RE: یک تست مثل خیلی از تست های دیگه!
نقل قول:
واقعاً فکر می کنی می تونی سوار گاو بشی؟
سعی کن سوارش بشی تا ببینی چه آسیبی بهت می رسونه!
فکرت خوبه ولی. البته فقط از شیرش می تونی استفاده کنی. مگر اینکه پنیر و کره بلد باشی درست کنی.
از گوشتش هم فقط یکبار می تونی استفاده کنی که به قیمت از دست دادن شیر و کره و پنیر و سواری گرفتن احتمالی تموم می شه
همین دیگه حامد جان
مشکل اینه که همیشه مرغ همسایه غازه.فکر می کنند اگر جای یک انسان یک گاو داشتن خیلی بهتر بود.ولی به این نگاه نمی کنند که تازه اگر گاو سواری هم بده اونا سواری کردن بلد نیستن.:311:
وقتی همه اش شیر خوردید و دلدرد گرفتید ، قدر انسان رو می دونید که با چه سختی براتون می ره شکار و گوشت تازه میاره:P
ترجيح ميدم گياه خوار بشم اما طرف انسان نباشه. چون مردش واسه يه دختر تنها تو جنگل از خرس هم خطرناك تره:163: اگر هم زن باشه كه شكار نميره، مجبورم خودم برم. اينه كه حيوانات با طبيعت انس و الفت بيشتري دارن، حداقل ميدونه آب كجاست. تازه، ماست و كره و پنير بلدم درست كنم. اينم كاري داره؟
:305: فريدون شاه توسط يه گاو به نام برمايه بزرگ شد. حيوانات اونقدرها هم حقير نيستند.
:305: من به عنوان انسان عقل و قدرت دارم، پس به يه نفر كپي خودم نيازي ندارم. ترجيح ميدم كسي باشه كه ضعف هام رو جبران كنه. فكر ميكنم بين گزينه ها گاو از همش بهتر بود.:311:
يه جمله معروف هست كه:
يه فانوس كوچيك كاريو ميتونه انجام بده كه خورشيد نميتونه. يه فانوس ميتونه تو شب بتابه.
فكر ميكنم انتخاب حيوان به جاي انسان مصداق همين باشه. گاهي حيوانات حقيري مثل گاو كارايي ميتونن انجام بدن كه انسانها با اين همه قدرتشون نميتونن. واقعيت اينه كه من به تمام گاو ها اعتماد كامل دارم، ولي به همه انسانها..... نه!
1.پ
2.ب
3.پ
4.ب
5.ت
6.الف
7.ب
8.ث
سلام. آقاي arix من متوجه يه نكته شدم كه ديشب به خاطر خواب آلودگي يادم رفت. اگه تو اون جزيره قراره فقط يك موجود زنده باشه، اونوقت اگه يه انسان ديگه با من باشه، ميخواد بره شكار چي؟ مگه موجود ديگه اي هم قراره اونجا باشه؟
:311::311::311:
ولی خب، حداقل می تونه بره از بالای درخت برات میوه بچینه، که البته در این کار فکر می کنم میمون تبحر بیشتری داره :311: البته توی لیست میمون نبود.
مگر اینکه خودت بلد باشی بری بالای درخت :)
بلدم. از اين كارا زياد انجام ميدم.:163: من هميشه تو مدرسه آويزون پله و درخت و.... بودم براي بالا رفتن از ديوار و فرار از مدرسه!:163: ديگه عادت كردم.:311: ديگه اين شلوغ كاريا نميخواد. يه انسان ديگه و.... . تازه به يه جايي رسيدم كه با گاو خوشگلم آرامش داشته باشم.
اما اينجا چند تا سؤال مطرحه:
1. اگر گاو نر بود: اونوقت ميكشمش از گوشت و پوستش استفاده ميكنم. ميتونم با پوستش چادر درست كنم و به عنوان پتو استفاده كنم. گياهخوار هم باشم.
2. اگر گياه نبود ولي چوب بود: با چوب و پوستش قايق درست ميكنم و ميرم.
3. اگر گياه نبود، چوب هم نبود، با پوستش چتر نجات درست ميكنم و ميرم. اگه افتادم تو دريا هم كه ديگه به عنوان جليقه نجات ازش استفاده ميكنم.
4. ولي حدالامكان سعي ميكنم از اون جزيزه خارج نشم، بعد از كلي وقت رسيدم جايي كه آدميزاد نباشه. از اونجا هم برم؟
منم جواب دادم. واقعا اینا پایه ی علمی داره؟!!
در هر صورت برای سرگرمی هم خوب بود:) arix جان ممنون:72:
1. ت
2. ت
3. پ
4. پ
5. ت
6. الف
7. ب
8. ت
سلام،اینم جوابای من:
1)ت