-
RE: تصمیم گیری
خب چه قيمت ها بره بالا، چه تا اون موقع اجار خونه بدين. در ضمن اگر قرار به تغيير قيمت باشه، خونه ي شما هم مبلغش افزايش پيدا ميكنه. اين يه چيز نسبيه. اين كار در صورتي عاقلانه است كه شما يه پس انداز داشته باشين. يعني برعكس. زمين رو با پول پس انداز بخرين و خونه رو با پول فروش خونه ببريد بالا، (اگر ميخواين كارتون مطمئن باشه) ، اون موقع اجاره نشيني آسيبي به شما نميزنه. ولي به روشي كه همسرتون پيشنهاد دادن كار خيلي خطرناكيه.
بهترين راهكار كه من پيشنهاد ميدم:
1. خونه خودتون باشين و پول پس انداز كنيد، همچنين تلاش كنيد براي اخذ وام مسكن.
2. با پس اندازتون زمين بخرين و با وام مسكن هزينه اوليه اش رو جور كنيد. (هم چند ماه به نفعتونه كه اجاره نشين نباشين، هم خونتون ميره بالا)
3. اجاره نشين بشين و با فروش منزل وام رو برگردونيد.
4. با بقيه ي پولتون خونه رو كامل كنيد. احتمالا طي يك سال خونه تون تكميل ميشه و ميتونيد بريد منزل نو.
-
قرآن میگه ان مع العسر یسری
بعد از هر سختی گشایشی هست
بعله باید اول زندگی اقتصادی بود و سختی کشید تا فردای روزگار عوضش رو دید
من بودم بلاتردید قبول می کردم
حالا که شوهرتون تصمیم گرفتن آشیانه ای برای دوتاتون بسازن بر شماست که ایشونو یاری کنید
بویژه با این اوضاع نوسانی اقتصاد مملکت از امروز باید به فکر فردا بود
-
به نظر من که عاقلانه نیست از صاحب خونه بودن در بیای و بری مستاجری. اگر می تونید بدون اینکه اپارتمانتونو بفروشید زمین بخرید اینکارو انجام بدید وگرنه ریسکش خیلی بالاست با این وضع ولوشور (غیر قابل پیش بینی) زمین و خونه و ....
-
مینا خانم،
اگر مشاوره روانشناسی می خواهی که در امور اقتصادی آقایون دخالت نفرمایید. مخصوصا شما که خودتون هم خیلی حساسید و اگه فردا مشکلی بیش بیاد یا حرفی زده بشه خیلی اذیت می شید.
بگذارید همسرتان خودش تصمیم بګیرد و خودش انجام دهد.
اما مشاوره اقتصادی:
محل زمین و آپارتمان شما و موقعیت اقتصادی منطقه و تواناییهای همسرتون در مدیریت این پروژه، همه و همه مهم است.
هیچ کس نمی تونه به شما بگه این کار را بکنید یا نه. چون کسی شما را و همسرتون و تواناییهاتون و امکاناتتون را نمی شناسه.
افزایش ارزش آپارتمان از زمین کمتر است. با کهنه شدن آپارتمان مشکل فروش بیشتر می شه، اما زمین این مشکل را نداره.
وام مسکن هم حتما برای ساختش می تونید بگیرید. البته من از میزان وام اطلاع ندارم ولی بعید می دونم طبقه ای 25 میلیون باشد. منطقی این است که به متراژ بدهند، نه به طبقه. طبقه 100 متری با طبقه 400 متری مسلما فرق دارد. اینها را باید از بانک سوال کنید.
به هر حال اگر دقت کنید و یک مقدار هم سرمایه گذاری کنید ( همین سختی که می گید ) بعیده که نتیجه اش دلچسب نباشه.
از طرفی ممکنه همسر شما زیاد اهل معامله نباشه و همین اول کار اسناد زمین تقلبی از آب دربیاد و ... یا آپارتمان را قولنامه کنید و چک بدون موجودی بگیرید و حالا بدو کی ندو ....
اگه همسرتون کمی تا قسمتی در این زمینه ها حواسش جمعه بسپارید دست خودش و بکشید کنار. اگر زیاد اهل این کارها نیست کمی دقت کنید و با بزرگترها مشورت کنید.