RE: خواهشا آقایون جواب بدن
نظر من در مورد خیانت کاملا متفاوته که نگم اینجا بهتره
به نظر من این زندگی نه برای شما زندگی میشه نه همسرتون . وحشتناک ترین اتفاقی که توی زندگی یک زن و شوهر می تونه بیفته برای شما افتاده.
اگه اشتباه نکنم شما ایران نیستید. شاید چون اینجا نیستید و قانون اون کشور هم شما رو سنگسار نمی کنه و شوهرتون هم اینو می دونه که دستش از لحاظ قانونی جایی بند نیست داره با خودش کنار می یاد . چه بسا اگه از شک دربیاد یک حال اساسی !!!! بابت این کاری که کردین بهتون بده. هر چی باشه مرد ایرانیه و غیرتش و هیچ جوره نمی تونه با این کارشما کنار بیاد.
به نظر من هر چه زودتر تکلیف خودتون و زندگیتون رو روشن کنید بهتره و من فکر نمی کنم با این کاری که شما کردین ( چون زن هستین!- اگه شوهرتون خیانت کرده بود و شما فهمیده بودین با اینکه ایشون هم کار زشتی کرده ولی چون مرد اینکار رو کرده انقدر به زشتی کار شما نبود و مطمئن باشید جای این همه سرزنش کمی هم دلسوزی می شنیدید! ) این زندگی دیگه زندگی بشه...
البته من نمی خوام بگم که کار درستی کردید. به هیچ عنوان.
خانم آنی دقیقا حرفی رو که من در ادامه می خواستم بزنم زدن.
توی این 3 سال به جای خیانت باید روی خودتون کار می کردید.
نقل قول:
چون زن هستین!- اگه شوهرتون خیانت کرده بود و شما فهمیده بودین با اینکه ایشون هم کار زشتی کرده ولی چون مرد اینکار رو کرده انقدر به زشتی کار شما نبود و مطمئن باشید جای این همه سرزنش کمی هم دلسوزی می شنیدید!
نازنین عزیز :72::72::72:
من کاری به قوانین اجرایی این کشور و یا هر کشور دیگه ای ندارم (هر چند اگر نظرات بعضی از مراجع مثل آیت الله غروی رو بخونید (کتاب فقه استدلای از محمدجواد غروی) می بینید که سنگسار توسط ایشون ردشده است و مورد قبول ایشون نیست) اما به نظرم خیانت اگر اختیارا از انسان سر بزنه (ببینید میگم انسان چه مرد چه زن) از لحاظ قوانین انسانی قابل قبول نیست. اگر ایشون مرد هم بودند مورد سرزنش هر انسان عاقلی قرار می گرفتن.
بله ایشون تنها به دیگرون بلکه بیشتر از همه به خودشون خیانت کردن
از تلاقی هم عذر می خوام اصلا دلم نمی خواست بحث به حاشیه بره. اما اولین راه حل مشکل شما اینه که اشتباهات خودتون رو هم بپذیرید و با این دید مشکل رو حل کنید :72::72::72:
خدا خیلی بیشتر از اینها انسان رو قبول داره و برای هر اشتباهی هم راه بازگشت و جبرانی رو گذاشته. امیدوارم بتونید با مشورت دوستان مشکلتون رو حل کنید.
سلام
منم با دوستان موافقم ، اگه براي من همچين اتفاقي ميوفتاد حتي اگه به دلايلي كه خودتون گفتين نميتونستم طلاق بگيرم هرچند بنظرم اگه جدي طلاق رو دنبال ميكردين حتما ميتونستين با توجه به اينكه همسر شما نبوده و تنها زندگي ميكردين بالاخره ميتونستين يه اقدامي كنين ولي باز با تمام اين حرفا اگه حتي ميرفتم توي خونه پدرمادرم زندگي ميكردم توي ايران بودم يا هرجاي دنيا هيچ وقت همچين كاري رو نميكردم هرچند ميدونستم هم كه توي يه كشور ديگه بودم و از نظر قانونش هم خيالم راحت بود هيچوقت هيچوقت خيانت نميكردم چون وقتي اين اتفاق افتاد يك زن يا يك مرد اول به خودش خيانت كرده و بعد به طرف مقابلش .
اينم بگم من نميخوام همسر شما رو تائيد كنم كه كار خوبي كرده شما رو تنها گذاشته و شما رو اذيت كرده ايشون هم مقصر بوده ولي به نظرم مرد هرطور باشه جوابش از طرف يك زن ايروني نبايد خيانت باشه .
منم مطمئنم همسرتون شوكه شدن چون رفتار و برخوردشون كاملا غيرعاديه البته به نظر من .
اميدوارم از حرفام ناراحت نشده باشي و زودتر مشكلتون حل بشه . :72:
دوستان من فکر می کنم تلاقی حرفهای زیادی داره که به ما بگه
به هیچ وجه موافق خیانت نیستم ولی به هر حال ایشون دارن از ما کمک می خوان
بیایم صبر کنیم و حرفهاشونو کامل بشنویم و بعد سعی کنیم راهنماییشون کنیم در حد توان
در اينكه خيانت يك عملكرد غير انساني و غير اخلاقي و غير مذهبي است و در همه ي مذاهب و باورها مردود است شكي نداريم .
به هر روي اين اتفاق افتاده . پس از سرزنش كردن تلافي دست برداريم و به او نگاه كنيم و ببينيم چه عواملي ( دروني و بيروني ) وي را به اين سمت هدايت كرده و با ريشه يابي مسائل و مشكلات او بتوانيم او را به مسيري درست هدايت كنيم .
من فكر نمي كنم تلافي خود نسبت به موقعيت خود آگاهي نداشته باشد چرا كه علت حضورش در تالار تائيد كننده ي اين است كه مي داند اما از وضعيت " من خوب - او بد " پيروي مي كند و در حال حاضر به دنبال تائيد گرفتن بي تقصيري است غافل از اينكه ما ابدا در پي قاصر و مقصر نيستيم بلكه در جهت يافتن سهم خود تلافي از مشكل ايجاد شده هستيم و حل مشكل و كسب مهارت و به كار گيري از توانايي هاي او از جايگاه آگاهي است .
سلام
من هم با همسرم مشکل دارم خیلی زیاد.. اما دوست خوب و عزیزم ما که نباید به خاطر مشکلات خودمون و اینقد راحت بفروشیم .. اگه شوهر تو به جای تو بود چه کار میکردی..؟ حتما شما هم شوکه میشدین به همین شدت که همسرتون شده.. من میترسم شوهرتون حالش بهتر شه از شوک در اد و اونوقت اون اتفاقی که نباید بیفته پیش بیاد.. حتی مردهای غیر ایرانی هم نسبت به این جور اتفاقات بی خیال نیستن چه برسه به مردای ایرانی که توی غیرت شهره اند.. به نظر من به یک مشاور خوب مراجعه کنید.. سعی کنید اعتمادشو جلب کنید و خواهشا دیگه به خیانت فکر نکنی که بدترین اتفاق ممکنه..
با آرزوی بهترینها برای شما
سلام دوست خوبم
یه سوال ازتون دارم شما در پست اولتون نوشتید که شما رو شوهرتون روحی و جسمی اذیت می کرده و حتی تعهد داده به پدرتون که دیگه کارهاشو تکرار نکنه و... می شه عزیزم بفرمائید که شوهرتون چکار می کرده کمی بیشتر از رفتارهای ایشون توضیح بدهید در صورتیکه ایشون گریه می کرده در دادگاه که شما رو طلاق نده :33:
شما فکر می کنم خیلی حرف برای گفتن دارید و مشکلتون بسیار ریشه ای هست که در این مکان و با تایپ کردن حل نمیشه شما حتما پیش مشاور بروید و بسیار تعجب می کنم که طی 10 سالی که عنوان می کنید هیچ مشاوری نتوانسته به شما کمک بده تا اینکه شما بدترین راه ممکن را انتخاب کرده اید .!!!! :81:
:33::33::33:
اشتباه فکر می کنید عزیزان
من اصلا دنبال این نیستم که بگم اون بده و من خوب..اینو خوب می دونم که کاری که کردم اصلا توجیهی براش نیست .اما این مساله الان هیچ کمکی به مشکل پیش آمده نمی کنه..به این مساله عقیده قلبی و راسخ دارم که اگر شرایط زندگی خیلی خاص و متفاوتی نداشتم هیچوقت وارد این مساله نمی شدم چون خودم رو خوب می شناسم و بدون اغراق باید بگم که از لحاظ خانوادگی و نجابت هیچ چیزی هیچ وقت کم نداشتم.شاید به نظر خنده دار بیاد اما من چه توی ایران و چه زمان مجردی و چه زمان دانشگاهم داخل و خارج کشور حتی یک نمونه حتی یک مورد هم ارتباط خارج از محدوده نداشتم..نه علاقمند بودم و نه برام جالب بود...طبیعییه که وقتی به چیزی علاقمند نباشی براش هم تلاشی نمی کنی و وقت نمی ذاری.ازدواجمم سنتی بود و کلا توی هر محیطی زندگی کردم حتی اینجا منو به شخصیتم می شناسن...این اولین باری بود که قبل و بعد از شوهرم با کسی آشنا شدم و علاقمند شدم.
به خدا همسایه هام فکر می کنن اون آقا شوهرمه!!! اینقدر که اونو دیدن توی این چند سال شوهرمو ندیدن!
این حرفا خنده داره چون به هر حال چه آدم یه جرعه مشروب بخوره و چه هر روز مست باشه.مهم نفس عمله که اتفاق افتاده! اینو خودم می دونم اما الان نمی دونم باید چکار کنم.شوهرم دیگه شوک نیست...از اون حالت بیرون اومد دکترا گفتن که دوره اش 3 هفته است و دکتر خودشم تایید کرد که حالش خوبه ...پس مساله دیگه شوک نیست.تصمیمشم گرفته و خیلی مستقیم بعد از این 2 ماه کش و قوس بهم گفت که خیلی دوستم داره و بهم عقیده داره و دوست داره باهام زندگی کنه و هیچ کسی نمی تونه جای منو براش تو زندگی بگیره .بهم گفت فراموش می کنه و عاشقمه!!!!!!!!!
حرفی که سالها تو حسرت شنیدنش سوختم .
الان مشکل منم...هنوز مطمین نیستم که اون بتونه این مساله رو واقعا فراموش کنه.اون جتی جزییات روابط جسمی و روحی ما رو می دونه... علنا بهش گفتم که اون اقا 3 ساله شوهر من بوده!! و بهش به صراحت گفتم که هیچوقت دوستش نداشتم...
نمی دونم چطوری می خواد اینا رو هضم کنه .خودم شک دارم چه برسه به اون...
و دوم اینکه خودم هنوز اون کینه قلبی رو نسبت بهش دارم...شاید اینکارمم یه نوع عکس العمل به همه زجرایی بود که اون توی این 14 سال بهم داده بود و یا یه جور تخلیه حسی .اما می ترسم از اینکه هنوزم اون کینه توی دلم باشه ...و یه مشکل دیگه می تونه اینو تا مرگ ببره........
من پزشک عمومی هستم و شوهرم زمان ازدواج گفت فوق لیسانسه که بعدها معلوم شد لیسانسم نداره...و گفته هاشم در مورد شغل و درآمد و همه چیزش دروغ از اب دراومد ...البته اینا دیگه مال سالها پیشه...الان دیگه اونا مهم نیست...وضع مالی خیلی خوبی هم داره و این سالهام با ما نبوده .بچمو من به تنهایی بزرگ کردم اونم تو خارج از کشور.اون از لحاظ مالی مارو حمایت کرد فقط.
خیلی ابراز پشیمانی می کنه و مدام می گه جبران می کنه!!عین سابق و تمام این سالها.ولی دیگه من شک دارم ادامه بدم یا نه!
ضمنا از این مساله هیچ کس خبردار نشده.اون خیلی مردانگی کرد و هیچ جا اینو عنوان نکرد...کلا نذاشت منی که الگوی همه فامیل و در و همسایه و دوستامم خراب بشم..گیج شدم واقعا...
جالب و عجیب بود.
جناب مدیر همدردی تشریف نمیارن برای راهنمایی خانم تلاقی؟:72::72::72:
از صمیم قلب براتون آرزو دارم مشکلاتتون حل بشه و بتونید مابقی زندگی تون رو تبدیل به شادی کنید :72::72::72:
فقط صبور باشید.
تو خودت نظرت چیه خانوم تلاقی؟
آیا تونستی واقعا از تاثیر یه رابطه 3 ساله طولانی مدت بیرون بیای؟
آیا رابطه تو قطع کردی؟
تصمیمت چیه؟