواد به هر خواستگاری دل ببنده و احساسی رفتار کنه که دلش کاروانسرا میشه .:163:
4-چون با هم کلاسهای مشترک نداریم رفتارهاشون رو در جمع خیلی نتونستم بررسی کنم اما در قبال من متواضعانه و هوشمندانه رفتار میکنن.
:72:این برام خیلی مهمه که این رفتار ایشون از بدبینیه یا نه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط setaree11
سلام دوستان .
خواستگارم بعد از 4یا5 جلسه صحبت کردن از من میخواد که:1- چادری بشم (به خصوص برای دانشگاه و خیابون رفتن و برای مهمانی رفتن میذاره مانتو بپوشم .ایشون معتقدن تو خیابون به خانمی که چادری باشه یا متلک نمیگن یا کمتر میگن )
و2-بیرون از خونه آرایش نکنم(میگه آرایش زن برای محارمشه و تو خونه) !!!!!!!!
درصورتیکه من مانتویی هستم و حجابم رو رعایت میکنم و آرایش خاصی هم ندارم و خودشون هم نسبت به این مسئله معترف هستن و از روز اول من رو با مانتو دیدن و خواستنم.
حالا به نظر شما این نشونه بدبینی و تعصبی بودن یا زیادی غیرتی بودن ایشونه؟
در ضمن ایشون که دیدن من برای همه جا چادر رو قبول نمیکنم گفتن اگه من این شرط ایشون رو قبول کنم ایشون 10 شرط منو قبول میکنه .
منم گفتم: پس شما هم باید 10 شرط سنگین منو بپذیری چون من چادر رو تو اماکن خاص(مثل مساجد و اماکن مقدس و ماه محرم و زمانیکه بخوام جایی که برام ناشناخته هست ) میپوشم اما ایشون میگفت همیشه چادر بپوش و هر از گاهی مانتو .یعنی حجاب اول چادر بعد مانتو وووووووووووووووووووواما من میگم اول مانتو بعد چادر
آخه من نمیتونم ببینم سر تا پام مشکی هست و روحیه ام خسته میشه آخه من یک سال چادر پوشیدم و بعد به همین دلیل کنار گذاشتم به ایشون هم گفتم اما میگه چادر.....
این مشل میتونه به خاطر اختلاف سنی ما باشه؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه من 20سالمه و ایشون 27 سال دارن .و رشتشون نفته و 15یا20روز ممکنه خونه نباشن .
یا ایشون بدبین هستن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش میکنممممممممممممممممممممم مممممم بهم کمککککککککککککککککککککککک کککککککککککککککنید.
سلام دوست عزیز به نظر من به خاطر چادر یامانتو آدم خواستگارش رو رد نمیکنه من هم مثل شما دخترم و 20 سا لمه من چادر رو تنوعی سر میکردم ولی بعد از دو سال فهمیدمش درکش کردم الآن اصلا نمیتونم بدون چادر باشم شما ملاک های دیگر رو بررسی کن اگه شرایط دیگه اش یا هم یکی هست چه ایرادی داره آبجی شما چادر سرت کن خودتمیفهمی چادر خیلی خوبه حجاب خانم فاطمه ی زهراست ان شا. الله خدا بشه کمک کنه تصمیم درست بگیرید التماس دعا..
سلام خانم صابری،
به تالار همدردی خوش آمدید.
لطفاً قبل از ارسال پست در تاپیک ها به تاریخ تاپیک توجه کنید که قدیمی تر از 2 هفته نباشد.
برای مثال آخرین ارسال این تاپیک در ماه اردیبهشت بوده.
با تشکر.