RE: من نمی دونم عشوه ی زنونه یعنی چی؟؟
عزيز دل من راه خودتو برو
كلاغ خواست راه رفتن كبك را ياد بگيره راه رفتن خودشم يادش رفت
:311::311::311:
وای مردم از خنده تایپیک جالبیه.
این جوری که اقای اریکس عزیز گفتن تا من و امثال من یاد بگیریم کلی طول می کشه یهو وسط کار خودمون خندمون می گیره شایدم خوردیم زمین. یا چنان انشگت اشاره را بین دو لب گذاشتیم که به جای نشون دادن تعجب خودمون همسرمون و به شدن دچار تعجب کردیم که این چه کاریه.
دوستان به نظرم شاید این نوع رفتارها برای دختران و پسران مجرد جذاب باشه اما قبول کنید در زندگی زناشویی خیلی جذابیت نداره اونم بعد از چند سال.
خاصیت ادمیزاده که زود عادت می کنه به این ترتیب وقتی خیلی عشوه گری کنی شوهر عادت می کنه بار بعد باید 4 تا عشوه دیگه قاطیش کنی اخر سر باید مثل ورق کاغذ دچار موج بشی موقع راه رفتن.
اما گذشته از شوخی هر زنی تا حدودی عشوه گری جزو خصوصیات ذاتیشه.
بهار جان مطمئن باش همینی که هستی و شوهرت دوست داره و گرنه یک بچه ناز نداشتی و الان خونه بابات بودی.
البته من تاکید می کنم زن خشک و رسمی هم از نظر هیچ مردی جالب نیست.
بهار تو که شبیه چوب خشک نیستی هستی؟
اگه اره که همون کارای اقای اریکس و بخون حتما به یک چیز متعادل می رسی.
موفق باشی:72:
به نظرم بعضی دوستان از این طرف پشت بوم افتادن و بعضی دیگه از اون طرف.
بیاید وسط پشت بام بایستیم :311:
ولی خداییش منم فکر می کنم خانوما به خاطر اینکه بیشتر از قبل توی اجتماع هستن و بیشتر از گذشته کارای همرده ( از نظر جسمی) با آقایون رو انجام می دن، قسمتی از زنانگی خودشون رو از یاد می برن و سانسور می کنن.
اینو قبول ندارید؟
بهار خانوم خواستن این کارو یاد بگیرن. حتما خودشون به نیاز این موضوع پی بردن.
دلبری برای همسر با عشوه خرکی خیلی فرق داره. در ضمن همیشه لازم نیست این کارا رو بکنیم. هر چیزی جایی داره.
اینم باید بگم هر زنی خصوصیات ویژه خودش رو داره که برای همسرش ویژه و منحصر به فرده. ولی همسر من چندین بار به من مستقیما گفته: " من ترجیح میدم منو با عشوه گریهات خر کنی (بلا نسبت) و ازم سواری بکشی تا بخواهیم با بحث منطقی کنار هم راه بریم. ". فکر می کنم خانمهای محترم منظور منو متوجه شدن که هر کاری جایی . هر نکنه ....
با سلام،
در رابطه با این مسئله به این تاپیک هم می توانید سر بزنید:
طرز تهيه ي منوي عاشقانه
در ضمن اینکه می گن سینه جلو راه برو برای سلامتی (کمر، زانو . سایر استخوانها) خیلی مفیده
اینکه می گن با ادا حرف بزن (در حد منعادل) تاثیر پذیری همسرتو از حرفات بالا می بری
بقیشم اینه که بعضی اوقات سهمی بدی و سهمی ندی (همسرت حریصت باشه)
جای دیگه همه سهمتو بدی (فداکار باشی)
جایی هم هیچی ندی (استقلال داشته باشی)
تا همسرت و خودت از زندگیت راضی باشید.
|
زلف بر باد مده تا ندهی بر بادم |
ناز بنیاد مکن تا نکنی بنیادم |
|
عشوه از اونجایی شروع میشه که جلوی آینه وایسی و از قیافه ت لذت ببری
بعد یه خورده خود ستایی کنی ( برای خودت البته ) وقتی اعتماد به نفست رفت بالا یه هو میبینی داری عین نیکول کیدمن راه میری :311:
عزیزان تاپیک چرا اینقدر عجولانه موضع میگیرید. من با نظریات deljoo_deltang موافقم : باید بگم هر زنی خصوصیات ویژه خودش رو داره که برای همسرش ویژه و منحصر به فرده.
کسی نگفت این عشوه گریها ضامن یک زندگی خوب هست. یه چیزی مثل چاشنی توی غذا میمونه. مثلا همسر من به هم میگفت چرا با عجله کاراتو میکنی. هولی. یه بار سر غذا از خودمون فیلم میگرفتم بعدا که نگاه کردم دیدم راست میگه حرکاتم خیلی سریع و با شتابه (انگار میخوام برم امتحان) :311:و اصلا خوشم نیومد. در عوض حرکات ایشون خیلی ملایم بود. من به شخصه اینطوری میپسندم حالا چه برسه به شوهر بیچاره.
بچه ها خندتون نگیره ولی من بعضی از این حالات رو برای خودم تمرین میکردم چون واقعا دوست دارم. بعضی موارد یه حس عزت نفس میده. مثلا طرز نشستن ماشین کنار همسر. جاریم طوری میشینه که به قول همسرم انگار شاهزاده نشسته.:311:
پاییز عزیز! اینهایی که شما میگید: اسمش متانت و ظرافت و لطافت در رفتار است، که خیلی هم توصیه میشه. آرامش در رفتار و گفتار خیلی هم پسندیده است.
اما
کلمه عشوه چیزهای دیگری را به ذهن تداعی میکند که در کل بار مثبت معنایی ندارد.
اینکه زن لب و لوچه اش رو بلیسه و گاز بگیره و... نتیجه تبلیغ همون فیلمهایی است که عده ای رو به هم جنس بازی، خود ارضایی، خیانت به همسر، خود فروشی و... سوق میده.
مطمئنا هر زنی بهره ای از لطافت های زنانه داره که اگر اونها رو با مهارتهای همسرداری و مدیریت زندگی همراه کنه زندگی موفق خواهد داشت.