RE: من عاشقش شدم ولی اون دوستم نداره چیکار کنم؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خاله سوسکه
راهش اینه که با یه پسر دیگه دوست بشی...قبلی رو راحت فراموش میکنی ...بهش وابسته ای چون تنهایی...وگرنه همچین آدمی دوست داشتن نداره
این راهی که شما گفتی از چاله در اومدن و در چاه افتادن هست!
بنظر من برای پیشرفت زندگیت تلاش کن... درس بخون... ورزش بکن... عبادت کن... کتاب بخون ... در اونصورت عاشق انسانی میشی که ارزش شما رو خواهد دونست و البته که از این عشق های امروزی نخواهد بود...
این همه وعده خوب ! سعی کنید کم کم احساساتون رو کنترل کنید و نزارید فکرتون به هرجایی خواست پر بکشه...
:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط spring2
...بعضی وقت ها تنهایی خیلی بهتر از وابستگی و ابراز عشق به کسیه که لیاقتشو نداره.خیلی کم پیش میاد اینجور رابطه ها به جایی برسند.نظرم اینه که شما با کسی دوست نشو.منم تنهام ولی الان که میبینم ارزش تنهاییم خیلی بالاتر از این رابطه های بی اساسه...
سلام. کاملا این نوشته رو تایید میکنم...
نمیدونم دقیقا چندسالتونه ولی فکر کنم زیر 20 باید باشید
شما بدون تفکر گذاشتین احساساتتون بر شما غلبه کنه و حالا دارید ضربه میخورید.
ادامه دادن این دوستی بدترین کار ممکن هست... بهتره زودتر خودتون رو پیدا کنید...
ممنون از راهنمایی هاتون.تا قبل این که با میلاد باشم احساس نیاز نمیکردم. ولی الان که تنها موندم نمیتونم مثل قبل تنها ادامه بدم همش دنبال ی همراهو ی هم زبونم.دقیقا دارم پیشنهاد خاله سوسکه رو اجرا میکنم بدون اینکه خودم بخوام .واسه شما راحته بگین تنها باش به درست فکر کن به عبادت برس ولی واسه من... من که دیگه تمرکز ندارم یا دارم به میلاد فکر میکنم یا دنبال ی جایگزین واسش میگردم به اصرار دوستم باهاش دوست شدم اون اولین دوست پسرم بود فک میکردم منم واسه اون اولی هستم ولی نبودم فک میکردم میتونم اخری باشم ولی اونم نبودم با این که اینقدر توسط خودش مادرش ودختر خالش که مثل ابجیشه تحقیر شدم ولی بازم دوسش دارم دلم میخواد برگرده دنبال ی راه میگردم واسه برگردوندنش تا حداقل دنبال کس دیگه نرم تا نخوام تنهاییمو با کسی که نمیشناسم پر کنم مامانم ازم ناامید شده و دیگه بهم اعتماد نداره دلم واسه اون روزایی که به باهیچ کس نبودنم افتخار میکردم تنگ شده فقط بگین چجوری برگردونمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟خواهش میکنم!!!!اینجوری خیلی سخته. من هنوزم دوسش دارم
خواهر خوبم. به عاقبت کار فکر کنید... به این فکر کنید که زندگی فقط تنها نبودن و دوست از جنس مخالف داشتن ، نیست... به این فکر کنید که می تونید در جامعه تاثیر مثبت بزارید و به اصطلاح یک چهره ماندگار مثلا ادبی یا علمی باشید... استعداد هاتون رو شکوفا بدید. دنبال عشق واقعی هستید؟ خودتون رو کامل تر کنید... و
انرژی جونیتون رو با این دوستی ها تلف نکنید...
بوقتش با توجه به اصول حاکم بر جامعه ما می تونید ازدواج کنید... که هم سالم تر هست و هم تحت فشار روانی قرار نمی گیرید... این روابط دوستی عاشقانه نتیجه ای نداره
دوست خوبم تا کی می خوای به این وضع ادامه بدهی تا کی باید تو منت آن بکشی ، عزیزم تو آن را دوست نداری فقط یهش وابسته شدی همین ، جدا شدن خیلی سخته اونم تو شرایطی که داری ولی سختی و زجری که الان از این جدایی می کشی شیرین تر از این همه دردیه که الان داری دوست خوبم هیچ کدوم ما نمی تونیم تا وقتی که خودت نخوای بهت کمک کنیم می دونمم که فکر می کنی همه این حرفا تکراریه سعی کن دیگه کمتر بهش فکر کنی وقتی خواست بیاد تو ذهنت خودتو مشغول یه کار دیگه کن سعی کن زیاد تنها نباشی تا دوباره به اون فکر کنی ، این دوری از خانواده هم خیلی سخته ولی می تونی با پر کردن اوقاتت با همکلاسیات و همخونه ایهات کم کم یاد آن را تو ذهنت کمرنگ کنی
از همه ی دوستای خوبم ممنونم خیلی بهم کمک کردین دارم فراموشش میکنم به قول یکی از دوستامون بییییخیییییااال لیاقت من خیلی بیشتر از اونه اون در حدو اندازه ی من نیست اون خیلی کوچیکتر از اینه که معنی عشق منو بفهمه ارزش من بیشتر از اینه که بخوام اجازه بدم همچین ادمی منو تحقیر کنه مرسی از همتون تجربه ی بزرگی کسب کردم هرچند مثل زهر مار تلخ بود و خیلی عذاب کشیدم ولی خب.............بازم از همتون ممنونم بیشتر از همه از خدای خوبم تشکر میکنم که دست حمایتشو تو لحظه های سختی که پشت سر گذاشتم احساس کردم تو این مدت خیلی اذیتش کرم خیلی باهاش قهر کردمو نا امید شدم ولی اون دست از حمایتش برنداشتو لطفشو ازم دریق نکرد ممنوم خدایی که از مادرم مهربونتری در حقم.ازش خیلی خیلی عذر میخوام
سلام
من تا بحال با دختری مثه شما برخور کردم مشکل شما اینه که پسرا رو نمیشناسی
به شخصه عاشق دست نیافتنی ها هستم
اگه خوشگلترین دختر دنیا هم رفتارش مثه شما باشه باز به مشکل شما بر میخوره
پیشنهاد من بهت اینه که ما هارو بیشتر بشناسی
و یه چیزه دیگه که خیلی مهمه و طبیعیه اینه که دخترا به دلیل بیش از حد احساساتی بودنشون اولین دوست پسرشون رو عشق تموم زندگیشون میدونن
اگه شما کسی بودی که اول پا پیش میزاشتی و این رابطه رو تموم میکردی حالا اوشون بودن که میومد اینجا و کمک میخاست نه شما
اینم بدون که تنها راهی که واست مونده(چون کار از کار گذشته)اینه که کم محلش کنی و منتظر برگتش باشی
هر چه بیشتر به سمتش بری خودش رو بیشتر واست میگیره
بزرگترین عامل جذاب دختر ها از نظر من کم محلی کردنشون و تکبرشونه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط navidrct
سلام
من تا بحال با دختری مثه شما برخور کردم مشکل شما اینه که پسرا رو نمیشناسی
به شخصه عاشق دست نیافتنی ها هستم
اگه خوشگلترین دختر دنیا هم رفتارش مثه شما باشه باز به مشکل شما بر میخوره
پیشنهاد من بهت اینه که ما هارو بیشتر بشناسی
و یه چیزه دیگه که خیلی مهمه و طبیعیه اینه که دخترا به دلیل بیش از حد احساساتی بودنشون اولین دوست پسرشون رو عشق تموم زندگیشون میدونن
اگه شما کسی بودی که اول پا پیش میزاشتی و این رابطه رو تموم میکردی حالا اوشون بودن که میومد اینجا و کمک میخاست نه شما
اینم بدون که تنها راهی که واست مونده(چون کار از کار گذشته)اینه که کم محلش کنی و منتظر برگتش باشی
هر چه بیشتر به سمتش بری خودش رو بیشتر واست میگیره
بزرگترین عامل جذاب دختر ها از نظر من کم محلی کردنشون و تکبرشونه
:104:
معلومه خیلی با تجربه ای!
من با این سنم اینو نفهمیدم و متاسفانه بدجوری خوردم :316:
خیلی بهتره که این تجربه ها رو خودمون بدست نیاریم (چون در مقابلش خیلی چیزارو از دست میدیم ) بلکه با مطالعه بیشتر و یا حضور در جایی مثل این تالار ار تجربه دیگران استفاده کنیم
این تجربه ها خیلی گرون قیمتن !
اما قیمت ادما خیلی بیشتره :72:
اگه ی ابسیلون احتمال میدادم که برگرده تمام عمر منتظرش میموندم تا برگرده اما مشکل اینجاس که میدونم دیگه برگشتن تو کارش نیس چون همون اوایل دوستیمونم اگه من قهر میکردمو باش حرف نمیزدم اونم کلا بی خیال میشد حتی میشد ی هفته صبر میکردم ولی خبزی ازش نمیشد تا خودم باز میرفتم سراغش الانم دو هفتس ازش خبر ندارم. همون روزا هم تا ی بحثیمون میشد فورا همه چیزو بیش خودش تموم میکردو کات میشد از همچین شخصیتی بعید حتی اگه هزار سالم منظر بمونم برگرده شاید الان با کس دیگه ای باشه ولی من هنوزم با تمام وجودم دوسش دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط marziehh
اگه ی ابسیلون احتمال میدادم که برگرده تمام عمر منتظرش میموندم تا برگرده اما مشکل اینجاس که میدونم دیگه برگشتن تو کارش نیس چون همون اوایل دوستیمونم اگه من قهر میکردمو باش حرف نمیزدم اونم کلا بی خیال میشد حتی میشد ی هفته صبر میکردم ولی خبزی ازش نمیشد تا خودم باز میرفتم سراغش الانم دو هفتس ازش خبر ندارم. همون روزا هم تا ی بحثیمون میشد فورا همه چیزو بیش خودش تموم میکردو کات میشد از همچین شخصیتی بعید حتی اگه هزار سالم منظر بمونم برگرده شاید الان با کس دیگه ای باشه ولی من هنوزم با تمام وجودم دوسش دارم
چی رو دوست داری ؟!
کی رو دوست داری ؟!
موجودی رو که کوچکترین ارزشی برات قائل نیست !
چرا ؟ چه نیازی داری که یه ادم خودخواه کنارت باشه ؟
مطمئن نیستم شما باید تایید کنی
ولی به نظر من این ادم بی مسئولیت و خودخواهه !
دو تا ویژگی که اگه یه مرد نداشته باشه دیگه نمیشه بهش گفت مرد !
یه مرد باید قابل اتکا باشه نه فقط یه معشوق سراسر ناز
دوست عزیز جاهاتون با هم عوض شده
اگه فکر میکنید شما مشکلی ندارید پس احتمالا مشکل شخصیت شکل نگرفته ایشونه
اینقدر احساس نیاز رو به خودتون تلقین نکنین
من به شخصه با تعاریفی که شما از ایشون داشتین مردانگی در این اقا نمیبینم
باید خدا رو شکر کنی که از شر یه همچین ادمی در امان موندی !
****گاهی انسان از خدا چیزی میخواهد که به یقین ضرر و زیان دارد و چه بسا هلاکت او درآن باشد و خود نداند، خدای آگاه و حکیم که مصلحت بنده خود را میخواهد چنین تقاضایی را نمیپذیرد، بدیهی است انسان گاهی در تشخیص اشتباه میکند، قرآن در اینباره میفرماید: «چه بسا از چیزی اکراه داشته باشید که خیر شما در آن است، یا چیزی را دوست داشته باشید که شر شما در آن است وخدا میداند و شما نمیدانید.» (بقره،216) ******
******حضرت علی در اینباره میفرماید: «تأخیر اجابت دعا، ترا از رحمت او ناامید نکند که همانا بخشش خداوند به اندازه خلوص نیت است، چه بسا که تأخیر در اجابت دعا، برای فرد، پاداشی بزرگتر در بر داشته باشد و چه بسا چیزی از خدا بخواهی و بدان دست نیابی، امّا دیر یا زود بهتر از آن را به تو عطا کند، یا بلایی را از تو بگرداند و چه بسا چیزی میخواهی که اگر به آن برسی دینت تباه گردد.» (نهج البلاغه، فیض الاسلام، ص 915، نامه 31)******